ICT in het onderwijs

Met onderwijs verbonden

In het onderwijs wordt ICT steeds belangrijker. In de klas wordt meer gebruik gemaakt van ICT om mee te gaan met de digitalisering van de samenleving. KPN is een ervaren partner die inspeelt op de toekomst van het onderwijs. Wij werken samen met publieke organen zoals SURF, KENNISNET en OC&W om het onderwijs te verbeteren. Tevens zorgt KPN dat via Klassecontact langdurig zieke kinderen thuis de les volgen en niet in een sociaal isolement raken.

Neem contact met mij op

Oplossingen

Alles over de CloudNL infradiensten voor het onderwijs

CloudNL Infrastructuur

CloudNL biedt een compleet Nederlandse cloud infrastructuur. Uw bedrijfsapplicaties zijn continu bereikbaar, beschikbaar en beheersbaar.

Alles over KPN ÉÉN voor het onderwijs

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN is een totaaloplossing met modulaire opbouw voor communicatie- en informatiediensten, die meegroeit met de ontwikkeling van uw organisatie.

Alles over Security & Continuity voor het onderwijs

Security & Continuity

Met de opkomst van cybercriminaliteit en bedrijfsspionage helpen wij u uw bedrijfsprocessen en informatie te beveiligen met de security services van KPN.

Alles over Internet of Things voor het onderwijs

Internet of Things

Efficiënter, duurzamer en veiliger ondernemen? Partnerships en connectiviteit maken KPN tot de verbindende schakel van Internet of Things.

Voor hogescholen en universiteiten

leerslim office 365

LeerSLIM Office 365

In het onderwijs wordt steeds meer digitaal gewerkt. Met de huidige technologie hebben docenten altijd toegang tot de juiste informatie om te werken, samen te werken en te communiceren. Met Microsoft Office 365 voor Onderwijs krijgt u Exchange Online, Sharepoint Online, Lync Online en Office Web Apps.
Lees meer over Office 365 voor het onderwijs in onze brochure.

Download de brochure
leersamen lync en 4g

LeerSAMEN Lync en 4G

Waar u ook bent, met welk apparaat u werkt, met de mobiele Microsoft Lync client voor smartphone en tablet is het mogelijk op elke plek te bellen, te videovergaderen, te internetten en te werken. Dit biedt mogelijkheden voor toepassingen in het onderwijs zoals digitaal doceren of plaats onafhankelijk beelden met elkaar delen.
Lees meer over Lync en 4G voor het onderwijs in de brochure.

Download de brochure
leeroveral xs4all

LeerOVERAL XS4SALL

Ook buiten reguliere lestijden leggen studenten contact met docenten. Social media verbindt mensen en leidt tot betere samenwerking. Met een virtuele werkplek is de onderwijsomgeving altijd en overal beschikbaar. Om dit voor uw medewerkers toegankelijk te maken hebben wij met XS4ALL een product speciaal voor het onderwijs. Lees meer over XS4ALL en de mogelijkheden voor het onderwijs in de brochure.

Download de brochure

Video: KPN in onderwijs

Studenten werken, lezen en leren met smartphones, tablets en laptops. Daarnaast hebben onderwijsinstellingen te maken met toenemende complexiteit van ICT. Eenvoudig en effectief onderling communiceren is mogelijk met de ICT-oplossingen van KPN. Deze oplossingen voor studenten en docenten zijn LeerSLIM, LeerSAMEN, LeerOVERAL. Hiermee is onderwijs altijd en overal mogelijk.

Bekijk de video voor meer informatie.

Video: KPN in onderwijs totaal communicatie

Dankzij totaalcommunicatie van KPN kunnen studenten onderling snel schakelen. Ze maken hierbij gebruik van documenten delen, chat, bellen, videoconferencing en social media. De snelheid van werken en de productiviteit stijgen hierdoor. De IT-manager ziet nieuwe functionaliteiten geïntegreerd in bestaande systemen. Met 1 contract en 1 factuur is er meer grip op ICT en de kosten.

Bekijk de video voor meer informatie.

Video: Testimonial Hogeschool van Amsterdam

Binnen de studie commerciele economie worden marketeers. Het is belangrijk om goede kennis te hebben van marktonderzoek en big data analyse. Studenten, bedrijven en onderzoekers werken samen aan interessante onderzoeksprojecten waarvoor een digitaal samenwerkingsplatform is opgericht. Dit platform maakt het mogelijk om documenten en data te delen en te archiveren. Samen met KPN Consulting is dit platform ontwikkeld op basis van Microsoft Office 365. De implementatie van het digitale samenwerkingsplatform was een gezamenlijk project waarin KPN de Hogeschool heeft begeleid en geadviseerd.

Bekijk de video voor meer informatie.

Klantcases

Klantcase: Deltion College

ROC Deltion College in Zwolle biedt mbo-opleidingen, vakinhoudelijke avondcursussen en stages. De school werkt actief aan de ontwikkeling van studenten en medewerkers en is vooruitstrevend in ICT.

Download de klantcase

Klantcase: Landstede

Landstede Groep is een regionaal opleidingscentrum (ROC) en biedt opleidingen voor voortgezet onderwijs, mbo, volwassenenonderwijs en diensten voor kinderopvang, welzijn en kringloop.

Download de klantcase

Klantcase: Noorderpoort

ROC Noorderpoort is het grootste Regionaal Opleiding Centrum van Noord-Nederland voor voortgezet onderwijs, volwassenenonderwijs en mbo. Noorderpoort wilde een professioneel projectmanagement systeem voor de ICT-afdeling.

Download de klantcase

Klantcase: Wageningen UR

Wageningen University & Research Centre bestaat uit een universiteit en onderzoeksinstituten. Medewerkers werken aan onderzoek naar voeding, leefomgeving en gezondheid. Studenten krijgen de nieuwste inzichten mee in hun colleges.

Download de klantcase

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op