Digitaal innoveren met een sterke ICT-partner

ICT en security spelen bij de overheid een cruciale rol. Door centrale en lokale overheden, waterschappen, burgers en bedrijven veilig met elkaar en met ‘slimme apparaten’ te verbinden, maakt KPN een betere samenwerking en leefbare samenleving mogelijk.

Voor justitie, politie, brandweer en ambulancediensten binnen het veiligheidsdomein is veilige en snelle communicatie een basisbehoefte. De inzet van stabiele, moderne technologie is voor defensie en de krijgsmacht noodzakelijk om te opereren in kritieke situaties.

Webinar
Digitaliseren in de publieke sector

Centrale overheid

Met veilige, duurzame en betrouwbare ICT-oplossingen verbindt KPN de centrale overheid, ministeries en provincies met gemeenten, burgers en bedrijven en kan de Nederlandse samenleving beter functioneren.

Lokale overheid

KPN is de vertrouwde ICT-partner van de lokale overheid. We bieden innovatieve oplossingen die gemeenten, waterschappen, ambtenaren en inwoners verbinden en vooruit helpen.

Veiligheidsdomein

Met slimme, veilige en stabiele ICT helpt KPN defensie, justitie, politie, brandweer en ambulancediensten binnen het veiligheidsdomein om Nederland veiliger te maken.

Snel innoveren bij de krijgsmacht

Hans Daamen
"Om snel te kunnen reageren op dreigingen, moeten we ook snel innoveren."
Brigadegeneraal Hans Damen Krijgsmacht


KPN’s IoT Academy helpt de Landmacht om nieuwe technologie te vertalen naar praktische toepassingen. In twee maanden tijd realiseerden wij de MilSenz, een innovatieve sensor die verdachte bewegingen signaleert in gebieden waar geen militairen aanwezig kunnen zijn.

Ontdek de laatste trends in één van onze blogs


Webinar
Digitaliseren in de publieke sector

Hoe zet je digitalisering in om het leven van burgers te verbeteren? Data is daarvoor het nieuwe goud. Maar hoe maak je daarvan optimaal gebruik? Hoe werken we toe naar een Smart City en Smart Society? 4 experts laten in dit webinar de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van mobiliteit.

  • Martijn Groenewegen, Hoofd Digitale Strategie, Gemeente Rotterdam
  • Martin Maurits, VP Strategic Accounts, KPN
  • Edwin Bussem, Business Developer Mobiliteit, KPN
  • Marien van Zwol, Projectmanager Data en Informatie, Antea Group

Meer informatie over ICT & Security?

Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op