ICT in de zorg


Om uw behoefte aan zorginnovatie concreet vorm te geven, bent u bij KPN Health aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector zijn we dé ICT-partner voor de zorg. Wij geloven dat digitale oplossingen een belangrijke rol spelen in het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg voor toekomstige generaties. En dat digitale transformatie kan bijdragen aan het verbeteren van de patiëntveiligheid, uw medewerkerstevredenheid en de kwaliteit van de zorg. Daarom faciliteren we zorgorganisaties bij het onderzoeken van innovatieve, technologische en digitale mogelijkheden voor hun organisatie. We ontzorgen u daarbij, door ICT-beheer integraal over te nemen en helpen bij de realisatie van zorg op afstand. Ook helpen wij u bij het ontwikkelen en implementeren van gevalideerde eHealth-oplossingen die voldoen aan strikte veiligheidseisen.

Veilige data-uitwisseling in de Zorg

ZorgCloud

Werk samen in een beveiligde omgeving met zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten en ICT- leveranciers.

Zorg Messenger

Veilig e-mailen, chatten en videobellen met de computer, een tablet of een smartphone voor zorgverleners en cliënten.

Medische Berichtenservice

De oplossing voor veilige en efficiënte uitwisseling van medische berichten tussen zorgpartners.

Werkplek voor de Zorg

Een veilige digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen met elkaar verbonden worden.

Zorg op afstand

ZorgVrij | Zorgdomotica

De juiste combinatie van zorgdomotica met onder meer vaste en mobiele alarmering, slimme sensoren, cameratoezicht en leefcirkels.

KPN Vitaal

Stelt ouderen in staat om langer veilig zelfstandig thuis te wonen. Het signaleert ongebruikelijke situaties en slaat alarm als dit nodig is.

Whitepaper: Digitale transformatie in de zorg

Zorgaanbieders moeten steeds meer samenwerken om goede zorg voor patiënten en cliënten te kunnen realiseren. Hoe digitale transformatie hen daarbij kan helpen, leest u in onze whitepaper.

Daarom KPN Health als ICT-partner in de zorg


  • Innovatief
    We zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen samen met klanten en partners de zorg- en eHealth-oplossingen van morgen.
  • Betrouwbaar
    Als leverancier van het grootste zorgnetwerk van Nederland garanderen we huisartsen, apotheken, zorgorganisaties en ziekenhuizen al meer dan 10 jaar beschermde toegang tot hun zorgapplicaties.
  • Veilig
    Onze diensten zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Ontdek wat ons netwerk voor de zorg kan doen

Neem contact op met onze experts


Of lees meer over innovatie, digitalisering en ICT in de zorg in onze blogs