Veilig Online


Veilig Online is de combinatie van Back-up Online en internet veiligheidspakket voor 2 pc's en 1 smartphone. Op deze pagina leest u hoe u Veilig Online activeert en gebruikt.

Veilig Online in 2 eenvoudige stappen

Na uw bestelling van Veilig Online ontvangt u binnen 2 uur de volgende e-mails.

 1. Bevestiging van uw cloud bestelling
  In deze e-mail vindt u de bevestiging van uw bestelling.
 2. Zelfservice Cloud
  U ontvangt een e-mail voor uw beheeromgeving Zelfservice Cloud met een wachtwoordlink. Vervolgens ontvangt u een 2e e-mail met de gebruikersnaam van de beheeromgeving. Als u al een beheer account heeft, ontvangt u deze e-mails niet.
 3. In gebruik nemen van Veilig Online
  In deze e-mail wordt uitgelegd hoe u meerdere gebruikers kunt aanmaken.
 4. Installatie van uw internet veiligheidspakket
  In deze e-mail vindt u uw licentiecode en de downloadlink voor de software van het internet veiligheidspakket.
 5. Installatie van uw Back-up Online
  In deze e-mail vindt u uw licentiecode en de downloadlink voor de software voor Back-up Online.

Op de pagina internet veiligheidspakket en de pagina Back-Up Online vindt u een uitgebreide uitleg voor het installeren en gebruiken van de diensten.

Veilig online met het Internet Veiligheidspakket

Internet veiligheidspakket activeren

Het beveiligen van uw pc, Mac of smartphone start met een goed internet veiligheidspakket. Dit pakket houdt uw computer of smartphone vrij van malware, virussen en dreigingen van internet.

Veilig online met Back-Up Online

Back-Up Online installeren en gebruiken

Hoe u ook werkt: zorg dat uw documenten en bestanden altijd veilig extern zijn opgeslagen. Met Back-up Online zorgt ervoor dat uw informatie altijd beschikbaar blijft, ook na bijvoorbeeld brand, diefstal van uw laptop of als uw computer crasht.

Zelfservice Cloud: beheer uw Veilig Online

Snel aan de slag met Veilig Online, via de Zelfservice Cloud omgeving:

 • Back-Up Online beheren
 • Internet veiligheidspakket beheren
 • Gebruikers aanmaken

Log nu in op Zelfservice Cloud met de inloggegevens die u van ons per e-mail heeft ontvangen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'Wachtwoord vergeten'.

Handleidingen

Snelstart installatie Back-up Online

Download de snelstart voor het installeren van Back-Up Online.

Download de handleiding

Productomschrijving Back-up Online

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van Back-Up Online? Download de handleiding voor meer informatie.

Download de handleiding

Handleiding internet veiligheidspakket

Download de algemene handleiding.

Download de handleiding

Productbeschrijving internet veiligheidspakket

Lees alles over de mogelijkheden van het internet veiligheidspakket.

Download de handleiding

Veilig online met handige tips

Stel uw vraag op het forum

Onze webcare medewerkers en andere forum leden helpen u graag verder bij al uw online veiligheidsvragen. U vindt hier ook gerelateerde vragen en oplossingen van andere gebruikers.

Toegang tot internet

Met het internet veiligheidspakket bepaalt u zelf welke programma's toegang hebben tot internet. Wat is toegestaan op programmaniveau bepaalt u via de eenvoudige interface van het internet veiligheidspakket. Hetzelfde heldt voor de regels op poort- en protocolniveau (ICMP, UDP en TCP.

Back-up tijdstip kiezen

Als u 's nachts geen back-up wilt maken, kunt u er ook voor kiezen om de tijd voor de back-up te veranderen. U kiest dan een ander tijdstip waarop u niet achter uw computer zit, bijvoorbeeld lunchtijd. Over het algemeen duurt het maken van een back-up enkele minuten.

Selectie van belangrijke bestanden

Wij raden u aan om alleen de belangrijke bestanden in de back-up te selecteren. Hierdoor kunt u effectief gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Veelgestelde vragen

U hebt de licentiecode ontvangen per mail of per SMS. Hebt u de licentiecode niet ontvangen of bent u deze kwijt? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Doet dit probleem zich voor tijdens de installatie van het internet veiligheidspakket op pc of op de server? Dan raden wij u aan om de licentiecode te resetten via Zelfservice Cloud.

Hebt u een probleem met het mobiele internet veiligheidspakket? Neem dan contact op met onze servicedesk door te bellen of start een chat met 1 van onze medewerkers.

Open de Back-Up Online Manager en klik op de knop "Herstellen". Volg de instructies in het stappenplan "Bestanden herstellen in 5 stappen".

Voldoet het Cloud-product niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen.