Cloud Connect

Snel en slim over op de cloud

Met Cloud Connect van KPN maakt u clouddiensten een integraal onderdeel van uw eigen ICT infrastructuur. Uw bedrijfsnetwerk wordt over een besloten netwerk verbonden met de diensten van de belangrijkste cloud serviceproviders zoals Microsoft Azure en Office365, IBM Softlayer, Amazon Web Services en de Virtual Private Cloud van KPN.

Met Cloud Connect creëert u uw eigen enterprise cloud bestaande uit een mix van Public Clouds en Virtual Private Cloud van KPN. Hierdoor heeft u voor elke applicatie de juiste cloudinfrastructuur met de garantie op beschikbaarheid en performance. Cloud Connect biedt u verschillende bandbreedtes en per clouddienst bepaalt u de benodigde bandbreedte. Wij borgen de end-2-end beschikbaarheid en bandbreedte.

Bel of mail mij
CloudConnect

Voordelen Cloud Connect

  • Ruime keuze clouddiensten
    Directe koppeling met Managed Hybrid Cloud inclusief de VPC van KPN en de Public Clouds Microsoft Azure en Office 365, IBM Softlayer, Amazon Web Services en Salesforce
  • Veilig
    Betrouwbare en veilige toegang naar de cloud, met Cloud Connect, via het KPN netwerk
  • 24/7 Service
    Nederlandstalige support, 24 uur per dag, 7 dagen per week
Download de factsheet Cloud Connect

Factsheet:
Cloud Connect

Uw organisatie moet dagelijks kunnen vertrouwen op een betrouwbare en veilige netwerkverbinding waarmee u toegang hebt tot uw clouddiensten. Met Cloud Connect loopt u geen risico’s. Ontdek de oplossingen van Cloud Connect in onze factsheet.

Download de factsheet
Download het e-book: Security & Compliance

E-book:
Security & Compliance

Met de Cloud kunnen organisaties effectief opschalen en snel voldoen aan veranderende vraag. Hoe blijft u als bedrijf veilig en compliant in een wereld vol regeldruk over geleverde Clouddiensten? Ontdek 5 belangrijke trends en uitdagingen op het gebied van security & compliance.

Download het e-book
Download het e-book: Security & Compliance

E-book:
Networking in de Hybrid Cloud

Met de opkomst van de Hybrid Cloud is ‘networking’ niet alleen belangrijker, maar ook complexer. In een Hybrid Cloud draait 1 workload vaak op meerdere infrastructuren. Wat regelt u via internet en wanneer maakt u gebruik van een private netwerkverbinding?

Download het e-book

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op