Wat is Microsoft 365?

Je kan Microsoft 365 (eerder ook bekend als Office 365) zien als de digitale versie van jouw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld je administratie.

Met Microsoft 365 heb je jouw documenten altijd bij de hand. Of je nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord heb je toegang tot al je zakelijke gegevens, e-mail en OneDrive.


Vraag Microsoft 365 nu aan

Eerst meer weten over Microsoft 365 en de Cloud? Download de gratis whitepaper of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak kennis met Microsoft 365 Zakelijk

Microsoft 365 Zakelijk bestaat uit 3 varianten met ieder zijn unieke functies. Zo heb je altijd alles om overal je werk te doen.

Daarom Microsoft 365 van KPN


  • Altijd up-to-date
    Je ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is.
  • Flexibel
    Altijd en overal inloggen op ieder device.
  • Eenvoudig samenwerken
    Werk samen op afstand met Teams en OneDrive.

Contact over Microsoft 365 Zakelijk?Goed om te weten over Microsoft 365 Zakelijk

Zie het als een digitale versie van jouw werkplek. Een werk-kit met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld je administratie. Je hebt je documenten altijd bij de hand. Of je nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord heb je toegang tot al jouw bedrijfsgegevens, ook tot je archief.

Er zijn 2 soorten Microsoft 365 Business: Basic en Standard. Bij Basic krijg je het hele pakket via je internetbrowser. Bij Standard kun je ook de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Jouw account is toegankelijk via kpnoffice365.com met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Je eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij je daar natuurlijk zelf toestemming voor geeft.
Het meest praktische van dit hele pakket is Microsoft Office zelf. Hiermee werk je altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Microsoft 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. Je kan altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en je betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.

Hier helpen wij je graag bij. Download hieronder de installatiehandleiding.