Wat is Microsoft 365?

U kan Microsoft 365 (eerder ook bekend als Office 365) zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie.

Met Microsoft 365 heeft u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord heeft u toegang tot al uw zakelijke gegevens, email en OneDrive.


Vraag Microsoft 365 nu aan

Eerst meer weten over Microsoft 365 en de Cloud? Download de gratis whitepaper of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak kennis met Microsoft 365 Zakelijk

Microsoft 365 Zakelijk bestaat in 3 varianten met ieder zijn unieke functies. Zo heeft u altijd alles om overal uw werk te doen.

Daarom Microsoft 365 van KPN


  • Altijd up-to-date
    U ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is.
  • Flexibel
    Altijd en overal inloggen op ieder device.
  • Eenvoudig samenwerken
    Werk samen op afstand met Teams en OneDrive.

Contact over Microsoft 365?Goed om te weten over Microsoft 365

Zie het als een digitale versie van uw werkplek. Een werk-kit met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. U heeft uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord heeft u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.

Er zijn 2 soorten Microsoft 365 Business: Basic en Standard. Bij Basic krijgt u het hele pakket via uw internetbrowser. Bij Standard kunt u ook de software op 5 apparaten installeren. Iedere gebruiker krijgt 1 account. Uw account is toegankelijk via kpnoffice365.com met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Uw eigen bestanden zijn afgeschermd en voor niemand anders toegankelijk, tenzij u daarna natuurlijk zelf toestemming voor geeft.
Het meest praktische van dit hele pakket is Microsoft Office zelf. Hiermee werkt u altijd en overal in Word, Excel en PowerPoint. De kracht van Microsoft 365 ligt vooral bij de beheerfunctionaliteiten en de flexibiliteit. U kan altijd gebruikers toevoegen of verwijderen. Betaling is maandelijks en u betaalt alleen voor het aantal gebruikers. Gebruikers toevoegen, wijzigen of opzeggen? Dit is maandelijks mogelijk, zonder contract. Eenvoud voor de beheerder en gebruiker dus.

Hier helpen we u graag bij. Download hieronder de installatiehandleiding.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten