Uw websites en systemen optimaal beschermd tegen DDoS-aanvallen

DDoS (Distributed Denial of Service)-aanvallen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste bedreigingen voor uw websites en systemen die verbonden zijn met het internet. Ze zorgen voor onbereikbaarheid, omzetverlies, lagere productiviteit en reputatieschade.

Met Anti DDoS van KPN bent u optimaal beschermd tegen DDoS-aanvallen. Door doorlopend netwerkverkeersstromen te meten en monitoren worden aanvallen snel gesignaleerd en wordt kwaadaardig verkeer geblokkeerd.

Anti DDoS NL of Global


Anti DDoS van KPN is beschikbaar binnen Nederland (NL) of internationaal (Global) wanneer uw bedrijf over de hele wereld online actief is. Bekijk hieronder de grootste verschillen en download voor meer specifieke informatie de juiste factsheet.

Daarom Anti DDoS van KPN


  • Continue bescherming
    Tegen DDoS-aanvallen en ander kwaadaardig verkeer.
  • Inzicht
    Realtime inzicht in en rapportages over bedreigingen, trends en statistieken.
  • Professionele ondersteuning
    Werk samen met onze specialisten in het Security Operations Center.

Hoe onze klanten Anti DDoS van KPN inzettenDDos
"Anti DDoS zorgt ervoor dat we altijd beschermd zijn tegen DDoS-aanvallen, ook als we daar zelf even niet de tijd voor hebben.”

Dimitri Verschoor, ICT-manager Christelijke Scholengemeenschap Calvijn

Christelijke Scholengemeenschap Calvijn zocht een oplossing voor DDoS-aanvallen. KPN implementeerde Anti DDoS als volledige dienst en voorzag de scholengemeenschap daarmee van betrouwbare netwerk- en internetverbindingen.

Ddos

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Anti DDoS voor uw organisatie?

Neem contact met ons op

Anti DDoS: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Anti DDoS van KPN is ISO-27001 gecertificeerd.

ISO

Of lees meer over Anti DDoS