Goed beschermd tegen DDoS-aanvallen
Optimale bescherming tegen DDoS-aanvallen

De dreiging van DDoS-aanvallen groeit. Niet alleen komen DDoS-aanvallen steeds vaker voor, ook de duur, omvang en complexiteit nemen toe. Met alle catastrofale gevolgen van dien.

Bij een DDoS-aanval stuurt een groot computernetwerk, een enorme hoeveelheid data toe naar de met het internet verbonden systemen en diensten van uw organisatie. Dit zijn meer verzoeken dan die systemen, diensten en/of uw verbinding aankunnen. Hierdoor raken de met het internet verbonden systemen, applicaties en diensten overbelast.

Met Anti-DDoS van KPN voorkom je dat de website of andere ICT-systemen uitvallen. Hiermee is de organisatie optimaal beschermd en voorkom je dat medewerkers niet meer kunnen werken of dat de organisatie onbereikbaar is voor klanten.

Doordat de Anti-DDoS-systemen van KPN het netwerkverkeer continu bewaakt, worden aanvallers snel gesignaleerd en geblokkeerd.

Meer weten over Anti-DDoS van KPN? Maak een afspraak met 1 van onze security-adviseurs of download de factsheet.

Download factsheet

DDoS-aanvallen tegenhouden met Anti-DDoS NL of Global

Voor de dienst Anti-DDoS van KPN bewaken de Anti-DDoS-systemen continue alle netwerkverkeersstromen. Indien verdacht verkeer wordt gesignaleerd, start de mitigatie en wordt dit verkeer omgeleid naar een zogenoemde wasstraat/cleaning station. Daar wordt onderscheid gemaakt tussen legitiem en kwaadaardig verkeer. Legitiem verkeer wordt doorgestuurd naar uw netwerk, terwijl het kwaadaardig verkeer wordt geblokkeerd.

Anti-DDoS van KPN heeft 2 Anti-DDoS-oplossingen: Nederland (NL) of internationaal (Global) wanneer uw bedrijf niet beschikt over een KPN internetverbinding. Bekijk hieronder de grootste verschillen.

Daarom Anti-DDoS van KPN


  • Continue bescherming
    DDoS-aanvallen en ander kwaadaardig verkeer snel gedetecteerd en bestreden.
  • Realtime inzicht
    Uitgebreide rapportages over aanvallen, maatregelen, trends en statistieken.
  • Professionele ondersteuning
    Werk samen met onze specialisten in het Security Operations Center.

Anti-DDoS van KPN Security: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Anti-DDoS van KPN is ISO-27001 gecertificeerd.

ISO 27001

Meer weten over Anti-DDoS van KPN of direct aanvragen?
Neem contact op met ons security team.

Bel mij terug

Maak je business veiliger met de oplossingen van KPN Security

KPN Security heeft een breed aanbod om jouw security level naar een nog hoger plan te tillen. Ontdek de mogelijkheden.

Of lees meer in één van onze blogsEen DDoS attack: wat is het en wat zijn de gevolgen?
 

Een nieuwe golf DDoS-aanvallen zorgde onlangs voor flinke overlast in Nederland. Zo werden diverse providers getroffen en zaten duizenden mensen zonder internet. Hoe gaat een DDoS-aanval in zijn werk? En hoe kunnen organisaties zich hiertegen beschermen?

DDoS-aanvallen in 2022: dit moet u weten

Nederland, België en Frankrijk werden in augustus opgeschrikt door een nieuwe golf DDoS-aanvallen. Deze hardnekkige vorm van cybercriminaliteit is al jaren een plaag voor het bedrijfsleven en de overheid. Van een flinke piek in coronatijd tot DDoS-afpersing: in dit artikel bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van DDoS-aanvallen.

Ransomware: wat is het en hoe kun je het voorkomen?

Europol noemt ransomware niet voor niets de grootste cyberdreiging van dit jaar. Het voorkomen van een aanval met ransomware heeft topprioriteit. Maar hoe doe je dat?