Contact centers

Altijd bereikbaar voor uw klanten

Tegenwoordig zijn uw klanten mobiel, sociaal en altijd online. Met de Contact Center oplossingen van KPN maakt u verschillende communicatiekanalen toegankelijk voor uw klanten én voor uw eigen organisatie. Door de integratie met CRM en kennisbanken kunnen alle medewerkers in uw organisatie eenduidige klantinformatie gebruiken en aanvullen. Met Contact Center oplossingen van KPN doet u zaken met 1 partij die u adviseert en ontzorgt in het bieden van een optimale klantervaring.

Oplossingen van Contact Center

Avaya Contact Center

Avaya Contact Center

Avaya Contact Center is een integraal contact center platform voor meerdere communicatiekanalen in combinatie met de Avaya telefoniecentrales en Unified Communications oplossingen. We ondersteunen u bij het hele proces: van advies tot implementatie, altijd met uw business en klanten in ons achterhoofd.

Customer Interaction Contact Center

Customer Interaction Center

Klanten verwachten een excellente service wanneer ze contact met u opnemen. Met Customer Interaction Center™ (CIC) van Interactive Intelligence biedt u uitzonderlijke service aan uw klanten door de inzet van innovatief multichannel klantcontact in een all-in-one contact center suite.

Storm Cloud Contact Center

Storm Cloud Contact Center

Met Storm Cloud Contact Center neemt KPN u de zorg op het gebied van klantcontact uit handen. U krijgt een duidelijk kwalitatief én kwantitatief beeld van het inkomend en uitgaand klantcontact. Tevens helpt dit betrouwbare platform uw bereikbaarheid te verbeteren en ondersteunt het diverse communicatiekanalen.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch


Communicatie-integratie voordelig voor klant

Het aantal communicatiekanalen voor de klant neemt toe. Daarmee groeien ook de uitdagingen voor uw bedrijf. Hoe gaat u hiermee om?


Whitepaper: Trends in klantcontact

Goed contact met klanten zorgt voor een fijne ervaring met uw bedrijf. Hoe kunt u geautomatiseerd klantcontact het beste inzetten voor een goede klantbeleving?

Download de whitepaper


Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op