Wat is Secure Networking?
Slimme connectiviteit voor
grote organisaties

De nieuwe werkplek vraagt om een slim en veilig netwerk. Een netwerk dat met je behoeftes meegroeit, of je nou opschaalt of afschaalt; vanuit huis werkt of op kantoor. Altijd met de gerustheid dat je qua veiligheid zeker goed zit.

Dat is Secure Networking, een bundel aan slimme en veilige netwerkdiensten voor de moderne organisatie. Met onder meer internet, VPNSD-WANSD-LAN en Network Security. Die naast bescherming van je netwerk ook inzicht en controle bieden. En dat werkt zelfs positief door op de productiviteit van je medewerkers.

Meer weten over de mogelijkheden van Secure Networking? Download de whitepaper of neem vrijblijvend contact op voor een terugbelafspaak.

Download whitepaper


Hoe ziet de toekomst van networking eruit?
Waar bedrijfsvoering en ICT samenkomen

Bij grote organisaties is alles continu in verandering. Van de productiviteit verhogen met automated guided vehicles in distributiecentra tot de kosten verlagen met beeldbankieren in de financiële sector. Elke organisatie heeft haar eigen business uitdagingen.

Deze uitdagingen vergroten de afhankelijkheid van goedwerkende ICT. En stellen hoge eisen aan de performance van applicaties, de mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid en veiligheid. De volgende 4 trends hebben nog eens extra invloed op je bedrijfsnetwerk en ICT:

Data en applicaties verplaatsen

Organisaties gebruiken steeds meer SaaS- en cloudoplossingen. Hierdoor raken ze de controle van een eigen datacenter kwijt.

We werken vaker op locaties buiten kantoor

Thuis- en hybride werken is de norm geworden. Dit stelt andere eisen aan connectiviteit en network security.

We sluiten meer en meer apparaten aan

Van IoT-oplossingen tot bring your own device. De noodzaak van identitity management, zero trust en andere security wordt steeds groter.

Partners krijgen toegang tot ons netwerk

ICT-ketens van organisaties raken met elkaar vervlochten. Voor continuïteit moet je verder kijken dan je eigen bedrijfsnetwerk.

Zo houd je grip op je netwerk in 3 stappen

1. Richt voor je locaties, gebruikers en apparaten de juiste access & networking in. Maak keuzes over onder meer bandbreedte en redundantie.

2. Denk na over hoe je data en applicaties in de multicloud het beste kan laten werken. Zoals de juiste koppelingen met SaaS-aanbieders. 

3. Breng end-2-end je netwerk onder controle en richt daarbij de optimale network security in. Mét behoud van flexibiliteit en snelheid.

netwerkoplossing

Onze aanpak voor jouw sector
Netwerkuitdagingen in verschillende bedrijfstakken

Van zorginstelling tot transportbedrijf: elke organisatie heeft andere behoeftes als het om innovatie en connectiviteit gaat. We lieten de revue passeren wat er nodig is voor goed werkende connectiviteit. Nu staan we stil bij de mogelijkheden: welke oplossingsrichtingen zijn er? In 3 cases laten we zien welke combinatie van netwerkoplossingen en -beleid het beste werkt. Download onze whitepaper voor de uitkomsten.

Retail

Grote retailers werken steeds digitaler met een papierloze winkelvloer. Naast tablets zijn er elektronische schaplabels (ESL) en zelfs de hele supplychain gaat papierloos. Dat vergt zeer betrouwbare en schaalbare connectiviteit.

Zorg

Hoe kan de interactie met cliënten efficiënter, zonder onpersoonlijk te worden? Door slim processen te automatiseren kunnen zorgmedewerkers meer tijd aan het verlenen van zorg besteden. Goede en veilige connectiviteit is essentieel.

Finance

Financiële data of applicaties zijn een interessant doelwit voor hackers en andere cybercriminelen. Compliance en veiligheid zijn noodzakelijk, terwijl deze niet ten koste mogen gaan van de dienstverlening aan klanten of de medewerkersproductiviteit.

Andere sector?

Staat jouw sector niet bij deze voorbeelden maar ben je wel benieuwd hoe Secure Networking voor jouw bedrijf of organisatie kan werken? Vraag een gratis adviesgesprek aan met 1 van onze accountmanagers. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

Maak een afspraak

Wat is er allemaal mogelijk met Secure Networking?
Onze connectivity oplossingen op een rij

Secure Networking biedt een groot scala aan oplossingen voor grote organisaties. Je kan het zien als een modulair systeem: je kan losse puntoplossingen afnemen en deze indien gewenst eenvoudig uitbreiden met aansluitende modules. KPN regelt het operationeel beheer, jij zit aan de knoppen. Dat biedt je volledige controle en inzicht in je netwerk met vele flexibele opties, zoals het eenvoudig voorrang geven aan bedrijfskritische applicaties, het scheiden van netwerkverkeer in verschillende segmenten, de thuiswerker onderdeel maken van je bedrijfsnetwerk en het toepassen van uitgebreide netwerksecurity . KPN zorgt daarbij voor een veilige, snelle en betrouwbare netwerkoplossing.

Cloud
Connect

Een betere connectie met clouddiensten. Verbonden met grote cloud serviceproviders.

Elastic
Interconnect

Controleer verkeersstromen buiten je WAN-netwerk met Elastic Interconnect.

Grootzakelijk
Internet

Veilig en snel internet op de zaak voor grote organisaties die zoeken naar gemak.

Network
Security

Het netwerk van KPN is secure by design. Ontdek de veiligheid van KPN.

SD-WAN

Ontdek de flexibiliteit van een een Software Defined Wide Area Network.

SD-LAN

Snelle en veilige toegang tot het netwerk voor al je gebruikers via SD-LAN.

Secure Connect

Met Secure Connect heb je alles in huis voor makkelijk en veilig werken in de cloud.

VPN

Regel je netwerktoegang via een veilige tunnel met Virtual Private Network.Waarom kiezen grote organisaties voor KPN?

Modulair

Modulair

Eenvoudig op- en af te schalen en uit te breiden.

Secure

Secure

Extra beschermd met onze KPN Security Policy.

Snel & stabiel

Snel & stabiel

KPN biedt het snelste en meest stabiele netwerk van Nederland.

Service

Service

Wij staan 24/7 voor je klaar om te helpen waar nodig.Awards voor ons netwerk en onze dienstverlening

awards

Wat zeggen onze klanten?

Albert Heijn

Hoe bezorg je de boodschappen van heel Nederland snel en veilig thuis? Met een futureproof netwerk.

Imbema

Met Secure Networking kreeg Imbema grip op al zijn datastromen. Snel, veilig en effectief.

DHL

Bij DHL gebruiken ze als eerste logistieke centrum 5G-technologie voor automatisering.

Secure Networking is onderdeel van
Smart Combinations

Futureproof met Smart Combinations

Grote organisaties staan voor grote uitdagingen de komende jaren. Met KPN als connectiviteitspartner kies je voor de meest veilige, flexibele en toekomstbestendige oplossing voor jouw bedrijf of organisatie. Van de beste oplossingen voor je internet-, mobiel- en telefoonvoorzieningen, tot volledige werkplekoplossingen, IoT, security management of cloudmigraties.

Secure Networking

Alle apparaten in je organisatie snel, veilig en flexibel verbonden met je netwerk. Geef prioriteit aan belangrijke applicaties of processen zodat je ICT optimaal presteert.

Cloud Communications

Verbind al je communicatiekanalen met elkaar voor een unified communications oplossing. Optimaal samenwerken op desktop, vaste en mobiele telefoons. Jouw klantcontactcentrum is er klaar voor.

Modern Workplace

Een moderne, veilige en gebruiksvriendelijke werkplek voor al je medewerkers. Beheer je apparatuur en software op afstand. Zo ben je ook voorbereid op hybride werken.

Meer weten over
Secure Networking?

Lees de whitepaper

KPN biedt een breed scala aan netwerkoplossingen voor grote organisaties. Van VPN en software defined networking tot aan cloud connectiviteit en de thuiswerkplek. Inclusief diverse security mogelijk-heden. Dit pakket aan diensten noemen we Secure Networking.

Weten hoe Secure Networking jouw organisatie kan ondersteunen bij het neerzetten van een futureproof netwerk? Download dan nu onze whitepaper en ontdek de mogelijkheden.

Download

Meer weten over Secure Networking?
Maak een vrijblijvende terugbelafspraak

Neem contact op