PaaS (Platform as a Service)

Innovatie versnellen, risico's vermijden

De digitale transformatie kan u niet ontgaan zijn. In diverse branches zijn er al disruptieve voorbeelden te vinden van snel groeiende bedrijven die technologie inzetten om een markt te veroveren. Ook is de druk vanuit kosten om meer werk te automatiseren hoger dan ooit. Om succesvol te kunnen blijven is innovatie dus cruciaal. Nieuwe technologie├źn zoals de cloud en cloud computing kunnen daarin een rol spelen, maar de cloud is even complex als dat hij veelzijdig is.
Platform as a Service (PaaS) neemt een deel van de IT-stress weg. Naast de infrastructuur worden ook zaken als het OS, middleware en security beheerd door uw cloud-leverancier. Een PaaS-omgeving kan volledig naar wens worden ingericht, rekening houdend met specifieke criteria van uw applicatie of afdeling. PaaS gaat dus een stap verder dan IaaS, waar u alleen de infrastructuur afneemt, maar nog wel zorg moet dragen voor het OS, middleware en security.
KPN heeft de IT-experts om u hierbij te helpen. Samen met u onderzoeken we of uw applicaties geschikt zijn om gebruik te maken van PaaS op een Public Cloud omgeving zoals Azure en/of AWS, en op welke manier het beheer optimaal verloopt. Naast PaaS biedt KPN ook Infrastructure as a Service (IaaS) en Software as a Service (SaaS) diensten aan.

Neem contact met ons op

Daarom PaaS van KPN


  • Experts tot uw dienst
    Onze experts zijn gecertificeerd in alle belangrijke cloudtechnologie├źn en platformen.
  • Cloud op maat
    KPN is de ideale compagnon voor uw digitale transformatie.

  • KPN staat voor u klaar
    Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar voor service en support.

Wilt u meer informatie over
Platform as a Service?

Neem contact met ons op

Continuous Delivery: Competitiever dankzij snelle software-ontwikkeling

Digitalisering maakt de ontwikkeling van apps en andere digitale diensten steeds relevanter voor organisaties. Snelheid is daarbij de beslissende factor. Hoe sneller bedrijven een idee omzetten in een app, hoe sneller ze gebruikers veelgevraagde nieuwe functionaliteiten bieden.

Download whitepaper