Jouw bedrijf optimaal
beveiligd met 247Alarm
De innovatieve alarmcentrale in de cloud

Met 247Alarm is jouw bedrijf optimaal beschermd. Het biedt de mogelijkheid om je bestaande of nieuwe alarm systeem samen met je alarminstallateur of ICT Business Partner te koppelen aan onze meldkamer. Beheer is mogelijk via de 247Services applicatie en in het geval van een calamiteit schakel je direct en snel met onze security-specialisten in onze 247Services meldkamer in Ede.

247Alarm voor bedrijven

Met 247Alarm maak je gebruik van een innovatieve en toekomstbestendige meldkamer. Deze is direct gekoppeld aan jouw alarmsysteem. Je heb middels onze 247Services applicatie altijd en overal inzicht in de status van het alarmsysteem. Je kan zonder telefonische contact met de meldkamer zelf zaken wijzigen via de 247Services applicatie. Enkele voorbeelden zijn: Snel en eenvoudig je waarschuwadressen beheren Ingestelde bloktijden zelf aanpassen 247 Alarm is een dienst van KPN Partner Networken wordt geleverd via gecertificeerde partners van RoutIT. Bezoek deze pagina voor meer informatie, of neem direct contact op.

247Alarm voor installateurs

Ben je installateur? Dan kun je 247 Alarm geheel zelf opleveren voor je klanten. Koppel zelf een meldkamer abonnement of cameraverificatie aan de 247Services meldkamer. De mobiele klant applicatie wordt voorzien van jouw logo. Via de 247InstallApp kan je het beheer van al je klanten snel en eenvoudig uitvoeren. Een oplevertest bij een nieuwe klant voor kwaliteitscontrole is daar standaard onderdeel van

Meer weten of partner worden? Neem direct contact met ons op.


Wat kan er allemaal nog meer met KPN EEN MKB?

Internet tot 1 Gbit/s

Razendsnel streamen, betalen of werken zonder haperen

Meer informatie

4G Back-up

Nooit meer een internetstoring dankzij 4G Back-up

Meer informatie

Alarmcentrale

Sluit je eigen camera’s of alarm aan, of maak gebruik van 247Alarm

Meer informatie

Vast op mobiel

Bereikbaar op je vaste nummer op je mobiele telefoon(s)

Meer informatie

Gratis adviesgesprek
Of download de product brochure voor meer info

KPN EEN MKB is een bundel die je helemaal zelf samen stelt. Internet, telefonie, TV of mobiel: kies zelf wat je nodig hebt en wat niet.

Download de KPN EEN MKB Brochure voor een overzicht van de mogelijkheden, of maak een afspraak met onze adviseurs voor een gratis adviesgesprek.

Meer weten over KPN EEN MKB?
Laat je terugbellend door een van onze MKB-adviseurs.

Bel mij terug