Zakelijk AlarmZakelijk Alarm is een aanvullende dienst (module) op een internetverbinding van KPN, als onderdeel van Zakelijk Internet of het Ondernemerspakket Internet en Bellen. Met Zakelijk Alarm worden alarmmeldingen vanuit uw alarmsysteem over een beveiligde (gecertificeerde) KPN verbinding naar uw alarmcentrale/beveiligingsbedrijf verstuurd.

Storing Zakelijk Alarm

Ervaart u een storing? Een storing van het alarmsysteem kan veroorzaakt worden binnen 2 domeinen. Selecteer waar u denkt dat de storing wordt veroorzaakt en wij helpen u verder.

Ervaart u een storing in het alarmsysteem, maar functioneert internet en telefonie nog wel correct? Neem dan contact op met uw alarminstallateur of beveiligingsbedrijf.  Dit bedrijf onderzoekt de aard van de storing en helpt u met het oplossen van het probleem.

Ervaart u naast uw alarmstoring ook problemen met internet, telefonie en indien van toepassing ook pinnen of mailen, dan is er mogelijk sprake van een storing op het KPN-netwerk.

Goed om te weten

Constateert de alarminstallateur of uzelf een storing in het KPN-domein? Meld de storing bij de Business Servicedesk van KPN.

Bel de Servicedesk
Na het opzeggen vervalt de gecertificeerde beveiligde verbinding met de alarmcentrale. Dit kan impact hebben op de verzekering, neem daarom altijd vooraf contact op met uw technische beveiligingsbedrijf en verzekering om de mogelijk impact en benodigde acties te bespreken. Let op! Na het opzeggen van Zakelijk Internet en Bellen wordt de verbinding tussen uw alarminstallatie en de alarmcentrale verbroken en worden alarmmeldingen niet meer naar de alarmcentrale verstuurd.