De plek voor al uw technische vragen

Bij Kleinzakelijk Tech Desk kunt u terecht voor al uw technische vragen. Onze experts weten alles over de laatste gadgets en de nieuwste technologieën. En staan altijd voor u klaar.Tech Desk bij KPN Kleinzakelijk

Kleinzakelijk Tech Desk is dé vraagbaak op het gebied van connectiviteit. Wilt u bijvoorbeeld de wifi verbeteren in uw bedrijf? Of hulp bij apparaten zoals een draadloze printer, pinapparatuur, alarmsystemen, VPN maar ook slimme apparaten zoals verlichting en sonos? Neem dan een abonnement op Tech Desk. Onze experts hebben een passie voor techniek, gadgets en telecom. En nemen alle tijd om u te helpen.

  • Hulp bij connectiviteit
  • 7 dagen per week bereikbaar, tussen 8:00 en 22:00 uur
  • Altijd een expert aan de lijn

Kleinzakelijk Tech Desk bestellenNog niets van KPN?
Welkom! U kunt nu in één keer voor uzelf KPN Kleinzakelijk bestellen. Dat is Internet en Mobiel voor uw bedrijf. Tijdens uw bestelling voegt u de extra Tech Desk toe.

Hebt u al Internet van KPN?
Upgrade via MijnKPN naar een nieuw abonnement met KPN Kleinzakelijk. Voeg daarna de Tech Desk toe.

Hebt u al Mobiel van KPN?
Voeg dan Internet toe aan uw KPN Kleinzakelijk. U kiest zelf uw entertainmentvoordeel én voegt de Tech Desk toe tijdens uw bestelling.

Voorwaarden Kleinzakelijk Tech Desk

De kleine lettertjes van onze technische hulpWaarom Tech Desk

De Kleinzakelijk Tech Desk helpt u bij het verbinden van slimme apparatuur voor uw bedrijf. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

Alleen met Hussel Internet

Wilt u Tech Desk toevoegen aan uw abonnement? Dit kan alleen als u KPN Kleinzakelijk met Internet hebt.

Openingstijden

De Kleinzakelijk Tech Desk is te bereiken tussen 8.00 en 20.00 uur. Als u onze Zakelijke Klantenservice belt, verbinden zij u door met de Kleinzakelijk Tech Desk.

Automatisch doorverbinden met een expert van de Tech Desk? Bel het mobiele of vaste nummer dat in MijnKPN staat als contactnummer.

Maandelijks aanpasbaar

U kunt Kleinzakelijk Tech Desk maandelijks aan- of uitzetten. Zo hebt u altijd wat u nodig hebt.

Veelgestelde vragen

De klantenservice van KPN werd eerder door de Consumentenbond beoordeeld met het cijfer 7,7. De Kleinzakelijk Tech Desk is een uitbreiding op de normale klantenservice. Bij Tech Desk krijgt u een expert aan de lijn. Hij of zij heeft een passie voor techniek, gadgets en telecom én krijgt alle tijd om u als klant te helpen. Ook als het wat drukker is bij de klantenservice.

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice uw vraag niet kan beantwoorden, kunt u kiezen voor de Tech Desk. We verbinden u alsnog door met de Tech Desk nadat het abonnement is aangezet.

Een andere vraag?

Hebt u toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als u al klant bent of als u meer wilt weten over een van uw producten.

Naar de Zakelijke Klantenservice