Cloud | Snel en veilig online met uw bedrijf

Dé marktplaats voor zakelijke cloud-diensten

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de cloud. Om u daarin goed te kunnen bedienen heeft KPN een nieuwe, unieke online marktplaats voor cloud-diensten geopend. Op deze online marktplaats vindt u een breed aanbod aan cloud-diensten. Dit gaat om zowel eigen KPN cloud-diensten (veilig opgeslagen in KPN datacenters), als diensten van andere leveranciers.  

Door middel van de productvergelijker kunnen verschillende diensten met elkaar vergeleken worden. Ook leest u er productbeoordelingen van andere klanten en kunt u diensten direct bestellen. Daarnaast krijgt u volledige online support door middel van live chat met online adviseurs.

Zoekt u een specifieke cloud-dienst binnen 1 van de 5 productcategorieën, maak dan een keuze uit een van onderstaande categorieën.

Opslag en Back-up

Met de veilige opslag- en back-up diensten raakt u nooit meer belangrijke bestanden kwijt. U en uw collega's hebben altijd online toegang, waar u zich ook bevindt.

Hosting en e-mail

Bekijk de mogelijkheden van de Hosting en e-maildiensten en ontdek hoe u met uw bedrijf snel, eenvoudig en voordelig online kan gaan.

Veilig werken

Ga zorgvuldig om met de opslag en beveiliging van uw gegevens. Maak gebruik van de voordelige zakelijke abonnementen om veilig te werken.

Werkplek en Office

Werk onbezorgd waar u wilt. Al uw bestanden en websites zijn vanuit verschillende locaties en vestigingen toegankelijk.

Spraak en Tekst

Met de spraak- en tekstdiensten, bent u altijd met elkaar in contact. Ongeacht het apparaat en waar u zich bevindt.

Overige ICT-diensten

Netwerken en datacenters

Wij bieden veilige online omgevingen die voldoen aan de strengste eisen. Communiceer veilig en kostenefficiënt en garandeer de continuïteit van uw bedrijf of organisatie.

 

Broadcast Services

KPN Broadcast Services is de dienstenleverancier om in uw media-gerelateerde behoeften te voorzien. Wij bieden een compleet pakket aan ondersteunende diensten voor het hele mediaproductie- en contentdistributieproces.

 

Service Cloud

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen we u hieronder een cloudcategorie te selecteren. Vervolgens kunt u het product selecteren waarover u een vraag heeft.