De voordelen van Acronis Cyber Protect: De complete oplossing voor Bedrijfsbeveiliging en Back-up

In de snel veranderende digitale wereld van vandaag zijn bedrijven steeds afhankelijker geworden van hun gegevens en digitale infrastructuur. Een harde schijf die crasht of een computer die verdwijnt bij een inbraak kan de nachtmerrie zijn van iedere ondernemer. Maar gelukkig is er een oplossing: Acronis Cyber Protect.

Een Alles-in-één Oplossing

Acronis Cyber Protect is een alles-in-één cloud oplossing voor back-up en cyberbescherming. Deze krachtige tool biedt bedrijven de gemoedsrust die ze nodig hebben om zorgeloos zaken te doen.

1. Volledige back-up

Met Acronis Cyber Protect kun je niet alleen back-ups maken van je bestanden, maar ook van geïnstalleerde programma's, zoals Windows en je Microsoft 365 omgeving. Met zo'n 'image back-up' hoef je dus niets opnieuw te installeren als je je back-up op een nieuw apparaat plaatst. Dit bespaart kostbare tijd en minimaliseert de onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.

Ontvang Acronis Cyber Protect nu tijdelijk de eerste 9 maanden gratis bij KPN EEN MKB. Vraag een adviesgesprek aan voor meer informatie.

2. Makkelijk beheer

Beheer en rapporteer Acronis Cyber Protect eenvoudig op afstand. Zelfs tijdens het thuiswerken kun je de status van je back-ups en beveiligingsinstellingen in de gaten houden. Je kunt ook zelf bepalen welke gegevens je wilt beschermen en kiezen voor een abonnement dat voldoet aan jouw specifieke behoeften.


eBook: Gehackt!

Wat moet je doen bij hacks, phishing, ransomware of andere cybercrime? Wees voorbereid met ons eBook.

Download


3. Digitale waakhond

Acronis Cyber Protect Cloud speurt de computers in je bedrijf 24/7 af op zoek naar beveiligingsproblemen. Zo ben je altijd direct op de hoogte als er iets niet in de haak is. Dit proactieve beveiligingssysteem kan je helpen bedreigingen te detecteren en te neutraliseren voordat ze schade kunnen aanrichten aan je bedrijf.

4. Bescherming van Microsoft 365 Data

Voor veel organisaties is Microsoft 365 de meest gebruikte tool om samen te werken. Het maken van back-ups van Microsoft 365-gegevens is van cruciaal belang, aangezien dit niet standaard het geval is. Met Acronis Cyber Protect worden al je Teams omgevingen, bestanden, kalenders, team chats, agenda’s en contacten automatisch opgeslagen. Je kunt je bedrijfsvoering via Teams of Microsoft 365 dus zo terugzetten als er iets gebeurt.

5. Blijf compliant

Door gebruik te maken van een beveiligings- en back-up oplossing zoals Acronis Cyber Protect, zorg je ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan regelgeving door je gegevens veilig, gemakkelijk herstelbaar en beschermd te houden.

6. Bedrijfscontinuïteit

Het terugzetten van een Back-up met Acronis Cyber Protect is een kwestie van seconden. Of het nu om e-mails, bijlagen, contacten, taken, groepsmailboxen, archiefmailboxen, kalenders, bestanden en mappen in bijvoorbeeld OneDrive, Teams-kanalen, vergaderingen of teamsites gaat. Back-ups worden automatisch gemaakt. Je kunt deze snel opzoeken en in enkele seconden terugzetten.

7. Beveiligde opslag bedrijfsdata

Alle bedrijfsdata in je Acronis back-up worden op meerdere niveaus versleuteld opgeslagen. Optioneel is je back-up extra te beveiligen door middel van meervoudige authenticatie (MFA) voor een extra veilig gevoel.

Business Booster

Ontvang Acronis Cyber Protect nu tijdelijk de eerste 9 maanden gratis bij KPN EEN MKB. Vraag een adviesgesprek aan voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen