Veilige opslag van uw data en gegevensdragers

Organisaties maken regelmatig kopieën van hun bedrijfsgegevens. Maar waar en onder welke omstandigheden worden deze kopieën bewaard? Waar bewaart u uw reservebestanden, uw licentiegegevens en uw digitale archief? Legt u ze in een brandvrije kluis naast de computer? Neemt een medewerker ze mee naar huis? Of bewaart u ze bij uw bank in een bankkluis?

Geen van deze voorzorgsmaatregelen is daadwerkelijk een veilige methode. In de praktijk blijkt een brandvrije kluis maar beperkt bestand te zijn tegen hitte. Bovendien raken mediadragers onleesbaar door de hoge temperatuur van een brand. Door kopieën van gegevens bij een medewerker thuis in bewaring te houden, geeft u niet alleen kostbare maar ook gevoelige bedrijfsinformatie uit handen. De kluis van de bank is veilig, maar alleen toegankelijk tijdens kantooruren. Zo kunt u niet op ieder gewenst tijdstip over uw gegevens beschikken. Met Media Transport en Storage (Tape transport) van KPN zijn uw gegevens off-site, veilig en snel beschikbaar.


Daarom Media Transport & Storage van KPN


  • Veilig
    Privacy en integriteit gewaarborgd door unieke en gecertificeerde verzegeling.
  • Vertrouwd
    Wij werken met een vaste pool van gescreende medewerkers.
  • Zeker
    Uw back-up media zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar.
Whitepaper Media, transport en opslag

Slaat u uw back-ups wel veilig op?

Het geeft een veilig gevoel om altijd over een recente kopie van uw gegevens te kunnen beschikken. Met KPN Media Transport & Opslag slaat u gemakkelijk en veilig uw gegevens op. Wij zorgen ervoor dat uw back-ups altijd beschikbaar zijn en leveren ze direct af in geval van nood.

Download whitepaper


Maak gearchiveerde data altijd inzichtelijk

Voor veel documenten geldt een wettelijke bewaarplicht. Vaak zorgen deze verplichtingen voor u voor grote uitdagingen. Met KPN Backup Archief & Restore verkleint u het risico op dataverlies en kunt u uw operationele beheerorganisatie ontlasten. Ook kunnen de kosten voor uw archivering omlaag.

Download whitepaper
Whitepaper backup, archief en restore

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Media Transport & Storage voor uw organisatie?

Neem contact met ons op