Back-up Online XL

Veilige en volledige backup van uw data

Met het toenemende risico van cybercriminaliteit wordt de kans groter dat u wordt geconfronteerd met ongewenst dataverlies. Een actuele backup is nog steeds de meest effectieve remedie tegen ransomware.

KPN verzorgt uw backup en levert alle professionele diensten die nodig zijn om uw organisatie te ontlasten in het dagelijkse beheer en bij eventuele calamiteiten. Uw gegevens worden zowel op uw eigen locatie als in de KPN Cloud, het professionele continuïteitscentrum, veiliggesteld. KPN verzorgt het operationeel beheer van de hardware en alle processen rondom zowel de lokale als centrale back-up systemen en processen. De datacenters van KPN zijn ISO gecertifieerd en uw bedrijfskritische data is in goede handen bij de professionals van KPN. Zo gaat uw data nooit verloren.

Backup Online XL

Voordelen Back-up Online XL

  • Zekerheid en rust
    Bewaking van dagelijkse backup processen en signalering van eventuele incidenten. Uw data wordt lokaal en in het KPN datacenter opgeslagen.
  • Professionele ondersteuning
    U houdt de regie via de portal en kunt 24/7 terugvallen op de ondersteuning van KPN in geval van calamiteiten.
  • Schaalbaar en flexibel
    U betaalt voor de aangeboden source data, uw data blijft in Nederland. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoefte en is uit te breiden met Disaster Recovery diensten.

Klantcases

Klantcase: Gemeente Amstelveen

Een afdeling communicatie die tijdens een crisis niet kan mailen? Of een uitkering die 3 weken op zich laat wachten omdat het raadhuis is afgebrand? “Dat kun je niet met droge ogen verkopen”, vindt de gemeente Amstelveen.

Download de klantcase

Klantcase Blue Skye Group

Bij pensioenuitvoerder Blue Skye Group mogen na een calamiteit absoluut geen belangrijke programma's en gegevens verloren gaan. Daarom installeerde KPN Remote Back-up: een digitale back-up voor de applicatiesystemen.

Download de klantcase

Brochure: Backup Online XL

Dataverlies door diefstal, brand, een technische storing of andere calamiteiten kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Applicaties of zelfs complete werkplekken kunnen uitvallen. Dagen, soms zelfs weken arbeid, kan verloren gaan. Een goede back-up is onmisbaar, maar in een moderne IT-omgeving is dat een lastige opgave. Hoe zorgt u toch voor een back-up die data- en productiviteitsverlies na een calamiteit minimaliseert en snel herstel garandeert?
Lees meer in onze brochure.

Download de brochure

Meer weten over Back-up Online XL? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op