Wij zorgen dat je apparaten én je huishouden veilig verbonden zijn. Daarnaast zorgen we dat jij makkelijk je eigen gegevens kunt beschermen. Zo ben je tegen de belangrijkste gevaren van het internet beschermd. En omdat we weten dat de meeste mensen geen zin of tijd hebben om zich in dit onderwerp te verdiepen, maken wij het heel makkelijk om veilig en beschermd online te zijn.

Vrije modemkeuze

De technologische mogelijkheden van het internet worden steeds groter. Onze wensen daarmee dus ook. Je kunt vanaf nu je eigen gekozen modem aansluiten. Die vrijheid bieden we je graag.

FRITZ!Box

Kiezen voor een alternatief voor de standaard Experia Box kan ook: de AVM FRITZ!Box. Als beste getest door de Consumentenbond. Ideaal voor iedereen die zijn netwerk naar eigen voorkeur wil instellen.

Dit modem bestel je voor 7,49 euro per maand. Je krijgt dan ook gratis Tech Desk-ondersteuning.

Tech Desk

We verbinden steeds meer apparaten in huis met het internet. En dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Om daarbij te helpen, introduceren we de Tech Desk. Voor slechts 5 euro per maand. Direct een expert aan de lijn met passie voor techniek. Ze helpen je om alle apparaten die verbonden zijn in huis of op kantoor, perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Veilige e-maildienst

Alle e-mails die je stuurt, zijn versleuteld en daardoor helemaal privé. Bij je internetabonnement krijg je 5 mailboxen van 15 GB per stuk om te gebruiken. Je kunt zelf je e-mailadres kiezen en bepalen wie welke box kan inzien of gebruiken.

DNSSEC

We gebruiken we standaard DNSSEC om jou veiliger online te laten zijn. DNSSEC is een techniek die extra controleert of het IP-adres echt klopt. Op die manier krijgen cybercriminelen geen kans om je stiekem naar een andere website te leiden.