Daarom kregen al onze klanten met Internet een nieuwe, grotere en veiligere e-mailbox. En zijn aanvullende internetdiensten zoals de Tech Desk, Vrije modemkeuze en het veelbekroonde FRITZ!Box-modem vanaf nu ook beschikbaar. Diensten die eerder alleen voor klanten van XS4ALL beschikbaar waren. Zo kan iedereen in Nederland, met Internet van KPN, profiteren van het allerbeste Internet. Dat uitblinkt op het gebied van privacy, veiligheid, en service.

Vrije modemkeuze

De technologische mogelijkheden van het internet worden steeds groter. Onze wensen daarmee dus ook. Je kunt vanaf nu je eigen gekozen modem aansluiten. Die vrijheid bieden we je graag.

FRITZ!Box

Kiezen voor een alternatief voor de standaard Experia Box kan ook: de AVM FRITZ!Box. Als beste getest door de Consumentenbond. Ideaal voor iedereen die zijn netwerk naar eigen voorkeur wil instellen.

Dit modem bestel je voor 7,49 euro per maand. Je krijgt dan ook gratis Tech Desk-ondersteuning.

Tech Desk

We verbinden steeds meer apparaten in huis met het internet. En dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Om daarbij te helpen, introduceren we de Tech Desk. Voor slechts 5 euro per maand. Direct een expert aan de lijn met passie voor techniek. Ze helpen je om alle apparaten die verbonden zijn in huis of op kantoor, perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Gratis internet- en e-mailbox-upgrade

We hebben ons Internet geüpgraded naar de hoogste standaard in veiligheid. Onder andere door DNSSEC.

En iedereen met Internet van KPN heeft zonder extra kosten een grotere e-mailbox gekregen. Van 1 GB naar maar liefst 15 GB per box. Je krijgt tot 5 e-mailboxen gratis. De e-mailbox van KPN is een veilig alternatief voor gratis e-maildiensten. Zo is je privacy beter gewaarborgd.

DNSSEC

Bij KPN gebruiken we standaard DNSSEC om jou veiliger te laten internetten. DNSSEC is een techniek die nog een keer extra checkt of het IP-adres echt klopt met de website die je wilt bezoeken.