Kids Sim

Een vaste lage prijs zonder verrassingen

Voor elk kind dat toe is aan zijn of haar eerste mobiel is er nu de KPN Hussel Kids Sim. Je kind krijgt een simkaart met 1 GB internet en onbeperkt bellen/sms'en. Jij bepaalt hoeveel MB's je iedere maand deelt met je kinderen. Zo houd jij het overzicht.

Kids Sim bij KPN Hussel

Bij de Kids Sim is het niet mogelijk om extra bundels te bestellen of andere extra's aan te zetten (bijvoorbeeld Spotify). Zo weet je zeker dat je kind nooit zorgt voor extra kosten en torenhoge rekeningen. Kids Sim is één van de voordelen van KPN Hussel.

Wil je de Kids Sim bestellen voor je kind? Dat kan alleen als je zelf al een mobiel of Sim Only abonnement van KPN hebt. Je bestelt de Kids Sim in de online shop.

Kids Sim bestellen

Met een KPN voor Kids Sim Only abonnement zijn jouw kinderen altijd veilig online.

Nog niets van KPN?
Welkom! Je kunt nu in 1 keer voor jezelf KPN Hussel bestellen. Dat is Internet voor Thuis en Mobiel. Tijdens je bestelling voeg je de extra Kids Sim toe.

Heb je al Internet van KPN?
Bestel dan eerst voor jezelf KPN Mobiel en voeg tijdens je bestelling de extra Kids Sim toe.

Heb je al Mobiel of Sim Only van KPN?
Dan kun je de Kids Sim direct bestellen.

Voorwaarden Kids Sim

Beschikbaarheid

Het Kids Sim abonnement is alleen beschikbaar als je al KPN Mobiel hebt of als je de Kids Sim tegelijk met een normaal mobiel abonnement bestelt.

Vaste lage prijs

Bij de Kids Sim krijgt je kind maandelijks 1 GB mobiel internet en onbeperkt bellen en smsen. Zo staat het maandbedrag vast en wordt dit nooit meer.

Het enige wat we als KPN niet automatisch kunnen uitschakelen, zijn 0900-nummers. Bellen naar deze nummers kost soms extra geld. Je kunt het bellen naar 0900-nummers zelf blokkeren via MijnKPN.

Bescherming tegen extra kosten

Extra bundels en extra opties (zoals Spotify) aanzetten is niet mogelijk. Zo voorkom je onverwachte hoge kosten.

MB’s delen

Is 1 GB niet genoeg? Je deelt je eigen MB’s met je kind als dat nodig is.

Veelgestelde vragen

De Kids Sim kost € 12,50 per maand. Heb je thuis ook Internet van KPN? Dan krijg je € 5,00 korting op elk KPN Mobiel abonnement op je adres en kost de Kids Sim € 7,50 per maand. Je betaalt geen aansluitkosten.
De Kids Sim is bedoeld voor kinderen van wie de ouders al klant zijn bij KPN Mobiel.
De Kids Sim heeft 1 GB mobiel internet per maand en onbeperkt bellen en sms'en. Verder kan er bij dit abonnement:
- geen extra bundel wordt besteld
- geen andere extra's worden besteld (zoals Spotify)
- MB’s worden gedeeld met alle KPN Mobiel abonnementen op het adres

Ja, om onverwachte kosten te voorkomen kun je 0900-nummers blokkeren en bellen naar het buitenland uitzetten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Ja, maar dat kan alleen als er minimaal 1 ‘normaal’ mobiel abonnement van KPN op het adres staat.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je pakket.

Ga naar service