Factuur & Betalen


Iedere maand ontvang je je factuur van KPN. Als je een e-mailadres aan ons hebt doorgegeven, vind je je factuur als PDF in je e-mailinbox. Ook kun je je factuur gemakkelijk terugvinden in MijnKPN: log in, ga naar 'Facturen' en klik naast de factuur op 'Bekijk'.

Bekijk je facturen in MijnKPN

Vragen over de hoogte van je factuur?

Is je factuur hoger dan verwacht of zijn er kosten in rekening gebracht die je niet direct herkent? Lees veel voorkomende redenen voor een hogere factuur of bekijk onze voorbeeldfacturen met meer uitleg.

Klopt er echt iets niet? Neem dan contact met ons op via Chat om het snel op te lossen.

Vragen over het betalen van je factuur?

Als je een factuur van KPN hebt ontvangen, betaal je deze doorgaans met een automatische incasso.

Is de automatische incasso mislukt, wil je een betaalafspraak maken om later te betalen of ben je geblokkeerd, en wil je je factuur nu zelf betalen? Lees dan wat de mogelijkheden zijn.

Gegevens wijzigen?

Wil je je persoonlijke gegevens of je betaalgegevens wijzigen, bijvoorbeeld je bankrekeningnummer voor de automatische incasso of het e-mailadres waarop je je facturen ontvangt?

In MijnKPN kan dit heel eenvoudig. Lees meer over hoe je dit kan doen of ga direct naar MijnKPN.

Chat met ons

Heb je nog vragen? via chat kunnen we je het beste helpen. We zijn iedere dag 24 uur beschikbaar.

Wacht op een medewerker

Betaalde sms- of internetdiensten stoppen

Sms-diensten en internetdiensten zijn betaalde premium diensten die je op je telefoon ontvangt. Dit is vaak een abonnement, bijvoorbeeld een wekelijkse horoscoop. Wil je deze uitzetten? Dan kun je een blokkade instellen.

Last van phishing mails?

Blijf altijd alert op internetcriminelen: let bij betaal- en factuurmails goed op de verzenddatum en het adres van de afzender. Facturen sturen we altijd als pdf-bestand op een vaste dag in de maand. Klik nooit zomaar op links en geef niet zomaar je pincode of andere gegevens af.