Allemaal een slimmer huis met KPN en de producten van Google

Maak kennis met de slimme producten van Google. Bestuur je slimme huis met de Google Nest Hub 2. Of kies je kleinere variant, waarmee je overal in huis vragen kunt stellen via de Google Nest Mini. Ook voor een veilige woning heeft Google alles in huis. Met de Nest Cam Indoor zie je dag en nacht wat er in je huis gebeurt. Met de Google Nest Hello weet je altijd wie er voor de deur staat, je mist dus nooit meer een pakketje. Liever genieten van de beste entertainment, dan zit je letterlijk goed met de Google Chromecast! Begin hieronder met jouw slimme huis met KPN en Google.  Bestuur je huis met
de Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Hub 2 bestuur je jouw huis met je stem. Koppel je slimme producten aan deze hub van Google en bestuur je slimme huis met je stem of op het scherm. Zet je slimme lampen aan zonder op te staan. Of zie wie er voor je deur staat op het 7 inch scherm van de Google Nest Hub 2. Ook bekijk je makkelijk je agenda, het weer een recept, of entertainment zoals YouTube, Disney+ of Netflix..

Bestel Google Nest Hub 2Google Nest Mini. Groots geluid. Enorm behulpzaam.

De Google Nest Mini is een slimme speaker met ingebouwde assistent. De speaker is daardoor altijd jouw hulp in huis. Stel een vraag en je krijgt gelijk antwoord. Zo weet je razendsnel of het druk is naar je werk, hoe warm het buiten wordt of wat je volgende afspraak is in je agenda.

Bestel Google Nest MiniMet Google Nest Hello weet je wie er voor de deur staat

Mis niets meer met de Nest Hello, die je laat weten wie er is. Hij vervangt je bestaande deurbel en toont je zelfs in het donker HD-video met heldere, haarscherpe beelden. Je ziet alles wat er voor je deur gebeurt: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond. Koppel de Nest Hello ook aan je Nest Hub en zie vanuit de woonkamer of keuken meteen wie er voor de deur staat.

Bestel Google Nest Hello


Eenvoudig streamen met de Google Chromecast

Met de Chromecast kun je eenvoudig van online content genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek, en nog veel meer. De Chromecast ondersteunt apps van o.a. Videoland, NPO, Spotify, Netflix, Youtube, Disney+ en Amazon Prime.

Bestel Google Chromecast


Zie wat er dag en nacht gebeurt met de Google Nest Indoor Camera

De Nest Cam Indoor-beveiligingscamera helpt je op je huis en je gezin te passen – zelfs wanneer je weg bent. Met dag en nacht live streamen, een veelzijdige magnetische standaard en één app voor al je Nest-producten, helpt de Nest Cam Indoor je een oogje te houden op wat belangrijk is.

Bestel Google Nest Indoor

Uitgelicht: Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Hub 2 bestuur je jouw hele huis met je stem. Koppel je slimme producten aan deze hub van Google en bestuur je slimme huis met je stem of op het scherm.

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis
98,99

Meer weten over de slimme producten van Google?

Diepte: 6,7 cm

Breedte: 17,9 cm

Hoogte: 11,8 cm

Stroomkabel: 1,5 m

Gewicht: 480 g

LCD-touchscreen van 7 inch (17,8 cm)

802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 Ghz) wifi

Bluetooth® 5.0-ondersteuning

Adapter van 15 W

Als je de doos opent zie je meteen het scherm van de Google Nest Hub 2. Dit beslaat de hele oppervlakte van de doos. Onder de Nest Hub zit de stroomadapter en de handleiding met overige instructieboekjes.

De producten van Google werken in combinatie met het smarthome platform van:

- Google