Allemaal een slimmer huis met KPN en de producten van Google

Maak kennis met de slimme producten van Google. Bestuur je slimme huis met de Google Nest Hub 2. Of kies je kleinere variant, waarmee je overal in huis vragen kunt stellen via de Google Nest Mini. Ook voor een veilige woning heeft Google alles in huis. Met de Nest Cam Indoor zie je dag en nacht wat er in je huis gebeurt. Met de Google Nest Hello weet je altijd wie er voor de deur staat, je mist dus nooit meer een pakketje. Liever genieten van de beste entertainment, dan zit je letterlijk goed met de Google Chromecast! Begin hieronder met jouw slimme huis met KPN en Google.  Bestuur je huis met
de Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Hub 2 bestuur je jouw huis met je stem. Koppel je slimme producten aan deze hub van Google en bestuur je slimme huis met je stem of op het scherm. Zet je slimme lampen aan zonder op te staan. Of zie wie er voor je deur staat op het 7 inch scherm van de Google Nest Hub 2. Ook bekijk je makkelijk je agenda, het weer een recept, of entertainment zoals YouTube, Disney+ of Netflix..

Bestel Google Nest Hub 2Google Nest Mini. Groots geluid. Enorm behulpzaam.

De Google Nest Mini is een slimme speaker met ingebouwde assistent. De speaker is daardoor altijd jouw hulp in huis. Stel een vraag en je krijgt gelijk antwoord. Zo weet je razendsnel of het druk is naar je werk, hoe warm het buiten wordt of wat je volgende afspraak is in je agenda.

Bestel Google Nest MiniEenvoudig streamen met de Google Chromecast

Met de Chromecast kun je eenvoudig van online content genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek, en nog veel meer. De Chromecast ondersteunt apps van o.a. Videoland, NPO, Spotify, Netflix, Youtube, Disney+ en Amazon Prime.

Bestel Google Chromecast


Uitgelicht: Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Hub 2 bestuur je jouw hele huis met je stem. Koppel je slimme producten aan deze hub van Google en bestuur je slimme huis met je stem of op het scherm.

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis
98,99

Meer weten over de slimme producten van Google?

Diepte: 6,7 cm

Breedte: 17,9 cm

Hoogte: 11,8 cm

Stroomkabel: 1,5 m

Gewicht: 480 g

LCD-touchscreen van 7 inch (17,8 cm)

802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 Ghz) wifi

Bluetooth® 5.0-ondersteuning

Adapter van 15 W

Als je de doos opent zie je meteen het scherm van de Google Nest Hub 2. Dit beslaat de hele oppervlakte van de doos. Onder de Nest Hub zit de stroomadapter en de handleiding met overige instructieboekjes.

De producten van Google werken in combinatie met het smarthome platform van:

- Google