Glasvezel op jouw adres?

Ben je benieuwd of er binnenkort glasvezel beschikbaar is op jouw adres? Vul hieronder je postcode en huisnummer in.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Glasvezel in een nieuwbouwhuis

Verhuis je naar een nieuwbouwhuis en weet je jouw postcode nog niet? Lees dan meer over Glasvezel Internet in een nieuwbouwwoning.

Zakelijk glasvezel

Met KPN Zakelijk Glasvezel voor bedrijven ben je altijd in contact met klanten, partners en slimme aparaten. Lees meer over zakelijk glasvezel.

Wat is de status van glasvezel op jouw adres?

Doe de postcodecheck bovenaan deze pagina en kijk wat er mogelijk is bij jou thuis.

Ligt er glasvezel
op jouw adres?

Geeft de postcodecheck aan dat er al glasvezel op jouw adres ligt? Dan kun je nu eenvoudig glasvezel van KPN afsluiten en klant worden. De voordelen:

  • Stabiel en razendsnel
  • Duurzaam en klaar voor de toekomst
  • Geen extra kosten

Voor glasvezel betaal je hetzelfde als voor een koperen verbinding. Dit betekent dat bestaande klanten gratis kunnen overstappen.

Komt er glasvezel
op jouw adres?

Is er in jouw buurt bekend gemaakt dat er glasvezel wordt aangelegd? Of geeft de postcodecheck aan dat glasvezel eraan komt? Fijn, jij kunt op (korte) termijn genieten van razendsnel internet. Dit kun je doen in onze shop. Vul je postcode in en ontdek je opties.

Bestel alvast Glasvezel


Heb je in de media gezien dat er glasvezel aan wordt gelegd, maar zie je dit nog niet terug in de glasvezelcheck? Dan kan het zijn dat jouw adres nog niet aangemeld is in ons systeem. Bezoek binnenkort weer deze pagina en doe de check opnieuw. Of meld je aan voor de glasvezelwekker. Je krijgt dan vanzelf een seintje als je glasvezel kunt bestellen.

Glasvezel reviews:

Wat anderen vinden van KPN Glasvezel Internet

We hebben gezinnen door heel Nederland gevraagd om glasvezel te testen. Hieronder lees je hun ervaringen.

l

★★★★ (4/5)

Jordy Gerritse

In The Game
22 augustus 2020

Met glasvezel heb je altijd een stabiele en snelle verbinding. De constante snelheid zorgt er voor dat je future-proof bent voor next-gen spelconsoles om zowel games te streamen als te downloaden.

★★★★ (4/5)

Miriam

MeervanMir
26 juni 2020

Zelf zitten wij bij KPN, omdat wij daar alle diensten afnemen. Bovendien biedt deze provider veel extra voordelen wat betreft hun glasvezel mogelijkheid. Qua uploaden van data staan zij nog met stip bovenaan. Het is niet voor niets dat ze een 8 hebben gekregen van de Consumentenbond.

★★★★★ (5/5)

Nicole

Meisje-Eigenwijsje.nl
17 juni 2020

Aangezien ik vanuit huis werk vind ik het erg belangrijk dat ik een snelle en stabiele internetverbinding heb zodat ik altijd direct in contact sta met mijn klanten en goed mijn werk kan doen. Met glasvezel van kpn hebben we die snelle en stabiele internetverbinding. Ik ben zeer tevreden!

Meest gestelde vragen over glasvezel

Glasvezel internet werkt via een glasvezel kabel en communiceert met lasers/licht. Dit maakt glasvezel sneller dan koper. Koper communiceert via stroom en is hierdoor minder duurzaam. Glasvezel is stabiel en beter voor het milieu. Meer lezen over glasvezel?

Glasvezel van KPN kost jou niets extra. Dit betekent dat een internetabonnement via glasvezel hetzelfde kost als standaard internet. Als je al klant bent van KPN, kun je gratis de overstap maken naar glasvezel.

Soms legt een lokale aanbieder het glasvezelnetwerk aan. Het kan zijn dat je dan een eigen bijdrage of vastrechtvergoeding verschuldigd bent aan de partij die het netwerk aanlegt. Wat dit kost verschilt per aanbieder en de plek waar je woont. Check het op de pagina van je lokale aanbieder.

Dit verschilt per lokale aanbieder. Legt KPN Netwerk of Glaspoort glasvezel aan? Dan kun je het direct hieronder doen. Legt een andere lokale aanbieder glasvezel aan? Bekijk dan hoe dat zit bij de aanbieder die in jouw straat glasvezel aanlegt.

Je snelheid verhogen, tot wel 1 Gbit/s, kan eenvoudig via MijnKPN.

Staat je vraag er niet tussen?

Heb je een vraag over het aansluiten, gebruiken of wijzigen van je abonnement? Dan kun je terecht op ons internet serviceplein via onderstaande button.

Naar internet serviceplein

Op zoek naar iets anders?

Internet

Ligt er nog geen glasvezel op jouw adres en wil je meer lezen over KPN Internet via kabel? Lees meer over je opties.

Wifi

Je verbinding in huis is afhankelijk van je wifi. Kies je voor KPN Wifi of een andere variant? Ontdek de verschillen.

KPN TV

Zappen of streamen, het kan met KPN TV. Ontdek de mogelijkheden op de overzichtspagina.