Glasvezel internet van KPN

Waarom kies je voor Glasvezel internet van KPN?

  • Je eigen lijn en een stabiele snelheid
  • Supersnel uploaden en downloaden
  • De internetsnelheid is uit te breiden tot 500 Mbit/s

Kom jij in aanmerking voor Glasvezel?

Al 2 miljoen huishoudens maken gebruik van het glasvezelnetwerk. Glasvezel is onderdeel van het Alles-in-1 pakket van KPN. Doe de postcodecheck om te zien of Alles-in-1 met glasvezel ook op jouw adres beschikbaar is.

Doe de postcodecheck

Ontdek de mogelijkheden van Glasvezel internet

De voordelen van Glasvezel internet van KPN

TV kijken

1. TV-kijken zoals jij het wilt

Met glasvezel van KPN geniet je van haarscherpe beeldkwaliteit. Bovendien kijk je televisie waar, wanneer en hoe jij wilt met Interactieve TV. Met Begin Gemist, Live Pauzeren en Interactieve TV Online hoef je niets meer te missen.

Razendsnel up en downloaden

2. Razendsnel up- en downloaden

Met glasvezel van KPN upload en download je supersnel. Zelfs als je allemaal tegelijk van het internet gebruikmaakt, gaat het uploaden van grote bestanden of het downloaden van je favoriete muziek razendsnel.

3. Je eigen stabiele internet

Met glasvezel haal je je eigen stabiele internet lijn in huis. Je internetsnelheid wordt dus niet meer verstoord door externe factoren. De snelheid is altijd stabiel.

"Blij dat ik sinds kort over ben naar #kpn #glasvezel"

"Sinds een aantal dagen #glasvezel #allesineen van #KPN. In combinatie met mijn mobiel #4G abonnement van #KPN super!"

Altijd veilig internetten

Bij ons ben je altijd veilig online. Bij ieder internetpakket krijg je onze beveiligingssoftware KPN Veilig, waarmee je niet alleen je computer of laptop kunt beveiligen, maar ook je smartphone.

  • Antivirus
  • Veilig online bankieren
  • Ouderlijk toezicht
Lees meer

Glasvezel bij jou in de buurt

In steeds meer plaatsen wordt glasvezel aangelegd. Bekijk de onderstaande link waar nu al glasvezel beschikbaar is en waar binnenkort een glasvezelnetwerk wordt aangelegd.

Veelgestelde vragen over Glasvezel internet van KPN

Glasvezel is een internetverbinding die gebruikt maakt van dunne glasvezelkabels. Informatie wordt met de snelheid van het licht door de kabels verstuurd, waardoor je razendsnel en betrouwbaar kunt internetten. Het netwerk is op deze manier voorbereid op het steeds grote gebruik van internet.
Elk huishouden krijgt zijn eigen glasvezelkabel. Zo wordt de verbinding nergens onderbroken of vertraagd en hoef je het signaal niet te delen.
Nee, je kan met zoveel apparaten op het netwerk als je wilt. Je kan zelfs op verschillende apparten tergelijkertijd programma's in HD kwaliteit kijken.

Doe de postcodecheck om na te gaan of jouw huishouden gebruik kan maken van glasvezel.