Nieuwste iPhones bij KPN

Koop de nieuwe iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus met abonnement als eerste bij KPN!iPhone X

iPhone X iPhone X

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus iPhone 8 Plus

iPhone 8

iPhone 8 iPhone 8De vetste nieuwe iPhone X specs op een rij

 • 5,8 edge-to-edge OLED display
 • A11 Bionic-chip
 • 12 megapixel dubbele camera
 • 7 megapixel selfie-camera
 • TrueDepth
 • 4K-video
 • Face ID
 • 64 GB of 256 GB
 • Draadloos opladen
 • Water- en stofbestendig

Lees meer over de nieuwe iPhone X.De vetste nieuwe iPhone 8 specs op een rij

 • Retina HD-display
 • A11 Bionic-chip
 • 12-megapixelcamera
 • 7 megapixel selfie-camera
 • True Tone
 • 4K-video
 • Face ID
 • 64 GB of 256 GB geheugen
 • Draadloos opladen
 • Water- en stofbestendig

  Lees meer over de nieuwe iPhone 8.

  Waterbestendig iPhone 8


  Nieuwe iPhones: draadloos opladen

  De nieuwe iPhones zijn helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Want de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X kun je opladen via draadloze oplaadstations in hotels, cafés en luchthavens over de hele wereld.

  AirPower-mat

  De nieuwe draadloze oplaadmat draagt de naam: AirPower. De AirPower werkt niet alleen met de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ook kun je je nieuwe Apple Watch en zelfs de vernieuwde AirPods ermee opladen. De AirPower is wel pas ergens volgend jaar te koop. Tot die tijd kun je voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gebruikmaken van draadloze opladers van andere bedrijven die de Qi-standaard ondersteunen.


  Nieuwe iPhones, nieuwe kleuren

  Dit jaar maakt Apple het niet al te bont. De iPhone X kun je straks bestellen in de keurige kleuren: zilver en space-grijs. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn ook het goud te koop.

  Glasharde comeback

  De stijlvolle glazen behuizing van de iPhone 4-serie maakt een comeback via de nieuwe iPhones. Zo zijn de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gemaakt van de hoogste kwaliteit krasbestendig glas. De voor- en achterkant zitten ‘gesandwiched' tussen dunne bandjes van hoogwaardig aluminium in bijpassende kleuren. Super stylish!

  Kleuren van de iPhone 8 en X


  Face ID op iPhone X

  Nieuwe iPhone X: gezicht als wachtwoord

  Met zoveel scherm op de nieuwe iPhone X is er geen ruimte meer voor de home-knop. 'Thuiskomen' doe je voortaan via een veeg over je scherm. Het afscheid van de home-knop betekent ook het einde van de vingerafdrukscanner op de iPhone X. Door Face-ID in de 3D-frontcamera unlock je jouw nieuwe iPhone X met je gezicht! Volgens Apple is dit de meest veilige manier van ontgrendelen en inloggen.

  iPhone 8: Touch ID

  De iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben nog wel een home-knop met Touch ID.


  Animoji’s op jouw nieuwe iPhone X!

  De iPhone X brengt Apple's emoji's tot leven! Deze iPhone kan bijvoorbeeld het vosje, het konijn of de drol laten praten met jouw stem en gezichtsuitdrukking. Hoe leuk is dat?!

  Zo werkt het: de tekst spreek je in terwijl je in de frontcamera kijkt. Tegelijkertijd wordt met behulp van Face ID een emoji in 3D aangemaakt, een animoji dus, die praat en kijkt zoals jij. Deze animatie stuur je vervolgens via iMessage naar jouw contacten.

  Maak jij straks als eerste de nieuwe animoji's?

  Bijt jij strakt het spits af met animoji's via jouw nieuwe iPhone X? Koop iPhone X nu! Als eerste besteld = als eerste in huis!

  Animoji's op iPhone 8 en iPhone X


  iOS 11 met augmented reality

  iOS 11 op jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone X

  iOS 11 is Apple’s nieuwe besturingssyteem van de toekomst. Je kunt iOS 11 installeren op jouw nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone 10. Met iOS 11 leert jouw nieuwe iPhone van je. Daardoor wordt de interactie tussen jou en jouw iPhone persoonlijker. Verder brengt iOS 11 meer overzicht in de App-store, heeft het een nieuw scala aan foto-filters en kun je er makkelijker mee typen.

  Nieuw! Augmented Reality

  Ook omarmt iOS 11 het zogehete ‘Augmented Reality’ (AR), ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Hiermee is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je via je beeldscherm bijvoorbeeld dinosaurus bij jou in de straat!


  Nieuwe Apple Watch ❤ nieuwe iPhone

  Jouw nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone 10 kan eigenlijk niet zonder de nieuwe Apple Watch 3 Series. Met de nieuwe Apple Watch kun je in een handomdraai e-mails, sms- en Whatsapp-berichten beantwoorden, social media checken, muziek streamen, navigeren en bellen zónder je iPhone bij je te hebben. Ook is de Apple Watch jouw persoonlijke fitness-assistent. Zo geeft hij je alle informatie over je workout zoals je hartslag, verbrande calorieën en afgelegde route. Voorlopig krijgen we in Nederland alleen een versie zonder mobiel internet.

  Nieuwe Apple Watch S3 bij KPN

  De nieuwe Space Gray aluminium Apple Watch S3 met zwarte polsband is nu te koop!

  Nu € 25,- korting op alle nieuwe Apple Watches

  De Apple Watches zijn online te koop bij KPN. Heb je een mobiel abonnement of internet voor thuis van KPN? Dan krijg je bij KPN € 25,- korting op alle Apple Watches! Voor deze korting hoef je alleen je 06-nummer of postcode in te vullen tijdens je bestelling. De korting is ook geldig als je net een nieuwe telefoon hebt besteld, zoals de iPhone 8 of iPhone X.

  Andere Apple iPhones bij KPN


  iPhone 7

  iPhone 7 iPhone 7

  iPhone 6s

  iPhone 6s iPhone 6s

  iPhone 6

  iPhone 6 iPhone 6

  iPhone SE

  iPhone SE iPhone SE


  Beleef nieuwe iPhone bij KPN:

  Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

  Mobiel

  64 GB of 256 GB geheugen voor jouw iPhone 8 of iPhone X?

  Mobiel

  10 toffe dingen die je met je iPhone X kunt doen

  Mobiel

  10 leukste apps voor iPhone 10