iPhone geruchten 2020

Komt er een iPhone 9 of SE 2?

De geruchtenmolen draait op volle toeren over een nieuwe iPhone! Na vier jaar lijkt er eindelijk een opvolger van de iPhone SE te komen... Wordt het de 'iPhone 9' of de 'iPhone SE 2'? Volgens o.a. iphoned.nl onthult Apple hun nieuwe instap-smartphone in april. Er wordt gefluisterd over ijzersterke processors, een verbeterde camera, kekke kleuren en een zachte prijs.

Benieuwd naar meer iPhone nieuws? Check het hieronder.

Mis niks over de nieuwste iPhones!

Vul je e-mailadres in voor exclusieve updates over de allernieuwste iPhones.**

     
**We gebruiken je e-mailadres alleen voor dit doeleinde. Geen nieuwsbrieven dus!

Geruchten naam iPhone 9/SE 2

& releasedatum

Nieuwe iPhone, nieuwe naam?

Een officiële naam van de mogelijke nieuwe iPhone is nog niet bekend. Als opvolger van de iPhone SE zou de telefoon de 'SE 2' kunnen gaan heten. Maar de meeste berichten, zoals Tomsguide, focussen op 'iPhone 9'. De grote vraag blijft dus welke naam het zou kunnen gaan worden. Wij zijn net zo nieuwsgierig als jij!

Als eerste op de hoogte: houd deze pagina dan goed in de gaten!

Release datum nieuwe iPhone

De release datum van de nieuwe iPhone is zoals altijd een hot item. Forbes schreef in februari dat we de mogelijke 'iPhone 9' of 'iPhone SE 2' in maart 2020 konden verwachten. We kunnen concluderen dat dat niet meer gaat lukken.

iPhoned.nl kwam niet veel later met wat inside info. De nieuwe iPhone zou op 15 april aan de wereld getoond worden. Niet veel later zou het toestel ook in de verkoop gaan. Laat je e-mailadres hierboven achter. Dan houden wij je op de hoogte zodra we iets weten!

Nieuwe iPhone
Nieuwe features?

Nieuwe iPhone nieuwe camera?

Volgens onemorething.nl heeft de mogelijke 'iPhone 9' een A13 processor onder de motorkap, de nieuwste en sterkste processor die Apple nu te bieden heeft. Die is bijvoorbeeld ook in de iPhone 11 te vinden!

Over de camera's is nog discussie. Volgens macrumors.com zegt Apple geruchtenkoning Ming-Chi Kuo dat we een camera kunnen verwachten met een enkele lens op de achterkant, zoals we ook gewend zijn van de iPhone XR. Dat zou een verbeterde camera zijn.

Nieuwe designs en kleuren?

Ming-Chi Kuo zegt daar ook dat een mogelijke nieuwe iPhone SE2 de look-and-feel krijgt van de iPhone 8, inclusief 4.7-inch display, Touch ID en glas op de achterkant.

De mogelijke iPhone SE2, iPhone 9 of hoe die ook gaat heten, is waarschijnlijk verkrijgbaar in 3 kleuren: Space Gray, Silver en PRODUCT(Red).

kkk

Grotere accu langere batterijduur

De A13 processor zou er al voor zorgen dat de batterij langer meegaat. Deze regelt namelijk dat de volle kracht van de processor alleen wordt gebruikt wanneer dat ook echt nodig is. Zo trekt de batterij niet leeg iedere keer wanneer je een appje ontvangt.

Daarnaast zit er volgens iPhoned.nl ook een grotere accu in de nieuwe smartphone, waardoor je batterij nóg langer meegaat! Daarom zou de mogelijke iPhone 9 wellicht ook iets dikker zijn dan de iPhone 8.

iOS 13 de nieuwste update van iOS

Sinds 19 september is iOS 13 beschikbaar. Dat is Apple's gloednieuwe besturingssysteem met een heleboel handige verbeteringen en nieuwe functies. Daardoor werkt jouw iPhone nóg prettiger. Zo kun je met Apple inloggen op bepaalde sites voor maximale privacy, batterijvriendelijk opladen, is er een darkmode en een stel nieuwe emoji's!

Spannend detail: TomsGuide heeft de handleiding voor iOS 14 vast bekeken en daar de naam 'iPhone 9' gespot... Zou dat dan toch de nieuwe naam worden?

Meer nieuwe Apple producten
& geruchten

Splinternieuw: iPad Pro & MacBook

Apple zit bepaald niet stil in 2020. Vorige maand werden namelijk de nieuwe iPad Pro en een nieuwe generatie MacBooks gepresenteerd.

De nieuwe Apple iPad Pro is uitgerust met een fantastisch Liquid Retina display: de kleuren spatten van je 11 of 12,9-inch beeldscherm ! Apple heeft de iPad Pro camera's ook goed onder handen genomen. Je vindt een nieuwe 10 MP Ultra Wide Camera en 12 MP Wide Camera aan de achterzijde. Qua specs zit het ook wel goed. Met de A12Z Bionic Chip beweert Apple zelfs dat de iPad Pro sneller is dan de meeste pc's en laptops van het moment. Met de iPad Pro haal je een krachtige alleskunner in huis!

Vorige maand werden tevens de nieuwe generatie Macbook Air en Macbook Pro geïntroduceerd. De Air wordt in een 13,3-inch variant uitgebracht. Bij de Macbook Pro kun je kiezen uit een 13,3 of 16-inch Retina display. Je raakt bijna gewend aan de strakke designs van Apple, maar ook deze Macbooks zijn weer oogverblindend. Met de prestaties is ook niks mis. De Macbook Air heeft tot een 4-core Intel Core i7 processor terwijl je de Macbook Pro zelfs met een 8-core Intel Core i9 processor uitgerust kan worden.

Meer geruchten: koptelefoon & AirTags

Naast de geruchten over de mogelijke nieuwe 'iPhone 9' of 'iPhone SE 2', is er nog meer rumoer aan het Apple front. Zo meldt The Verge dat Apple voor het eerst ook over ear headphones gaat introduceren. Volgens Apple insider Jon Prosser zouden deze koptelefoons 'Apple Airpods (X Generation) gaan heten. Het zijn slechts geruchten, maar houd je ogen én oren open!

Een ander nieuwtje gaat over de 'AirTags'. Bright meldt dat zij geruchten hebben opgevangen dat Apple snel AirTags zal onthullen. Met deze applicatie wordt het mogelijk om je iPhone maar ook andere items terug te vinden zonder wifi. Raak jij altijd jouw huissleutels of zonnebril kwijt? Dan zou dit nieuwe product van Apple perfect voor jou zijn!

Nu al een nieuwe iPhone?

Kun je niet wachten op een mogelijke nieuwe iPhone van de toekomst?
Ga dan nu alvast voor één van deze huidige toppers.

Bent u ondernemer?

Bekijk zakelijke deals

Veelgestelde vragen

Er is veel speculatie over een nieuwe release! Er heersen geruchten dat er een nieuwe iPhone verschijnt in april. Wij volgen het nieuws op de voet en wachten in spanning af.

Vul hier jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de release.

Volgens TomsGuide bestaat de mogelijkheid zeker dat de release van de nieuwe iPhone vertraagt dankzij de uitbraak van het coronavirus. Apple zelf heeft al een statement naar buiten gebracht waarin ze aangeven dat COVID-19 zeker invloed heeft op de productie en verkoop van iPhones wereldwijd.

Op de hoogte blijven van de release? Laat dan hier jouw e-mailadres achter.
Dat is nog een groot mysterie! Omdat een nieuwe iPhone wordt gezien als opvolger van de SE, zou deze zomaar de 'SE2' kunnen heten. De meeste geruchten gaan over de 'iPhone 9'. Op de hoogte blijven over de naam van de volgende iPhone? Vul hier jouw e-mailadres in, dan ben je de eerste die het hoort!

Ook zakelijk kun je een nieuwe iPhone bestellen!

Vul hier jouw e-mailadres in en vink aan dat je een ondernemer bent. Dan ben je de eerste die het hoort wanneer er een nieuwe iPhone zakelijk te bestellen is! Niet wachten? Neem dan een kijkje bij de iPhones in onze zakelijke webshop.