Apple iPhone nieuws bij KPN

'One More Thing...'  

Apple zou Apple niet zijn zonder 'One More Thing'. Worden we dit jaar weer getrakteerd op nieuwe hypergeavanceerde oogappeltjes? Schrijf je in, dan mailen we je zodra we meer weten.

Apple iPad

Nieuwste iPad gericht op het onderwijs

Apple onthulde de nieuwe iPad tijdens een event in Chigago op 27 maart 2018. De tech-website iPhoned.nl laat weten dat het geen toeval is dat Apple deze iPad uitbrengt: het Apple-event stond in het teken van onderwijs, en dat is precies waar de tablet zich op richt. Apple is in de afgelopen jaren ingehaald door de Chromebooks en met deze iPad wil Apple ook een plekje in het klaslokaal veroveren.

Apple heeft een functie toegevoegd aan deze iPad om meerdere gebruikers aan één iPad te koppelen. Dit is interessant voor scholen, omdat er dan meerdere studenten gebruik kunnen maken van een iPad.

Nieuwe kleur iPhone 8: RED

Sinds vrijdag 13 april 2018 is de iPhone 8 (RED) verkrijgbaar in de winkels. Alle aankopen dragen bij aan het testen, ondersteunen en behandelen van tientallen miljoenen mensen met hiv/aids.

Vind je het zonde om de mooie rode kleur van deze iPhone te verbergen, maar wil je wel graag een hoesje? Niet getreurd, want Apple heeft speciaal voor deze editie een stijvol rood hoesje ontworpen, geheel van leer. Een deel van de opbrengst gaat naar het Wereldfonds ter bestrijding van hiv/aids.

De iPhone 8 en 8 Plus zijn van de nieuwste generatie Apple iPhone. Ze beschikken over het sterkste glas ooit in een smartphone, een Retina HD-display en de super krachtige A11 Bionic-chip.

iPhone 8 RED


iOS11

Apple iOS 12: het laatste nieuws

De vierde versie van de openbare bètaversie van iOS 12 is zojuist uitgebracht. Iedereen die zich heeft aangemeld voor de testversies kan de nieuwe mobiele software nu testen. Volgens Nu.nl zijn er een paar dingen die opvallen: de foto-app is verbeterd, waardoor je eenvoudig kunt sorteren op typen foto's (zoals een selfie of panorama), het codeslot voor het ontgrendelen van je toestel is veiliger en in de muziekapp kun je nu zoeken op lyrics.

Apple en Dual-SIM

Een paar slimme bèta-tester hebben in de code van iOS 12 iets interessants ontdekt, zo meldt iCreatemagazine.nl. Het lijkt er namelijk op dat iOS 12 Dual-SIM gaat ondersteunen.

Of deze functionaliteit daadwerkelijk in de nieuwe iPhone gaat zitten heeft Apple nog niet aangekondigd. Dat betekent dat we nog even in spanning moeten wachten op meer nieuws.Onze nieuwe iPhones

Andere topmerken bij KPN