Nieuwe iPhones 2019 nú te koop!

iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn Apple's nieuwste paradepaardjes van 2019. Met trendy kleuren, nóg scherpere beeldschermen en meer camera's dan hun voorgangers. Pre-order nu jouw favoriet! Als eerste besteld = als eerste in huis!

Ontdek iPhone 11

Nieuwste features
Voor jouw nieuwe iPhone

iOS 13 de nieuwste update van iOS

Op 19 september komt iOS13 uit! Dat is Apple's gloednieuwe besturingssysteem met een heleboel handige verbeteringen en nieuwe functies. Daardoor werkt jouw iPhone straks nóg prettiger. Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe emoji's, een make-over voor je foto-app, batterijvriendelijk opladen en een darkmode? Wij kunnen niet wachten!

Apple Airpods nieuwe draadloze oordopjes

In 2016 stopte Apple rigoureus met de koptelefoonaansluiting: de toen nieuwe iPhone 7 werd gelanceerd zonder 3.5mm headphone jack. Ongeloof en lichte paniek tot gevolg. Maar dit was nodig om de batterij te vergroten en de camera’s te verbeteren. Bovendien gaat Apple voor een draadloze toekomst: opladen, muziek luisteren en Siri besturen. En dus kwam een Bluetooth-headset op de markt. In 2017 werd de eerste versie van de Apple AirPods gepresenteerd. Dit jaar de 2.0 versie. Ga jij ook voor draadloos?

Apple Pay: betalen met je iPhone

Pinpas of pincode vergeten? Geen probleem met Apple Pay! Hiermee kun je namelijk contactloos betalen met je iPhone. Je hebt hier zelfs geen pincode bij nodig; je gebruikt FaceID of TouchID ter verificatie. Ook handig: zelfs hogere bedragen kun je contactloos betalen zonder pincode. Op dit moment kun je Apple Pay alleen gebruiken wanneer je rekening hebt bij ING. Binnenkort volgen andere banken zoals Rabobank, ABN AMRO en Bunq. Benieuwd je Apple Pay op jouw iPhone installeert? Wij leggen het uit!

Nieuwe Apple Watch en iPad: klaar voor de toekomst

De gloednieuwe Apple Watch Series 5 heeft een kompas en een beeldscherm die altijd aanstaat. Zo kun je altijd de tijd zien, zonder je pols op te tillen. Zelfs met deze nieuwe snufjes gaat de batterij nog steeds de hele dag mee.

De 7e generatie iPad heeft een 10,2 inch Retina beeldscherm en ondersteunt de Apple Pencil. Ook nieuw: de iPad is uitgerust met een Smart Connector. Hiermee verbind je je iPad snel en gemakkelijk aan een toetsenbord. Geen gedoe meer met je toetsenbord opladen, want dit gaat gewoon via de batterij van je iPad. Super handig dus!

Nu alvast een nieuwe iPhone?

Kun je niet wachten op de iPhone 11? Deze iPhone-modellen van 2017/2018 presteren uitstekend. Ook qua design zijn de telefoons helemaal on trend. Nú met korting!

Andere topmerken bij KPN