There's always one more thing...

Dit zijn de gloednieuwe iPhones van 2018.

Nieuwe iPhones 2018
Ontmaskerd

De nieuwe iPhones van 2018 zijn ein-de-lijk onthuld. Dit jaar gaat Apple niet voor één, niet voor twee, maar voor drie nieuwe iPhones: de iPhone XR en de iPhone Xs en Xs Max. De drie koningen werden op spectaculaire wijze gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Apple Keynote event in het Steve Jobs Theater op de Apple Campus.

iPhone XS, XS Max en XR
iPhone beeldscherm

Groot, groter, grootst
Grootste beeldscherm ooit!

Size matters. Daarom gaat Apple dit jaar maximaal met de beeldscherm-groottes van de iPhone Xs en Xs Max. Zo is de iPhone XS voorzien van een 5,8-inch display. Dat betekent: een groter beeldscherm dan de iPhone 8, maar in een kleiner formaat telefoon. Het beeldscherm van de iPhone XSsMax is maar liefst 6,5-inch. Dat is groter dan die van de Samsung Galaxy Note9. Daarmee heet de nieuwe iPhone Xs Max het grootste smartphone-beeldscherm tot nu toe! En dat in hetzelfde formaat als de gehele iPhone 8 Plus.

Beste LCD beeldscherm ooit!

De iPhone XR heeft een 6,1-inch Liquid Retina display. Dit beeldscherm is groter dan die van de iPhone 8 Plus, maar dan in een kleiner formaat telefoon. Volgens Apple is het 'The most advanced LCD display ever made'.

Nieuwe camera’s
Dubbel zoveel pret

Scherpe en gedetailleerde foto’s, extra goed met Augmented Reality en een makkelijke camera-app. In een notendop zijn dit de gemeenschappelijke camera-eigenschappen van de nieuwe iPhones van 2018. Toch is er ook een verschil. Zo hebben de iPhone Xs en Xs Max een dubbele 12-megapixelcamera waar de iPhone XR een enkele heeft. Dankzij de dubbele camera van de iPhone Xs en Xs Max kun je optisch inzoomen zónder kwaliteitsverlies. Zo maak je extra mooie close-ups, net als met een telelens. Strike a pose!

Cool extraatje aan alle nieuwe iPhones: je kunt het scherptediepte effect in je foto's aanpassen nádat je de foto hebt geschoten. Hello bokeh!

iPhone camera
iPhone design

Nieuwe designs
Helemaal on trend

De drie nieuwe iPhones van 2018 zijn stuk voor stuk randloze rakkers. Dat is een duidelijk familietrekje van de iPhone X; de revolutionaire eerste randloze telefoon van Apple. Nu, een jaar later, kiest de fabrikant voor evolutie. Zo zijn de nieuwe iPhones XR, Xs en Xs Max iets meer gepolijst dan de iPhone X. En door hun ontwerp van glas en aluminium zien de nieuwe iPhones er een tikkeltje strakker en moderner uit dan hun voorgangers. Met de nieuwe iPhones van 2018 ben jij dus helemaal on trend.

Nieuwe iPhones
Alle kleuren van de regenboog


Apple maakt er dit jaar een bont feestje van met de kleuren van de nieuwe iPhones.

Kleuren iPhone Xs en Xs Max:
Gold, Silver, Space Gray.

Kleuren iPhone XR:
Yellow, White, Coral, Black, Blue en Red.

iPhone XR kleuren
iPhone


18 nieuwe iPhones in 10 jaar

Trip down iPhone-lane

In deze trip down memory lane komen alle iPhones van het afgelopen decennium aan bod; van de allereerste iPhone tot de revolutionaire iPhone X en alles daartussen. Reis je met ons mee?

Nieuwe iPhone?
Dit kun je doen met je oude!

Ga jij voor één van de nieuwe iPhones? Dan is de kans groot dat jouw oude iPhone ongebruikt in de la verdwijnt. Zonde, want een oude smartphone kun je prima (her)gebruiken.

iPhones door de jaren heen
iPhone camera

Nieuwe iPhone, Apple iOS 12
FaceTimen met 32 vrienden tegelijk!

Apple iOS 12 is vanaf het najaar van 2018 verkrijgbaar. Zowel voor de nieuwste iPhones als voor de oudere modellen. Met iOS 12 maak je jouw nieuwe iPhone nóg sneller, directer en leuker. Zo kun je tot wel 70% sneller swipen naar de camera, heb je een tot 50% snellere toestenbordweergave en starten je apps 2 keer zo snel op! Ook kun je jouw telefoongebruik bijhouden om zo efficiënter en sneller met je nieuwe iPhone om te gaan. Ook kun je met iOS 12 op jouw nieuwe iPhone FaceTimen met 32 mensen tegelijk! Om het overzicht te bewaren, krijgt degene die aan het woord is automatisch een grotere afbeelding.

Andere iPhones bij KPN

Andere topmerken bij KPN