Online tv-kijken via app of web

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je jouw favoriete programma’s en zenders niet alleen via je televisie, maar ook online in heel de EU via de Interactieve TV app en Interactievetv.nl.

Niet alle zenders zijn via iTV online te bekijken. Meer informatie lees je in de veelgestelde vragen onder 'Welke zenders zijn beschikbaar met de iTV (web-)app?'

Meteen kijken

Zo kijk je online tv bij KPNKijk via de app
voor Android of IOS

Met de gratis app kijk je op je tablet of smartphone (iOS vanaf 10.0 en Android vanaf 5) onderweg via openbare wifi-netwerken, 3G of 4G.

Kijk online via
de Interactieve TV website

De Interactieve TV website is te gebruiken op je laptop en desktop via Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Log in met je KPN ID
of abonnementsnummer

Gebruik KPN ID, jouw persoonlijke inlog voor al je KPN diensten, om gemakkelijk in te loggen bij zowel de iTV app als Interactieve TV website.

Je kan ook inloggen met je abonnementsnummer.

Aan de slag met de Interactieve TV app en website

Zo kijk je via app en website

Begin Gemist

Programma's die al begonnen zijn vanaf het begin bekijken? Klik dan op de ‘Begin Gemist’-knop linksonder in de player. Let op: Begin Gemist is niet voor alle programma’s beschikbaar.

Live TV pauzeren

Je kunt nu ook live TV pauzeren. Klik daarvoor op de pauze-knop op je afstandsbediening. Zap je naar een andere zender? Dan gaat het programma dat je op pauze had staan van pauze af.

Apparaatbeheer

Zijn er al 5 apparaten aangemeld op de iTV app, dan kan het zijn dat je niet meer kunt inloggen. Daarom kun je op de iTV website alle apparaten beheren die zijn aangemeld op de iTV app. Zo kom je dus nooit vast te zitten.

Gebruik de iTV app via Chromecast of Airplay

Wil je streamen naar je TV? Met Chromecast of Airplay is het heel eenvoudig. Selecteer het 'cast'-icoon rechtsboven en kies voor Chromecast of Airplay. Vervolgens selecteer je het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.

Veelgestelde vragen over online tv-kijken

Er zijn 2 manieren om te zien wat er nu op tv is:

  • Kies een van de programma’s die nu op tv zijn via de startpagina van de app.
  • Klik op ‘TV Kijken’ via de groene balk op de Startpagina of via de knop ‘TV Kijken’ op de Kijken-pagina. Kies daarna het programma en klik op de blauwe afspeelknop.

Volg deze stappen:

  • Ga naar de TV Gids.
  • Kies de juiste datum. Door op ‘Vandaag’ te klikken, opent er een menu en kies je makkelijk een andere datum.
  • Kies je programma. Alle programma’s met de tekst ‘Kijk terug’ kan je via de app terugkijken. Staat dit er niet bij? Dan hebben we helaas de rechten niet om dit uit te zenden.

Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de iTV app terug te vinden via de Kijken-pagina. Blader door de nieuwste series of kies je favoriete filmgenre.

Op de startpagina worden de nieuwste films uitgelicht uit het Pluspakket en kun je inspiratie opdoen.

Je kunt met 3 mensen tegelijkertijd tv kijken. Dit betekent dat er 3 mensen op hetzelfde moment gebruik kunnen maken van de app of de website (interactievetv.nl). De tv-ontvanger telt niet mee.

De app is in de hele EU te gebruiken. De tv-zenders die je buitenshuis kan bekijken, zijn ook in het buitenland te bekijken. Voor On Demand geldt dat alles in het buitenland te bekijken is.

De volgende landen vallen binnen de EU:

B België, Bulgarije
C Cyprus (Grieks gedeelte)
D Denemarken, Duitsland
E Estland
F Finland, Frankrijk, Frans-Guyana
G Gibraltar,Griekenland, Guadeloupe
H Hongarije
I Ierland, Italië
K Kroatië
L La Réunion, Letland, Litouwen, Luxemburg
M Malta, Martinique, Mayotte
N Nederland
O Oostenrijk
P Polen, Portugal
R Roemenië
S Sint-Maarten, Slowakije, Slovenië, Spanje
T Tsjechië
V Verenigd Koninkrijk
Z Zweden
We willen alleen weten of je in de EU bent. Het bepalen van je locatie gebeurt buiten de app om in het besturingssysteem van je telefoon (Android of iOS). KPN weet dus niet waar jij bent; we weten alleen dat je in de EU bent. Je locatie onthouden we niet en gebruiken we niet voor andere doeleinden.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Deze verschillen zitten voornamelijk op het aantal zenders. Op de iTV app en webapp heb je toegang tot +/- 60 zenders (ipv de totale +/- 70 zenders). Hierbij heb je buitenhuis met de app toegang tot +/- 40 zenders. Van de beschikbare zenders in de app zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Live, Begin gemist, Live TV pauzeren, 7 dagen Terugkijken en Opnemen. Ook kun je films en series van het basis- en pluspakket bekijken.

We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten. En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de (web)app te geven.

Het zenderoverzicht voor Online tv-kijken (thuis) en Online tv-kijken (onderweg) vind je op de zenderpagina onder ‘Welke zender zoek je’.