Raak niet uitgekeken met TV van KPN

Tv-kijken op jouw manier. Thuis, onderweg, via je televisie, mobiel of laptop.

Kijk online in heel de EU
Waar je ook bent, jij mist geen minuut van je favoriete programma's met Online tv-kijken.*

Kijk tot 7 dagen gratis terug
Programma gemist? Kijk het terug wanneer het jou uitkomt.

Kies zelf hoeveel tv-ontvangers je wilt bestellen
Als je een extra ontvanger nodig hebt, dan kun je die makkelijk bijbestellen. Heb je er eentje minder nodig? Dan haal je hem er weer af.

Ieder huis z'n Hussel!

Met Hussel Thuis bepaal je zelf hoe en hoeveel je verbonden bent. Zo kies je eerst de internetsnelheid die bij jouw situatie past, vervolgens of én hoeveel tv’s je wilt aansluiten en als laatste welke entertainmentopties je graag kijkt of luistert.

En kies je ook voor Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand 5,- Entertainmentvoordeel én extra korting op Mobiel.

*Niet alle zenders zijn via iTV online te bekijken. Meer informatie lees je in de veelgestelde vragen onder 'Welke zenders zijn beschikbaar met de iTV (web-)app?'

Tv-kijken zoals jij het wilt,
met extra zenders en meer tv-opties

Niets op tv? Onmogelijk met onze uitgebreide zenderpakketten en tv-diensten! Met Internet en TV van KPN heb je standaard toegang tot onderstaande gratis en betaalde tv-diensten:Videoland

Grootste aanbod aan films & series en Nederlandse producties.

Je eigen videotheek

Een groot aanbod films en series, direct via jouw tv-menu. Huur een losse film of bestel een extra zenderpakket.FOX Sports Pakket

Kijk wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler league en KNVB-beker én internationale sporten.

  • Tip: 5,- Entertainmentvoordeel met KPN Hussel

Pluspakket

Meer films. Meer series. Meer Televisie.

  • Tip: 5,- Entertainmentvoordeel met KPN Hussel

Film1

De filmliefhebber kijkt Film1. Met 5 zenders kijk je op verschillende devices naar al je favoriete films. Kijk onbeperkt naar de nieuwste blockbusters.

  • Tip: 5,- Entertainmentvoordeel met KPN Hussel

Daarom zit je goed bij KPN

5,- Entertainmentvoordeel met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je internet als je ook één van de volgende entertainmentopties kiest: FOX Sports, Pluspakket, Film1 of Spotify.

Overstappen? Wij regelen alles

Als je overstapt van provider, wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Dat snappen we! Stap je over naar KPN dan kom je met de gratis Overstapservice geen dag zonder internet en tv te zitten!

Overal TV kijken met de iTV app

Wil je televisie kijken waar en wanneer je maar wil? Met de iTV app kijk je TV op al je schermen!

Kies het abonnement dat bij jou past

Begin met het samenstellen van jouw abonnement. Kies voor Internet & TV of Internet, TV & Mobiel in jouw Hussel. Jij kiest wat je nodig hebt en wat niet. En je kunt het elke maand weer aanpassen.Internet & TV

  • Kies zelf je internetsnelheid en het aantal tv's waarop je wilt kijken
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Liever geen TV en/of Vast Bellen? Geen probleem!

Internet, TV en Mobiel

  • Voor als je in één keer wilt overstappen naar KPN
  • 5,- Entertainmentvoordeel op o.a.: FOX Sports, Pluspakket, Film1 of Spotify.
  • Maandelijks korting op je mobiele abonnement

Veelgestelde vragen

Bij KPN kijk je haarscherpe digitale televisie. Dit betekent dat je optimaal geniet van al jouw films, series en televisieprogramma’s. Waar en wanneer jij wilt. Wil je live tv-kijken, opnemen, gratis programma's terugkijken of pauzeren? Het is allemaal mogelijk!

Meer weten?

Lees meer over digitale tv

Met 4K of Ultra HD (UHD), krijg je een waanzinnig kleurcontrast op je televisie. Dit komt door de resolutie van maar liefst 3840 x 2160 pixels.

We hebben een speciaal Internet en TV Premium pakket om nóg beter gebruik te maken van jouw 4K TV.

Lees meer over 4K

Losse Interactieve TV abonnementen hebben we niet. Wel hebben we een Internet Only abonnement waaraan je streaming apparaten zoals een Google Chromecast kan koppelen om online tv te kijken.

Ook kun je kiezen voor Digitenne. Het zenderaanbod van Digitenne is wel beperkter dan dat van Interactieve TV.

Als jij overstapt naar KPN, wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Met de Overstapservice van KPN, kijk je altijd je favoriete programma's zonder haperingen.

Meer over overstappen

We hebben een gemakkelijk stappenplan waarmee je binnen 20 minutenInteractieve TV zelf kan installeren.

Heb je een probleem met Interactieve TV of heb je een Digitenne storing? Stap voor stap helpen we je het probleem op te lossen.

Bekijk hier de tarieven van Internet en TV van KPN.

Als je extra tv-ontvangers nodig hebt, kun je deze zelf aanvragen via MijnKPN. Een extra tv-ontvanger kost € 5,00 per maand en kun je iedere maand ook weer opzeggen via MijnKPN. Afhankelijk van de beschikbare internetsnelheid kun je maximaal 6 tv-ontvangers voor Interactieve TV aansluiten.

Meer dan 6 tv-ontvangers gebruiken?
Wil je meer tv-ontvangers gebruiken dan mogelijk is op basis van de beschikbare internetsnelheid? Neem dan een tv-ontvanger voor Digitenne. Je kunt een maximum van 3 extra tv-ontvangers voor Digitenne bestellen.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Deze verschillen zitten voornamelijk op het aantal zenders. Op de iTV app en webapp heb je toegang tot +/- 60 zenders (ipv de totale +/- 70 zenders). Hierbij heb je buitenhuis met de app toegang tot +/- 40 zenders. Van de beschikbare zenders in de app zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Live, Begin gemist, Live TV pauzeren, 7 dagen Terugkijken en Opnemen. Ook kun je films en series van het basis- en pluspakket bekijken.

We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten. En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de (web)app te geven.

Het zenderoverzicht voor Online tv-kijken (thuis) en Online tv-kijken (onderweg) vind je op de zenderpagina onder ‘Welke zender zoek je’.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina's als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je pakket.

Op zoek naar iets anders?

Internet

Liever alleen Internet van KPN? Voordelige keuze! Profiteer ook hierbij van het betrouwbare netwerk van KPN.

Mobiel abonnement

Op zoek naar een nieuw abonnement? Met een van de nieuwste telefoons of juist een Sim Only?

Vast bellen

Thuis altijd telefonisch goed bereikbaar zijn? En wil je onbeperkt binnen in NL of heel de EU bellen?