Zap van Videoland via SBS naar YouTube

Met KPN TV vind je alles op één plek.

Van Prime Video tot FOX Sports, van YouTube-video's tot televisieprogramma's. KPN TV brengt alles wat je wilt kijken samen op één plek.

Al je favoriete programma's

Standaard 65 zenders bij KPN TV.

Van NPO tot RTL, en van Discovery Channel tot TLC. Bij KPN TV krijg je standaard een uitgebreid zenderpakket met ruim 65 zenders.


Kies jouw entertainment

Zo raak je nooit uitgekeken.

Van ons eigen Pluspakket met 28 extra zenders tot FOX Sports en Videoland.

Ontvang elke maand € 5,00 Entertainmentvoordeel als je Internet, TV & Mobiel combineert!

Vier keer zo mooi tv-kijken

Met onze compacte tv-ontvanger met 4K-kwaliteit

Kijk via onze tv-ontvanger in 4K of UltraHD (UHD). En dankzij de bluetooth afstandsbediening werkt de tv-ontvanger zelfs als je hem uit het zicht plaatst.


Live
pauzeren

Kijk wanneer het jou uitkomt

Met KPN TV hoef je niets meer te missen van live tv. Komt er even iets tussendoor? Zet je programma dan eenvoudig op pauze. Verder kijken doe je wanneer jij dat wilt.

TV
opnemen

Nooit meer een programma missen

Ben je niet thuis wanneer je favoriete show wordt uitgezonden? Met KPN TV hoef je nooit meer een uitzending te missen. Kijk het terug wanneer het jou uitkomt.

Makkelijk
terugspoelen

Zo ben je nooit te laat voor het begin

Te laat ingeschakeld bij een show of het begin gemist van een film? Geen paniek. Spoel makkelijk terug om geen seconde te missen.

Altijd en overal tv-kijken

Kijk waar en wanneer je wilt.

Of je nu op de bank zit voor de tv, of de tablet mee naar bed neemt of onderweg bent met je smartphone: met KPN TV en de iTV app kijk je waar je maar wilt naar je favoriete films, series, sportwedstrijden en programma's. Op elk apparaat.*

*Niet alle zenders zijn via iTV online te bekijken. Meer informatie lees je in de veelgestelde vragen onder 'Welke zenders zijn beschikbaar met de iTV (web-)app?'

Kies het abonnement dat bij jou past

Begin met het samenstellen van jouw abonnement. Kies voor Internet & TV of Internet, TV & Mobiel in jouw Hussel. Jij kiest wat je nodig hebt en wat niet. En je kunt het elke maand weer aanpassen.

Internet & TV

  • Kies zelf je internetsnelheid en het aantal tv's waarop je wilt kijken
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Liever geen TV en/of Vast Bellen? Geen probleem!

Internet, TV en Mobiel

  • Voor als je in één keer wilt overstappen naar KPN
  • 5,- Entertainmentvoordeel op o.a.: FOX Sports, Pluspakket, Film1 of Spotify.
  • Maandelijks korting op je mobiele abonnement

Veelgestelde vragen over KPN TV (voorheen Interactieve TV of iTV)

Bij KPN kijk je haarscherpe digitale televisie. Dit betekent dat je optimaal geniet van al jouw films, series en televisieprogramma’s. Waar en wanneer jij wilt. Wil je live tv-kijken, opnemen, gratis programma's terugkijken of pauzeren? Het is allemaal mogelijk met KPN TV!

Meer weten?

Lees meer over digitale tv

Met 4K of Ultra HD (UHD), krijg je een waanzinnig kleurcontrast op je tv. Dit komt door de resolutie van maar liefst 3840 x 2160 pixels.

We hebben een speciaal Internet en TV Premium pakket om nóg beter gebruik te maken van jouw 4K TV.

Lees meer over 4K

Losse Interactieve TV abonnementen hebben we niet. Wel hebben we een Internet Only abonnement waaraan je streaming apparaten zoals een Google Chromecast kunt koppelen om online tv te kijken.

Ook kun je kiezen voor Digitenne. Het zenderaanbod van Digitenne is wel beperkter dan dat van Interactieve TV.

Als jij overstapt naar KPN, wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Met de Overstapservice van KPN, kijk je altijd je favoriete programma's zonder haperingen.

Meer over overstappen

We hebben een gemakkelijk stappenplan waarmee je binnen 20 minuten KPN TV zelf kunt installeren.

Heb je een probleem met KPN TV of heb je een Digitenne storing? Stap voor stap helpen we je het probleem op te lossen.

Bekijk hier de prijzen van Internet en TV van KPN.

Als je extra tv-ontvangers nodig hebt, kun je deze zelf aanvragen via MijnKPN. Een extra tv-ontvanger kost € 5,00 per maand en kun je iedere maand ook weer opzeggen via MijnKPN. Afhankelijk van de beschikbare internetsnelheid kun je maximaal 6 tv-ontvangers voor KPN TV aansluiten.

Meer dan 6 tv-ontvangers gebruiken?
Wil je meer tv-ontvangers gebruiken dan mogelijk is op basis van de beschikbare internetsnelheid? Neem dan een tv-ontvanger voor Digitenne. Je kunt een maximum van 3 extra tv-ontvangers voor Digitenne bestellen.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Deze verschillen zitten voornamelijk op het aantal zenders. Op de iTV app en webapp heb je toegang tot +/- 60 zenders (ipv de totale +/- 70 zenders). Hierbij heb je buitenhuis met de app toegang tot +/- 40 zenders. Van de beschikbare zenders in de app zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Live, Begin gemist, Live TV pauzeren, 7 dagen Terugkijken en Opnemen. Ook kun je films en series van het basis- en pluspakket bekijken.

We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten. En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de (web)app te geven.

Het zenderoverzicht voor Online tv-kijken (thuis) en Online tv-kijken (onderweg) vind je op de zenderpagina onder ‘Welke zender zoek je’.

Een andere vraag?

Ben je al klant of wil je meer weten over de installatie van je pakket?

Op zoek naar iets anders?

Internet

Liever alleen Internet van KPN? Voordelige keuze! Profiteer ook hierbij van ons betrouwbare netwerk.

Mobiel abonnement

Op zoek naar een nieuw abonnement? Met een van de nieuwste telefoons of juist een Sim Only?

Vast Bellen

Thuis altijd telefonisch goed bereikbaar zijn? En wil je onbeperkt binnen in NL of heel de EU bellen?