Overstappen naar KPN

  De voordelen van overstappen naar KPN

  • Wij zeggen je oude abonnement voor je op of je kunt zelf opzeggen
  • Je zit geen dag zonder Internet en TV

  Kies uit twee manieren om over te stappen:

  KPN Overstapservice

  Geen tijd of zin om zelf je oude abonnement op te zeggen? Maak dan gebruik van de KPN Overstapservice.

  Zo werkt het:

  1. Tijdens je bestelling geef je aan dat je gebruik wil maken van de KPN Overstapservice.
  2. Wij zeggen je abonnement bij je oude provider op.
  3. Zelfs tijdens je overstap kun je internet en tv kijken. Je krijgt een naadloze overstap!
  Bekijk de pakketten

  Zelf opzeggen

  Natuurlijk ben je ook vrij om zelf je oude abonnement op te zeggen en de overstap helemaal zelf te regelen.

  Toch een beetje hulp nodig?

  Heb je toch een beetje hulp nodig bij het opzeggen van je abonnement? Gebruik dan onze Overstaphulp om een opzegbrief op te stellen.

  Gebruik de Overstaphulp

  Loopt je contract bij je huidige provider nog?

  Meld je dan aan voor de overstapwekker. Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen je bij KPN krijgt.

  Aanmelden is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

  Veelgestelde vragen

  De Overstapservice is een gratis service van KPN waarbij wij je huidige Tv, Internet en Bellen-abonnement voor je opzeggen. Hiervoor gebruiken we je IBAN. Mochten deze niet bekend zijn bij je huidige aanbieder dan hebben we een contractnummer nodig.

  Werkt je huidige aanbieder niet mee aan deze Overstapservice? Dan helpen we je met het opstellen van opzegbrieven. Hiervoor hebben we een handige digitale tool.

  Het installatiepakket is in principe niet moeilijk om te installeren. Onze klanten lukt dit vaak zelf binnen 20 minuten, maar onze Gratis monteur kan dit ook bij je doen. Bij elk internetabonnement krijg je een Gratis monteur (als je dit wilt).

  Tijdens het bestellen kun je kiezen voor nummerbehoud. Wij zeggen dan het abonnement bij je huidige aanbieder op. Let erop dat de aansluitdatum en de opzegdatum goed op elkaar aansluiten.  

  Wil je het huidige telefoonnummer niet behouden dan ontvang je een nieuwe telefoonnummer op jouw adres en zal het huidige nummer worden opgezegd.

  Ga je naar een omgeving met een ander netnummer, dan is nummerbehoud helaas niet mogelijk.

  We zorgen ervoor dat je kunt blijven internetten en/of tv-kijken. Als je gebruikmaakt van de Overstapservice, dan zeggen we je abonnement bij jouw huidige aanbieder op. Je huidige diensten worden pas afgesloten bij je huidige aanbieder als wij hebben vastgesteld dat de diensten van KPN bij jou werken.
  Dubbele kosten komen niet voor, omdat het abonnement bij je huidige aanbieder eindigt zodra het abonnement bij KPN start. Let wel op je huidige contracttermijn. Als je nog vastzit aan een bepaalde contracttermijn, kan je huidige aanbieder een boete in rekening brengen. Vraag dit even na bij je huidige aanbieder!