De 5 zekerheden van KPN Wifi
Daar profiteer je van!

  • Verbeter je wifi met de Wifi Manager
  • SuperWifi punten
  • Krachtig wifimodem
  • Wifi desk
  • 100% installatiegarantie

Nog geen KPN Internet?
Profiteer dan nu van deze actie

  • Nokia T20 Tablet mét beschermhoes cadeau* t.w.v. € 219,-
  • 10.4 inch scherm en MicroSD geheugen tot 512 GB
  • Inclusief krachtig wifimodem: KPN Box 12
  • Eventueel met KPN TV erbij met 4K-ontvanger

*Welkomstcadeau bij een nieuw 1-jarig Internetabonnement, op = op

Haal alles uit je wifi in je hele huis

Natuurlijk wil je het maximale uit je wifi halen en overal in huis wifi op z'n best ervaren. Soms zorgen obstakels of de afstand in huis, dat wifi traag is of hapert. Gelukkig biedt een wifiversterker dan de oplossing. Met onze Wifi Manager bekijken we jouw situatie thuis en verbeteren we je wifi in een paar minuten.

Naar de Wifi Manager

De zekerheid van supergoeie wifi

Wij hebben alles in huis zodat jij altijd en overal verzekerd bent van supergoeie wifi.

Verzekerd van supergoeie wifi met het KPN modem

Onze modems beschikken over de nieuwste technologie voor een nóg krachtiger wifi signaal. Dat is de zekerheid van nóg snellere en stabielere wifi.

Overal in huis supergoeie wifi met KPN SuperWifi

De zekerheid van de beste wifi met onze SuperWifipunten. De beste technologie voor het beste bereik door het hele huis.

Zeker weten dat het lukt
met onze installatiegarantie

Eenvoudig zelf doen met de KPN Thuis app, met hulp van de Wifi Desk óf van onze installateurs; jouw modem of SuperWifi wordt gegarandeerd goed geïnstalleerd.

Haal alles uit je wifi
met de KPN Wifi Manager

Met de KPN Wifi Manager tool kun je makkelijk zien hoe jouw wifi er voor staat en of het nóg beter kan. Zo weet je zeker dat jouw wifi op zijn best is.

Zeker van de beste hulp
met de KPN Wifi Desk

Meteen antwoord op al jouw wifi vragen. De wifi-experts van de KPN Wifi Desk staan voor je klaar om van jouw wifi weer jouw beste wifi te maken.

Haal alles uit je wifi

Uitleg en tips over wifi

Het lijkt zo vanzelfsprekend, overal in huis of in de tuin draadloos internetten. Maar wat is wifi eigenlijk en hoe werkt het op zijn best? Wij leggen het uit.

Hoe werkt mesh?

Mesh is een techniek die overal in huis de wifi aan elkaar knoopt. Zo weet je zeker dat je van de zolder tot de woonkamer supersnelle wifi hebt zonder haperingen.

Overal supergoeie wifi

Voor wifi geldt maar 1 ding: je wilt dat het werkt. Dat je overal in huis kunt streamen, internetten en facetimen. Dan is gewone wifi soms niet genoeg. Daarom is er KPN SuperWifi.

KPN Wifi op YouTube

In de YouTube serie KPN Wifi beantwoorden we al jouw vragen over wifi. Bijvoorbeeld hoe snel je wifi moet zijn en hoe je de snelheid kunt testen.

Nog vragen of hulp nodig?

Wil je een apart wifinetwerk voor je gasten instellen? Dat doe je via de KPN Thuis app als je SuperWifi punten hebt. Zo deel je makkelijk de internetverbinding, maar niet je eigen netwerk.

Verbind je apparaten zoals printers, draadloze luidsprekers, een slimme thermostaat, tablet of smartphone met je wifi. Kies op het apparaat de SSID-netwerknaam – oftewel de naam van je wifi-netwerk. Daarna voer je het wachtwoord in. En klaar! Weet je het wachtwoord niet meer van je wifi, wijzig dan je wifi wachtwoord via onze online tool.
De gratis openbare wifi in het café of in de trein is prima om een beetje te surfen of het nieuws te lezen. Maar persoonlijke gegevens kun je beter niet via een openbaar wifi-netwerk versturen. Het is via een openbaar wifi-netwerk erg makkelijk voor inbrekers om vertrouwelijke gegevens te achterhalen. Internetbankieren kun je dus beter op je beveiligde wifi-netwerk thuis doen.
Bij een internetabonnement van KPN hoef geen wifi router te kopen. Deze krijg je namelijk gewoon bij je abonnement. En met onze KPN Thuis app, installeer je hem eenvoudig zelf.
Hier vind je de meest actuele versie van de KPN Wifi voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?


Internet

Meer weten over Internet van KPN? Profiteer ook hierbij van het betrouwbare netwerk van KPN.

Glasvezel

Meer weten over de voordelen van glasvezel van KPN? Lees meer over wat glasvezel is en wat je ermee kunt doen.

Televisie

Ook graag tv-kijken bij je internet? Bij KPN kijk je tv precies zoals jij dat wilt, met Interactieve TV.