Wifi: de eerste die je begroet als je thuiskomt


Zodra jij je huis binnen stapt, verbind je met wifi. Hier merk je niets van. Zo hoort het.
Kun je eindelijk dat YouTube-filmpje bekijken op je tablet en die Whatsappfoto’s downloaden.

Extra voordelen bij KPN


Modem, innovatief, zuinig, wifi-modem, groen

Innovatief wifi-modem

Je krijgt ons slimme modem gratis in bruikleen. Deze is energiezuinig en updatet zijn software automatisch zonder dat je er iets van merkt.
gratis monteur, wifi aansluiten, wifi installeren,

Gratis Monteur en Wifi-check

Als je voor Internet van KPN kiest, kun je een gratis monteursafspraak maken. De monteur sluit gratis je modem, twee televisies en één vaste telefoon aan. Daarna doet de monteur een Wifi-check om te kijken of alles in orde is.


Wifi-versterker, wifi verbeteren, wifi oplossing, wifi beter

Wifi Versterker

Gamen op zolder? Of lekker filmpjes kijken in een hangmat in de tuin? Moet kunnen, vinden wij. Daarom bieden we een KPN Wifi Versterker aan die jouw signaal een oppepper geeft.wifi beveiliging, wifi beveiligingssoftware, wifi virusscan

Gratis KPN Veilig

Bij internet krijg je gratis een beveiligingssoftware voor twee apparaten. Je bent altijd beschermd tegen virussen en malware. Met ouderlijk toezicht en privacybescherming.
Geen zin om koffie te zetten voor de monteur?

Installeer je wifi binnen twintig minuten zelf.

We vinden het belangrijk dat je zelf je internet kan installeren.
Ook als je niet technisch bent. Daarom hebben we een eenvoudig doe-het-zelf-installatiepakket gemaakt. Zo kun je de modem en Wifi Versterker zelf installeren.

Twijfel je over iets?


Bekijk dan onze installatievideo’s, volg onze servicetool die stap-voor-stap vertelt hoe het werkt. Of neem contact op met onze klantenservice. Lukt het echt niet? In het uiterste geval kunnen zij ook een gratis monteursafspraak voor je maken.

Alles over zelf installeren

Liever een monteur?

Doen we. Hij gaat pas weg als alles werkt.

  • Monteur sluit gratis je modem, twee televisies en één vaste telefoon aan.
  • Met de Wifi-check bepaalt de monteur (in overleg) de juiste plaats van het modem voor optimale wifi. Hierna verbetert hij het signaal.
  • De monteur checkt het wifi-bereik en geeft advies om eventueel de dekking te verbeteren met een Wifi Versterker, die hij op voorraad heeft.
  • Tegen kostprijs van 49,- voor de Wifi Versterker en 12,50 per kwartier meerwerk sluit de monteur ook de Wifi Versterker(s) bedraad aan. Zo heb je gegarandeerd wifi in je hele huis.

Maak afspraak
Wifi signaal, wifi verbeteren

Je wifi is net zo uniek als jij

Jouw huis is anders dan dat van je vrienden. Dingen als de inrichting, opbouw en grootte maken het bijzonder. Dezelfde elementen maken jouw wifi-verbinding uniek. Even uniek als jij. In iedere woonsituatie de beste wifi-verbinding creëren is daardoor soms best een uitdaging. Een uitdaging die we graag aangaan.

Daag ons uit

Ben je al klant en wil je jouw wifi verbeteren? Maak dan gebruik van de online servicetools om jouw internet te optimaliseren. Zelfs op afstand kunnen we je persoonlijke tips geven voor jouw situatie. Bijvoorbeeld over de bekabeling, wifi-versterkers of een servicemonteur

Verbeter nu je wifi

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Innovatie & Techniek

Oplossingen om je WiFi-signaal te verbeteren

Internet

4 Tips om je WiFi te verbeteren

WiFi

Gaat jouw WiFi vreemd?

Hoe kan jouw WiFi-signaal niet overal even sterk zijn?