Heb je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde huisadres? En heb je deze al aangemeld? Dan deel je gemakkelijk MB's met al je huisgenoten met een KPN Mobiel abonnement.

Wel zo handig voor als jij niet door je MB's komt, maar je zoon, dochter of welke huisgenoot dan ook ze wel kan gebruiken! Want: sharing is caring, toch?

Deel MB's in MijnKPNMB's delen

Zo eenvoudig is MB's delen:

Stap 1: login

Log in bij MijnKPN.

Heb je nog geen MijnKPN account? Meld je aan via KPN.com/MijnKPN.

Stap 2: deel je MB's

Kies voor de optie 'MB's delen' en selecteer de hoeveelheid MB's. Kies daarna het 06-nummer van de ontvanger. Staat er geen nummer? Activeer deze dan eerst.

Stap 3: bevestig

Bevestig het aantal MB's dat je wilt versturen. Let erop dat je zelf minimaal 50 MB overhoudt. De rest mag je allemaal delen met jouw familie of huisgenoten.

Breid jouw Hussel uit

Breid jouw Hussel uit met een telefoon met abonnement of een sim only. Jij bepaalt en past jouw Hussel elke keer zelf weer gemakkelijk aan.

Telefoon met abonnement

  • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons
  • In één keer je telefoon afbetalen of per maand een vast bedrag

Sim Only

  • Als je telefoon nog goed is of je liever zelf een telefoon koopt
  • Kies je eigen data- en belbundel
  • De vrijheid om maandelijks je abonnement aan te passen

Veelgestelde vragen

Alleen bij een KPN Mobiel abonnement krijg je MB’s delen. Dit geldt niet als je een Telfort Mobiel abonnement hebt dat is overgezet naar KPN. Dan profiteer je namelijk nog steeds van de voordelen van Telfort. Je kan op je factuur zien of je een oud Telfort abonnement hebt: er staat 'TFT' bij de naam van je abonnement.

Nee, MB's delen kan alleen met je normale maandbundel die standaard bij je abonnement hoort.