Meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres? Deel makkelijk MB’s met elkaar via de MijnKPN app.

  • Deel tot 50 GB /mnd met meerdere KPN mobiel abonnementen op één adres
  • Bespaar samen met je partner, kind of huisgenoot op jullie mobiele kosten
  • Profiteer optimaal met een 0 GB abonnement door data te delen
Deel MB's via MijnKPN Bekijk Sim Only

Zo simpel is MB's delen

Je kunt MB's delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres, zowel op je mobiel als met een tablet. Ideaal voor je kind, partner of huisgenoot. Je deelt MB's met wie je in huis woont. Zo zit er nooit iemand zonder data!

Start nu met MB's delen
in 3 simpele stappenStap 1

Log in op MijnKPN en kies voor de optie MB's delen.

Stap 2

Selecteer daarna de hoeveelheid MB's en kies met wie jij wilt delen. Zie je geen nummer? Activeer deze dan eerst.

Stap 3

Bevestig het aantal MB's dat je wilt delen door op 'verzenden' te klikken.

Je kunt MB's delen met andere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres. Zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt.

Unlimited delen met lagere data abonnementenGenoeg data
voor de Kids

Ook met ons Kids Sim abonnement (1 GB internet + onbeperkt bellen/sms) kun je gratis je data delen. Heb je zelf een Unlimited abonnement dan deel je tot maximaal 50 GB per maand. Ook als je een kleinere databundel hebt kun je jouw data delen met je kinderen

0 GB abonnement
én Unlimited data

Met Unlimited deel je elke maand tot 50 GB. Deel je deze 50 GB met een 0 GB abonnement dan heb je dus eigenlijk een Unlimited én een 50 GB abonnement!

Kan een van jullie nog niet overstappen naar KPN?

Geen probleem, het fijne van MB's delen is juist dat je allebei je eigen abonnement behoudt. Diegene bestelt het abonnement gewoon een tijdje later en vanaf dan kunnen jullie beginnen met MB's delen.

Kies het abonnement dat bij je past
en start met onderling MB's delen

Al één KPN abonnement op jouw adres en wil je onderling MB's kunnen delen? Kies dan nu voor een Sim Only abonnement, abonnement met telefoon, Mobiel Internet abonnement of Kids Sim abonnement. En start gelijk met MB's delen. Aan wie geef jij je MB's cadeau?Nieuwe telefoon
met abonnement

  • Kies zelf hoe je je telefoon betaalt. In één keer af of per maand.
  • Hou je eigen telefoonnummer of krijg een nieuw nummer.
  • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons, in iedere prijsklasse.

Sim Only
abonnement

  • Betaal alleen voor internet, bellen en/of sms'en
  • Geen kosten voor een nieuw toestel
  • Houd je eigen nummer of krijg een nieuw nummer

Veelgestelde vragen
over MB's delen

Je kunt alleen met een KPN Mobiel abonnement MB’s delen. Dit geldt niet als je een Telfort Mobiel abonnement hebt dat is overgezet naar KPN. Dan profiteer je namelijk nog steeds van de voordelen van Telfort. Je ziet op je factuur of je een oud Telfort abonnement hebt: er staat 'TFT' bij de naam van je abonnement.
Ja, in heel de EU kun je MB's delen. Zoveel als je wilt, zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt.

Heb je een Unlimited abonnement? Dan kun je geen MB's ontvangen. Met het Unlimited abonnement kun je wel 50GB delen in de EU met KPN abonnementen op hetzelfde adres.
Het is niet mogelijk om MB's te delen vanuit een extra aangeschafte buitenlandbundel. Gedeelde MB's uit je normale databundel zijn wel in heel de EU te gebruiken. Ben je Unlimited abonnee? Dan heb je maandelijks 50GB om te delen met anderen, deze MB's zijn ook in de hele EU te gebruiken.
Meerdere KPN Mobiel abonnementen op jouw adres? Dan kun je zoveel MB's delen als je wilt. Zolang je zelf maar minimaal 50 MB overhoudt. Heb je een Unlimited Data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 50 GB data met elkaar delen.
Je kunt zoveel MB’s ontvangen als een ander jou kan geven. De MB's die je krijgt zijn geldig in NL en de EU.

Heb je een Unlimited data abonnement? En ben je door je 25 GB EU bundel heen? Dan kun je geen MB's van iemand anders ontvangen. Je kunt dan altijd een extra NL-EU bundel bijkopen. 
Nee, het is niet mogelijk om MB's die je hebt ontvangen door te delen met andere KPN abonnementen op hetzelfde adres. En het is ook niet mogelijk de ontvangen MB's terug te delen met het KPN abonnement dat de MB's met jou heeft gedeeld.
Het is niet mogelijk om MB's te delen uit extra bundels die zijn geactiveerd.

MB’s delen gaat niet automatisch. Op deze manier hou je controle over je internetbundel. Het delen van MB’s is super snel geregeld. Log in op MijnKPN en kies voor de optie MB’s delen. Selecteer de hoeveelheid MB’s. Kies daarna het 06-nummer van de ontvanger en dan worden de MB’s gelijk gedeeld.

Je kunt meerdere keren achter elkaar MB’s delen. Zolang je zelf maar 50 MB overhoudt. Heb je een Unlimited data abonnement? Dan kun je per maand maximaal 50 GB data met elkaar delen.

Je kunt MB’s delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres, zowel op je mobiel als met je tablet. Woon je met vrienden? Geen probleem! Je deelt MB's met wie je in huis woont. Of je nu familie, vrienden of huisgenoten bent.