KPN SuperWifi vernieuwd
de totaaloplossing voor supergoeie wifi

Met KPN SuperWifi heb je overal in huis perfect bereik. Verspreid je SuperWifi punten door je huis en je kan zonder haperingen streamen, gamen en videobellen. Van kelder tot zolder.

 • Overal in huis perfecte wifi
 • Eenvoudig aansluiten via het stopcontact
 • Snel geïnstalleerd met de app
 • Nieuw; nu met Wifi 6
 • 2 SuperWifi punten cadeau bij een nieuw abonnementNog geen KPN klant?
Profiteer dan nu van deze actie

 • 2 SuperWifi punten cadeau óf 6 maanden korting
 • Bij elk nieuw Internet en TV abonnement
 • Nu extra voordelig

Welkomstcadeau bij een nieuw 1-jarig internetabonnement, OP = OP.

Heb je al KPN Internet?
Ontdek of je SuperWifi punten nodig hebt

 • Check je verbinding met de Wifi Manager
 • Kijk of je huis extra power nodig heeft
 • Ontvang SuperWifi voor een superscherpe prijs

Dit maakt SuperWifi zo superPerfecte wifi met het mesh-netwerk

SuperWifi punten maken gebruik van de nieuwste mesh-technologie. De punten creëren een deken van wifi door je hele huis. Doordat ze slim met elkaar samenwerken, heb jij overal in huis supergoeie wifi.

Eenvoudig aansluiten via het stopcontact

De SuperWifi punten steek je zo in het stopcontact. Dus geen gedoe met het trekken van kabels naar zolder of de kelder. Dat is nog eens makkelijk aansluiten.Snel geïnstalleerd met de KPN Thuis app

De app maakt de installatie nóg makkelijker. Je ziet in real time hoe goed de verbinding van het SuperWifi punt is. En dus wat de beste plek is voor optimaal wifibereik. Binnen een kwartier heb je de SuperWifi punten geïnstalleerd.

Optimale wifisnelheid met Wifi 6

Wat 5G is voor mobiel internet, is Wifi 6 voor vast internet. Met deze nieuwe generatie draadloos internet is er meer mogelijk. Het grote verschil: sneller internet voor meerdere apparaten tegelijkertijd. En dat is interessant voor de toekomst.

Wat anderen vinden van KPN SuperWifi

★★★★★ (5/5)

Chrizziey

KPN forum Superuser
7 februari 2022

Een aangename verrassing! De vernieuwde zwarte SuperWifi punten, gemaakt van gerecycled plastic, passen beter bij mijn interieur. Met de meegeleverde pootjes kan ik de punten plaatsen waar ik wil, of ik kan de punten draadloos ophangen. Met de dubbele UTP poort kan je handig een computer of tv aansluiten.

★★★★ (4/5)

Nick83

KPN forum Superuser
9 februari 2022

De vernieuwde SuperWifi punten zijn gemakkelijk te installeren door het scannen van een QR-code. De punten zijn zo ontworpen dat je ze draadloos aan de muur kunt ophangen. Wil je de punten liever ergens neerzetten? Dat doe je met de bijgeleverde pootjes die je gemakkelijk vastschroeft aan de onderkant van de punten. Top!

★★★★ (4/5)

Tjappie666

Tweakers community lid
22 januari 2022

Toen de nieuwe SuperWifi punten voor mijn vader binnenkwamen, las ik met verbazing de zeer beknopte instructies. Mijn vader heeft al hulp nodig bij het openen van mailtjes maar de vernieuwde SuperWifi punten installeren lukte hem! Na de installatie was het bereik in de bijkeuken veel beter: van één streepje naar de volledige drie streepjes. Ik kan iedereen de nieuwe SuperWifi punten aanraden, mocht je last hebben van slecht bereik in huis of in de tuin.

Veelgestelde vragen over KPN SuperWifi

Het eerste SuperWifi punt plaats je naast je Experiabox of KPN box. Het tweede SuperWifi punt plaats je richting de plek waar je goede wifi wilt en waar het lampje op het SuperWifi punt nog groen is. Wordt het lampje oranje? Dan ben je te ver van het eerste SuperWifi punt vandaan.

Zorg ervoor dat SuperWifi punten altijd in een ruimte worden geplaatst met voldoende ruimte om te kunnen ventileren, net zoals ieder ander elektrisch apparaat.

Heb je SuperWifi punten nodig om het maximale uit je wifi te halen?

Via de Wifi Manager krijg je SuperWifi voor een super scherpe prijs - speciaal voor jou als klant.

Ben je al langer dan vijf jaar klant bij KPN? Dan kan het zijn dat je een nieuw modem nodig hebt.

Doorloop de stappen via de Wifi Manager en ontdek of je een nieuw modem nodig hebt.

Dat kun je lezen op deze pagina.

Voorwaarden KPN SuperWifi

Versie: Voorwaarden KPN Super Wifi vanaf 27 januari 2020. v10-6-2021

Een andere vraag over betere wifi?

Kijk dan wat we voor je kunnen verbeteren.