Nieuwe Samsung 2019

Alles over de allernieuwste Samsung smartphones vind je hier

De Samsung Galaxy S9(+)  en Samsung Galaxy Note9 zijn nog maar net op de markt. Ondertussen gonst het van de geruchten over een volgende nieuwe Samsung. Wordt het de Samsung Galaxy S10? Naar verluidt wordt dit één van de grootste en meest krachtige smartphones van 2019. Wil jij dat we je een e-mail sturen zodra je kunt bestellen? Schrijf je dan in en check de geruchten eronder!


Nieuwe Samsungs in 9 jaar


Nieuwe Samsungs in 10 jaar

In de afgelopen 10 jaar heeft Samsung elk jaar haar nieuwste Galaxy toestel uitgebracht. Wij zijn benieuwd waar Samsung in 2019 mee zal komen. Wanneer kwam de allereerste Samsung Galaxy uit en wat mogen we in 2019 verwachten? We blikken terug op 10 jaar Samsung Galaxy en kijken vooruit!


De eerste 3 Galaxy toestellen

In 2009 ziet de eerste Samsung Galaxy het levenslicht. Een super nostalgisch toestel met van die toetsen onder het scherm! In 2010 kwam de Samsung Galaxy S uit met het bekende design waar we vandaag de dag nog steeds iets van terug zien. De daaropvolgende jaren voegde Samsung elk jaar een nieuwe Smartphone toe aan de Galaxy S-serie. Zo kwamen de Galaxy SII en SIII voorbij met voor in die tijd, waanzinnige specs!


Nieuwe Samsung camera

Bron afbeelding: Digital trends

De jaren vliegen voorbij

In 2013 kwam de Samsung Galaxy S4 uit en vanaf dit jaar werden de Galaxy Smartphones alleen maar sneller, luxer en spectaculairder! Dit jaar ging Samsung voor twee nieuwe modellen in de S-serie en één in de N-serie: de Samsung Galaxy S9 en S9+ en de Samsung Galaxy Note9. Beide toestellen zijn High performance smartphones.

Wil je de gehele reis beleven? Hier lees je alles over de Samsung toppers.

Wat mogen we in 2019 verwachten?

Als we de speculaties mogen geloven, worden er dit jaar maar liefst vier nieuwe Samsung smartphones gelanceerd; de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 Lite en de 'Beyond X'. De release date staat nu op eind februari 2019. Waarschijnlijk een paar dagen voordat het Mobile World Congress in Barcalona van start gaat.


Nieuwe samsung camera

De topcamera's van Samsung

Afgelopen jaar bracht Samsung smartphones uit met topcamera's. Zo hebben de Galaxy S9 en S9 Plus een buitengewoon spectaculaire 12-megapixelcamera met een variabele diafragma. De camera van de Galaxy Note9 is hoogbegaafd!


Camera voorzien van Artificial Intelligence (A.I)

De camera van de nieuwste Samsung smartphones is voorzien van A.I. De super slimme camera's leren naar aanleiding van je gebruik. Daardoor wordt jouw smartphone-ervaring sneller, eenvoudiger én leuker!


Nieuwe Samsung designs en kleuren

Nieuwe Samsung designs en kleuren

Elk jaar brengt Samsung schitterende designs en verschillende kleuren op de markt. De beeldschermen gingen van gewone schermen naar edge en vervolgens, bij de Galaxy S9(+) en de Galaxy Note9, naar randloos. De verschillende toestellen kwamen uit in prachtige kleuren: Midnight Black (zwart), Sunrise Gold (goud), Coral Blue (blauw) en Lilac Purple (paars).

Een opvouwbare Samsung smartphone?

Er gaan op dit moment geruchten rond dat Samsung een smartphone op de markt gaat uitbrengen met een opvouwbaar scherm! Het zou dan gaan om een primaire scherm van 7-inch en tweede scherm aan de buitenkant 4-inch. Zal dit toestel eerder op de markt verschijnen? We gaan het zien..

Bixby
Samsung's virtuele assistent

Vanaf de release van de Samsung Galaxy S8 en S8+ werd ook Bixby geïntroduceerd. Samsung’s Bixby is een persoonlijke virtuele assistent. Bixby maakt jouw nieuwe Samsung smartphone nóg slimmer. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Met Bixby laat jij jouw Samsung Galaxy precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s.

Ook in het Nederlands?

Bixby begrijpt op dit moment alleen nog Engels en Koreaans, maar dat gaat binnenkort veranderen! Volgens Samsung wordt ook Nederlands in enkele apps geïntegreerd.

Meer informatie over onze andere nieuwe Samsung producten.

Note9 Bixby

Note9 overstappen

Overstappen
Naar jouw nieuwe Samsung Galaxy

Bij het wisselen van je huidige naar je allernieuwste smartphone, wil je natuurlijk alle belangrijke berichten, contacten, foto's en video's meenemen. Zet eenvoudig en snel alles over naar jouw nieuwe Samsung met Samsung Smart Switch.

Samsung Smart Switch: heel eenvoudig

Selecteer al jouw bestanden in de Samsung Smart Switch app die je over wilt zetten. Vervolgens verbind je jouw oude met je nieuwe smartphone, zodat alles wordt overgezet. Dit kan met een USB kabel, iCloud of direct van je ene Android toestel naar de andere. Overstappen naar je nieuwe telefoon is nog nooit zo makkelijk geweest.

KPN Keuzehulp
Voor jouw nieuwe Samsung

Onze klanten geven hun ongezouten mening over de verschillende producten die wij verkopen. Al deze meningen vind je op KPN Keuzehulp. Vóór de onthulling van de Samsung Galaxy Note9 mocht de lucky KPN klant Jorn het toestel uitproberen! In de video hiernaast beleef je de Galaxy Note9 door zijn ogen.

Blog of vlog jij ook mee?

Door ook een productbeoordeling te bloggen of te vloggen, help je andere klanten en geef je een goed beeld van de producten die wij verkopen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Lees wat je hiervoor moet doen op KPN Keuzehulp.


Andere Samsung Galaxy's


Galaxy Note8

Note8 Bekijk Note8


Galaxy S9 (+)

Samsung Galaxy S9 Bekijk S9 (+)


Galaxy A-serie

Galaxy A8 Bekijk A8


Galaxy J-serie

Galaxy J6 Bekijk J6


Beleef nieuwe Samsung bij KPN:

Mobiel

Nieuwe Samsung Note, spectaculaire S Pen?

Mobiel

Samsung Galaxy Note9: zomerse entree?

Mobiel

9 tips voor nachtfoto's met je Samsung S9 camera

Andere topmerken bij KPN