Nieuwste Samsung telefoons bij KPN: blijf op de hoogte en bestel

Nieuw jaar, nieuwe Samsung! Ben jij al op de hoogte van het allerlaatste nieuws over de nieuwe Samsung Galaxy telefoon? De geruchten gaan dat Samsung met een nog betere upgrade komt van de huidige Samsung Galaxy S8 en S8+.
Lees hier alles over Samsung bij KPN.

Nieuw jaar, nieuwe Galaxy

Nog heel even geduld en dan weten we welke standaard Samsung dit jaar neerzet op de telefoonmarkt. Alle geruchten wijzen erop dat Samsung verder gaat met het baanbrekende design van de Samsung Galaxy S8 en S8+. Twee nieuwe modellen met nog dunnere randen en daardoor meer ruimte voor scherm en accu. Dat betekent nog minder vaak hoeft op te laden.

Bron: Androidplanet
Samsung Galaxy S9
Nieuwste Samsung

Specs & Facts

De specs zijn nog geen facts te noemen, maar steeds meer bronnen bevestigen dat Samsung niet moeilijk doet met gezichtsherkenning. Eén touch op de vingerafdrukscanner en jij hebt toegang tot je telefoon. Wel zit deze niet meer naast de camera, maar er onder. Vette vingers op je lens is verleden tijd! Grote kans dat de nieuwe Galaxy de Note8 volgt met 6 GB werkgeheugen. Standaard kun je 64 GB opslaan aan foto's. Ben jij een echte selfie queen? Dan kun je dit natuurlijk altijd uitbreiden. En met de nieuwe Android 8.0, a.k.a. Oreo, wordt jouw Galaxy nog sneller en lekkerder.

Bron: Androidplanet

Zo hé, Bokeh!

Qua design zien we misschien dit jaar geen grote vernieuwingen, maar de Zuid-Koreaanse fabrikant neemt de camera zeer serieus. Waar we eerder geen verschil zagen tussen de S8 en S8+, krijgt het nieuwe, grotere model zeer waarschijnlijk een dubbele camera. Hiermee maak jij een scherptediepte foto: de voorgrond is vlijmscherp en de achtergrond juist wazig. Dit heet het bokeh-effect. Geen spiegelreflexcamera meer nodig!

Bron: Galaxy Club
Nieuwste Samsung
Android Oreo

Supersnel & smakelijk: Android Oreo

De nieuwe Samsung Galaxy zal waarschijnlijk op het nieuwste Android besturingssysteem gaan draaien: Android 8.0 Oreo. Dat is mooi, want Android Oreo is een stuk sneller en efficiënter dan zijn voorganger. Je batterij gaat daardoor veel langer mee! Daarbij heeft het nieuwe opties als Picture-in-Picture (PiP), waarmee je 2 apps tegelijk kunt gebruiken en zie je ‘notification dots’ op je app-iconen.

Inmiddels is er een bètaversie van Samsung Experience 9.0, Samsungs eigen software interface voor Oreo. Hierin zitten onder andere meer opties voor het Always On Display.

Bron: XDA, afbeelding: Android

DeX-pad: draadloos opladen

Dit gerucht lees je overal, onder andere op Galaxyclub.nl. Samsung heeft vlak voor de jaarwisseling een aanvraag voor een Trademark gedaan: de DeX-pad, oftewel Desktop eXtension pad. Een eerdere docking station van Samsung heette al de DeX Station (rechts). Hiermee kon je je telefoon als werkplek gebruiken. De verwachting is dat ze met de pad richting draadloos opladen gaan. Daarbij kun je waarschijnlijk ook weer verbinden met een tweede scherm en daarbij zelfs je toestel als touchpad gebruiken!

Bron: Galaxy Club, afbeelding: Android Community

De oude DeX Station
Samsung Slow Motion

Samsung goes super slow motion

Het lijkt erop dat Sony straks niet meer de enige is die super slow motionvideo’s kan maken. Sterker nog, er wordt druk gespeculeerd dat de nieuwe Samsung Galaxy een nieuwe slow motion sensor heeft ontwikkeld. Deze is op grote schaal geproduceerd, wat doet vermoeden dat de sensor in het nieuwe Samsung toestel komt! Door die sensor zou je 1000 frames per seconde kunnen filmen, terwijl de Sony toestellen 960 frames per seconde aankunnen.

Bron: All About Phones


Bixby: at your service

Net als de Samsung Galaxy S8, S8 Plus en Note8 zal de nieuwe Samsung Galaxy weer voorzien zijn Bixby, jouw eigen persoonlijke assistent. Met je stem geef je Bixby opdrachten, bijvoorbeeld over bezienswaardigheden tijdens een stedentrip. Je kunt Bixby ook overal vragen om de beste plekken om te eten. Die krijg je dan direct te zien op de kaart!

Bixby is altijd at your service.

Bixby voice assistant

Samsung Galaxy toestellen bij KPN

Kun jij niet wachten? Bekijk alvast de andere Samsung Galaxy toestellen bij KPN.

Galaxy Note8

Note8

Note8: het grootste scherm, de beste camera en natuurlijk de handige S-Pen.

Bekijk Note8

Galaxy S8 (+)

Samsung Galaxy S8

S8 (+): futuristisch design, super snel, haarscherpe foto's en de allernieuwste technieken.

Bekijk S8 (+)

Galaxy A-serie

Galaxy A8

A-serie: minimalistisch design, geweldige foto's, stof- en waterdicht

Bekijk A8

Galaxy J-serie

Galaxy J-serie

J-serie: kracht en kwaliteit zoals je van Samsung gewend bent voor een zacht prijsje.

Bekijk J5

Samsung Smart Switch: overstappen

Iedereen die van telefoon wisselt, kent het probleem: je krijgt een nieuw toestel, maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Samsung Galaxy smartphone? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android-toestel naar de andere. Handig!

Samsung Switch

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

Welke Samsung smartphone past bij mij?

Mobiel

10 jaar Samsung Galaxy S: alle exemplaren tot nu toe

Mobiel

7 tips om je Samsung smartphone te beschermen

Andere topmerken bij KPN: