Nieuwste Samsung smartphones

De Samsung Galaxy Fold is nog maar net op de markt. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren over wéér een nieuwe Samsung smartphone: de opvolger van de Samsung Galaxy S10. Deze new kid on the Galaxy block wordt waarschijnlijk op 11 februari 2020 om 20:00 uur onthuld tijdens het Galaxy UNPACKED Event.

Als eerste het laatste Samsung nieuws?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een bericht zodra we mee weten over de specificaties en levering van de nieuwste Samsung Galaxy's.


Andere Samsung smartphones

Kun je niet wachten op de Samsung Galaxy van de toekomst? Ga dan nu alvast voor één van deze topmodellen.

Beleef Samsung bij KPN

Verschillen op een rij S10 vs. S9

Op de mogelijke S20 is het nog even wachten. Er zijn al veel geruchten over de verwachte nieuwe features. Vergelijk alvast de voorgangers van de S20, de Galaxy S9 en Galaxy S10. Je krijgt zo al een goed idee van de mogelijkheden van de S20.

Opkomst van een icoon de geschiedenis van de Galaxy

10 jaar geleden bracht Samsung de eerste Galaxy smartphone op de markt. De gebruiksvriendelijkheid, grote schermen en technische innovaties, maakten van de Samsung Galaxy een direct succes. De uitdager van de iPhone was geboren!

Alles over Samsung

Samsung veroverde de smartphone wereld met de Galaxy S. Maar het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft veel meer innoverende producten ontwikkeld. Denk aan de Samsung Tablets, zoals de Samsung Tab A, maar ook de bekende Samsung Smartwatches. Met Samsung Bixby kreeg je je eigen virtuele assistent.

Bij KPN vind je altijd de nieuwste Samsung en alle andere Samsung nieuwtjes.

Samsung biedt nog meer

Samsung Galaxy Tab A 2019

De Samsung Galaxy Tab is een krachtige tablet met een prachtig design. Met de Galaxy Tab A beleef je films en series als nooit tevoren. Het 10,1-inch beeldscherm, de gebruiksvriendelijkheid en lange gebruiksduur maken het de perfecte tablet voor het hele gezin.

Samsung Bixby: jouw virtuele assistent

Op de nieuwe Samsung smartphones vind je Bixby: jouw persoonlijke virtuele assistent. Geen gedoe meer met lettertjes en cijfers. Met Bixby laat jij jouw Samsung doen wat jij wilt met stemcommando's, foto's en aanrakingen. Bixby staat altijd voor jou klaar.

Stap eenvoudig over met Samsung Smart Switch

Altijd weer een gedoe. Je hebt een nieuwe Samsung smartphone, maar je wilt je oude foto's, contacten en berichten niet kwijt. Samsung Smart Switch is de oplossing. Selecteer in de app alles wat je niet kwijt wilt. Deze bestanden zet je vervolgens over naar je nieuwe Samsung via de cloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Ideaal!

Andere topmerken bij KPN