Nieuwste Samsung smartphones

Samsung Galaxy Note10 en Note10+

De Samsung Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ zijn Samsungs laatst uitgebrachte smartphones. Hieronder lees je alle ins en outs over deze twee toppers. Ben je al verkocht? Shop direct.

Samsung Galaxy Note10 en Note10+
Specs en andere facts

Nieuw design en nieuwe kleuren

Het nieuwste toestel van Samsung wordt uitgebracht in de kleuren aura black en aura glow. De Note10 heeft een AMOLED-scherm van 6,3 inch met gebogen randen, en de Note10+ heeft een scherm van 6,8 inch én scherper beeld dan zijn broertje. Het scherm vult de hele voorkant en is bijna naadloos, afgezien van een gat voor de selfiecamera midden bovenin het scherm.

Nieuwe Note, nieuwe S Pen

De nieuwste Samsung wordt geleverd met S Pen die verdwijnt in de behuizing. Net als bij de vorige Note heeft de pen ook bij de Note10 een opvallende kleur: de Note10 in de kleur aura glow wordt geleverd met een blauwe pen.

Gebruik je Note met de S Pen als notitieblok, zelfs als je scherm uit staat. De S Pen is daarnaast ook een afstandsbediening: handig als je presentaties houdt, of als je een selfie wilt maken met een grote groep!

Niet 1, niet 2, maar 3 nieuwe camera's

Samsung heeft de camera's van de nieuwe Note10's geüpgraded ten opzichte van de voorgangers. Aan de achterkant van de Note10 zitten drie camera’s met verschillende lenzen, waaronder een zoomlens en een groothoeklens van 16 megapixel. De Note10+ heeft nog een extra Depth Vision Lens.

10 megapixel frontcamera

Aan de voorkant bij zowel de Note 10 als de Note 10+ zit een enkele camera. Het gaat om een 10-megapixel camera in het midden van het scherm. Zo maak je altijd haarscherpe selfies! En wil je nóg betere selfies maken, bijvoorbeeld met grote groepen? Dan gebruik je de S Pen, die ook als afstandsbediening werkt.

Bixby 2.0
Samsungs virtuele assistent

Samsung’s nieuwe Bixby 2.0 is een persoonlijke virtuele assistent. Bixby maakt jouw nieuwe Samsung smartphone nóg slimmer. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Met Bixby laat jij jouw Samsung Galaxy precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s.

Ook in het Nederlands?

Bixby begrijpt op dit moment alleen nog Engels en Koreaans, maar dat gaat binnenkort veranderen! Volgens Samsung wordt ook Nederlands in enkele apps geïntegreerd.

Overstappen naar jouw nieuwe Samsung Note

Bij het wisselen van je huidige naar je allernieuwste smartphone, wil je natuurlijk alle belangrijke berichten, contacten, foto's en video's meenemen. Zet eenvoudig en snel alles over naar jouw nieuwe Samsung met Samsung Smart Switch.

Samsung Smart Switch: heel eenvoudig

Selecteer al jouw bestanden in de Samsung Smart Switch app die je over wilt zetten. Vervolgens verbind je jouw oude met je nieuwe smartphone, zodat alles wordt overgezet. Dit kan met een USB kabel, iCloud of direct van je ene Android toestel naar de andere. Overstappen naar je nieuwe telefoon is nog nooit zo makkelijk geweest.

KPN Keuzehulp

KPN klant Jorn mocht de Galaxy Note9 uitproberen! In de video hiernaast beleef je de Galaxy Note9 door zijn ogen.

Blog of vlog jij ook mee?

Door ook een productbeoordeling te bloggen of te vloggen, help je andere klanten en geef je een goed beeld van de producten die wij verkopen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Lees wat je hiervoor moet doen op KPN Keuzehulp.


Meer Samsung Galaxy's

Galaxy S10
Galaxy S10 Plus
Galaxy S9
Galaxy A50

Andere topmerken bij KPN