Verhuizen: kpn maakt het makkelijk

TV, Internet & bellen / Compleet of Hussel

Wij helpen je graag met het verhuizen. Combineer je vast met mobiel? Dan regelen wij ook de verhuizing van je Mobiel. Neem contact op en ontdek waar wij kunnen helpen.

Mobiel

Heb je alleen een Mobiel abonnement bij KPN? Geef je verhuizing door via MijnKPN. Vul je nieuwe gegevens in bij 'Persoonsgegevens'. Pas je factuuradres aan bij 'Betaalgegevens'.

Prepaid

Heb je alleen een Mobiel abonnement bij KPN? Geef je verhuizing door via MijnKPN. Vul je nieuwe gegevens in bij 'Persoonsgegevens'. Pas je factuuradres aan bij 'Betaalgegevens'.

Wat regelt onze verhuisdesk voor jou?

Hieronder zie je wat we standaard voor je regelen.

  • Gratis verhuisservice voor je KPN producten. Zodat je geen dag zonder internet en TV zit.
  • Gratis snelheidscheck op je nieuwe adres.
  • We regelen meteen weer je wifi in je nieuwe huis.
  • Wat te doen met je huidige apparatuur? Onze verhuisdesk vertelt het je.

We kunnen je natuurlijk ook vooraf advies geven over opties in je nieuwe huis. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.Je kan eenvoudig de status van je verhuizing volgen.

Ben je nog geen klant?

En ga je verhuizen? Dit is het perfecte moment om over te stappen. Klant worden bij KPN is simpel. Om een feilloze aansluiting te garanderen, krijg je een gratis monteur van KPN.

Ik ben verhuisd

Bij een verhuizing komt er veel op je af. Je wilt direct genieten van internet en tv in je nieuwe huis. We helpen je graag een handje met je producten van KPN. Dan kan je direct mailen, bellen en je internet gebruiken.

Onderwerpen die met Verhuizen te maken hebben

Samenwonen

Ga je samenwonen? Dan kan dit gevolgen hebben voor je KPN abonnement. We leggen je per situatie uit wat dit betekent.

Nieuwbouw

Als je verhuist naar een nieuwbouwhuis, dan kan je in de meeste gevallen eenvoudig je verhuizing doorgeven aan KPN.

Emigreren

Verhuizen naar het buitenland, dat is een hele stap. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.

Informatie

Wil je weten hoe het verhuizen van jouw KPN pakket gaat? Bekijk dan de video, het stappenplan of de veelgestelde vragen.