Je KPN producten verhuizen mee

Ga je verhuizen?

Bij een verhuizing moet je natuurlijk heel veel regelen. Daarom nemen we je graag wat werk uit handen.

Geef ons minimaal 3 weken voor je verhuizing een seintje. Dan zorgen wij dat al je diensten van KPN op tijd aangesloten zijn op je nieuwe adres.

Voordelen van verhuizing doorgeven

Gratis monteur

Hulp van onze gratis monteur

Onze installatiemonteur komt gratis bij je langs. Hij sluit al je KPN producten aan en zorgt voor optimaal WiFi op je nieuwe adres.

Behoud je KPN Compleet voordelen

Behoud je KPN Compleet voordelen

Heb je KPN Compleet? Ons verhuisteam zorgt ervoor dat je ook op je nieuwe adres van je KPN Compleet voordelen kunt profiteren.

Geef je verhuizing aan ons door

Ga je verhuizen en heb je een van deze producten?

  • TV, Internet & Bellen
  • Meerdere producten of KPN Compleet
  • Alleen Digitenne

Geef je verhuizing door aan onze klantenservice, minimaal 3 weken voor je verhuizing. Dan zorgen wij dat alles geregeld wordt voor je nieuwe adres.

Optie 1: Livechat


Optie 2: Telefonisch

Bel ons

Alleen Mobiel

Heb je alleen een Mobiel abonnement of een Mobiel Prepaid bij KPN? Geef dan via MijnKPN je verhuizing door. Kijk daarvoor in MijnKPN bij ‘Gegevens’ en vul je nieuwe adres in. Dan verwerken wij het in ons systeem.

Ik ben nog geen klant, maar ga verhuizen

Ben je nog geen klant van KPN, maar ga je wel verhuizen? Dat is natuurlijk een perfect moment om over te stappen!


Veelgestelde vragen

Neem dan minimaal 3 weken voor je verhuizing contact met ons op. Onze klantenservice kan je het beste helpen. We zorgen dat al je abonnementen op het nieuwe adres worden gezet en verhuizen we die voordelen gelijk voor je mee.

Normaal gesproken moet je ons minimaal 3 weken voor je verhuizing een seintje geven. Wij moeten namelijk je verbinding aansluiten op je nieuwe adres, en dat kost tijd. Ga je al binnen 3 weken verhuizen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

In het gesprek met onze Klantenservice kijk je samen met de medewerker naar wat je precies nodig hebt:

·        Wanneer wil je verhuizen?

·        Heb je hulp nodig van onze gratis monteur, of sluit je het pakket liever zelf aan?

·        Is je apparatuur van KPN nog up-to-date of heb je nieuwe apparatuur nodig?

·        Wil je nog iets wijzigen aan je abonnement?

Na het telefoongesprek krijg je per e-mail een overzicht van de afspraak. Lees deze goed na en kijk of alles klopt. Daarna gaan we verder voor je aan de slag: we regelen de aansluiting op je nieuwe adres en de nieuwe apparatuur als dat nodig is.
Daar gaat direct ook de meeste tijd in zitten. Zelf hoef jij alleen maar je KPN-apparatuur mee te verhuizen. Voor de rest zorgen wij.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je pakket aan te sluiten. Je vindt onze handleidingen en installatiekaarten hier. Je krijgt dan van ons een sms’je wanneer de verbinding op je nieuwe adres gereed is. Wil je liever dat een monteur het voor je aansluit? Geen probleem, de monteur komt gratis bij je langs. Hij sluit voor je aan:

  • Maximaal 2 televisies
  • 1 device (bijvoorbeeld je laptop, pc of tablet)
  • 1 vaste telefoon (optioneel)
Als je niets verandert bij je verhuizing, wijzigt je contract ook niet. Het kan zijn dat je een verouderd abonnement hebt. Dan zullen we je een nieuw abonnement geven bij je verhuizing. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je.

Ga je naar een nieuwbouw woning verhuizen? Controleer dan of de woning wel aangesloten wordt op het netwerk. Zo kun je gebruik blijven maken van je producten van KPN.