Verhuizing doorgeven

Als je gaat verhuizen, moet je veel regelen. Met Vooruit Verhuizen regel je nu alvast de verhuizing van je internet, tv en mobiel.

  • Vanaf de 1e dag in je nieuwe huis internet/wifi
  • Overal in huis supergoeie wifi

Nog geen klant?

Regel nu alvast je verhuizing dan heb je vanaf de 1e dag in je nieuwe huis internet/wifi.

  • Overal in huis de optimale wifisnelheid
  • Met de KPN Thuis app binnen 15 minuten aangesloten
Heb je je verhuizing al doorgegeven en wil je de status weten? Bekijk je verhuisstatus

Voordelen van Vooruit Verhuizen

Direct online

Vanaf de 1e dag in je nieuwe huis online.

Tijdelijk internet op 2 adressen

Tijdens je verhuizing heb je internet op je oude én je nieuwe adres.

Overal in huis supergoeie wifi

Perfect bereik in je nieuwe huis met KPN SuperWifi.

Installatiegarantie

Kom je er zelf niet uit, dan helpen we je telefonisch verder of komt onze monteur gratis bij je langs.

Persoonlijke instellingen

Instellingen zoals je wachtwoord, wifi en pincode voor iTV verhuizen meteen mee.

Behoud je tv-opnames

Je tv-opnames verhuizen automatisch mee.

Advies op maat

We geven advies over de beste internet- en tv-ervaring in je nieuwe huis. Bijvoorbeeld over wifi, aansluitpunten of netwerkkabels.

Glasvezel in je nieuwbouwwoning?

Verhuis je naar een nieuwbouwwoning? Wat een goed vooruitzicht. In je nieuwe huis wil je het nieuwste van het nieuwste. Zoals supersnel Glasvezel Internet, zodat al je slimme apparaten goed werken.

Altijd de meest geschikte hardware

Voor de beste ervaring tijdens het internetten en tv-kijken. In de bevestiging van je verhuizing kun je precies lezen wat jij met je KPN apparatuur moet doen, meenemen of terugsturen.

Veelgestelde vragen over verhuizen

Als je niets verandert bij je verhuizing, wijzigt je contract ook niet. Het kan zijn dat je een verouderd abonnement hebt. Dan zullen we je een nieuw abonnement geven bij je verhuizing. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je.
Je kunt alleen een datum opgeven waarop het nieuwe adres wordt aangesloten. Dat is automatisch ook de datum waarop het oude adres wordt afgesloten. Bij het aansluiten van een modem op je nieuwe adres, wordt het oude adres afgesloten.Dankzij de bestelstatustool kun je nagaan wat de datum van de aansluiting van je abonnement & producten is. Na de aansluiting kun je gemakkelijk je pakket installeren met de KPN Thuis app. Tip! Download deze app van tevoren, als je ergens op wifi zit.

Als je nieuwe adres in hetzelfde netnummer gebied ligt, kunt je je telefoonnummer gewoon behouden. Verhuis je naar een adres met een ander netnummer, dan krijg je een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer wordt vermeld in de bevestigingsbrief.Neem dan even contact met ons op. we hebben voor bijna elke situatie een passende oplossing.

Toon telefoonnummerWist je dat je je mobiele abonnement (tijdelijk) kunt upgraden, zodat je thuis kunt internetten via de hotspot van je mobiele telefoon? Zo ben jij altijd online.

Heb je al een mobiel abonnement bij ons?

Nog geen mobiel abonnement?

Liever even telefonisch contact?

Bel ons even, dan kunnen we je adviseren.Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen, daarom heeft KPN de verhuisservice. Met de verhuisservice van KPN geef je makkelijk een verhuizing door en zit je geen dag zonder internet.

Daarnaast komt er natuurlijk veel kijken bij een verhuizing. Om je een handje te helpen heeft KPN een handige verhuizen checklist om bij de hand te houden. Als laatste kun je ook de verhuistips van KPN gebruiken.

Onderwerpen die met Verhuizen te maken hebben

Emigreren

Verhuizen naar het buitenland, dat is een hele stap. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.

Samenwonen

Ga je samenwonen? Dan kan dit gevolgen hebben voor je KPN abonnement. We leggen je per situatie uit wat dit betekent.

Verhuistips

Heb je verhuistips nodig? Zoals het maken van een checklist, Lees onze handig tips voor jou.