Verhuizing doorgeven

Verhuis je KPN mee naar je nieuwe huis? Geef je nieuwe adres zo snel mogelijk aan ons door, dit kan al 3 maanden voor je verhuisdatum.

Status van je verhuizing

Heb je jouw verhuizing aan ons doorgegeven? Door in te loggen zie je de status van je verhuizing en wanneer de verbinding op je nieuwe adres werkt. Is je verhuizing uitgesteld? Geef dit dan ook aan ons door.

Overstappen naar KPN?

Wil je in je nieuwe woning internet en tv van KPN? Geef dan je nieuwe adres aan ons door.

Wij helpen je verhuizen

Alles blijft hetzelfde
(behalve je adres)

Je bent meteen weer online in je nieuwe huis, want je e-mailadres, wachtwoorden, wifi, iTV pincode en tv-opnames blijven hetzelfde en verhuizen met je mee.

Overal
supergoeie wifi

Met KPN SuperWifi zorg je op iedere plek in je nieuwe huis voor supergoeie wifi. Makkelijk te installeren en zonder kabels door je huis!

Wij helpen je
met installeren

Het aansluiten van internet en tv in je nieuwe woning doe je makkelijk zelf. Lukt er iets niet, dan helpen wij je graag!

Nog vragen of hulp nodig?

Geef aan ons door op welke datum je wenst te verhuizen. De verbinding op je oude adres werkt na 5 werkdagen na de verhuizing niet meer. Als je het modem op je nieuwe adres aansluit, dan sluiten we de verbinding op het oude adres meteen af (ook als de 5 werkdagen nog niet voorbij zijn).  

Blijft je abonnement bij het verhuizen hetzelfde? Dan wijzigt je contract niet. Alleen als je een verouderd abonnement hebt op je huidige adres, doen wij je een voorstel voor een nieuwe abonnement.   

Bekijk de status van je verhuizing door in te loggen met je KPN ID.

Verhuis je naar een adres dat hetzelfde netnummer heeft als je huidige adres? Dan behoud je het huidige telefoonnummer. Verhuis je naar een adres met een ander netnummer? Dan krijg je een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer vind je in de bevestigingsbrief.

Wist je dat je een mobiel abonnement (tijdelijk) kunt verhogen? Op die manier kun je thuis internetten door een hotspot te maken van je mobiele telefoon. Zo ben je altijd online.

Heb je al een mobiel abonnement?

Nog geen KPN Mobiel?

Als je naar een nieuwbouwwoning verhuist, zijn er een paar extra dingen te regelen. Zoals het op tijd aanvragen van aansluitingen. Onder andere het internet aanleggen bij nieuwbouw is iets dat moet gebeuren. Net als de tv aansluiting bij nieuwbouw. Bij de meeste nieuwbouwprojecten vraagt de projectontwikkelaar deze aansluitingen voor je aan. Dit kun je voor de zekerheid bij diegene navragen.

Bouw je je huis zelf? Dan moet je dit zelf doen. Vraag uiterlijk zeventien weken van tevoren de aansluiting aan op mijnaansluiting.nl. Als de aanvraag voor deze aansluiting is geregeld, is het belangrijk om op tijd je verhuizing aan ons door te geven.

Leuk dat je gaat samenwonen. Lees hier waar je rekening mee moet houden als je gaat samenwonen.
Verhuizen naar het buitenland is een hele stap. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.
Je kunt gewoon je abonnement houden zoals het is. Wil je iets wijzigen, bijvoorbeeld naar een hogere snelheid of een extra tv-kastje bestellen, dan kan het zijn dat een nieuw abonnement wel nodig is.
Het modem, tv-kastjes, bijbehorende snoeren en stekkers kun je meenemen. Apparatuur die aan de muur of in de meterkast gemonteerd is, laat je hangen, zoals het glasvezelaansluitpunt (FTU) en het glasvezelkastje (NT). Op deze pagina leggen we precies uit wat je mee mag nemen en wat je achter moet laten.