Je KPN producten verhuizen mee

Op naar je nieuwe woning!

Bij een verhuizing moet je natuurlijk heel veel regelen. Daarom nemen we je graag wat werk uit handen.

Geef ons minimaal 3 weken vóór je verhuizing een seintje. Dat kan heel eenvoudig via Livechat, dan zorgen wij dat al je diensten van KPN op tijd aangesloten zijn op je nieuwe adres.

Ga je al binnen 3 weken verhuizen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken hoe snel we je aan kunnen sluiten op je nieuwe adres. Houd er wel rekening mee dat een verhuizing van bijvoorbeeld je TV, Internet & Bellen minimaal 3 weken kost.

Contact met onze Klantenservice

Geef je nieuwe adres aan ons door of stel eenvoudig je andere vragen over je verhuizing.

Snelste optie: via Livechat

Optie 2: via de telefoon

Liever telefonisch je verhuizing doorgeven? Bel dan met onze Klantenservice en geef aan dat je belt voor een verhuizing. We zijn 24/7 gratis bereikbaar.

Voordelen van verhuizing doorgeven

Gratis monteur

Hulp van onze gratis monteur

Onze installatiemonteur komt gratis bij je langs. Hij sluit al je KPN producten aan en zorgt voor de beste WiFi verbinding op je nieuwe adres.

Behoud je KPN Compleet voordelen

Behoud je KPN Compleet voordelen

Heb je KPN Compleet? Ons verhuisteam zorgt ervoor dat je ook op je nieuwe adres van je KPN Compleet voordelen kunt profiteren.


Alleen Mobiel verhuizen

Heb je alleen een Mobiel abonnement of een Mobiel Prepaid bij KPN? Geef dan via MijnKPN je verhuizing door. Kijk daarvoor in MijnKPN bij ‘Gegevens’ en vul je nieuwe adres in.

Ik ben nog geen klant, maar ga verhuizen

Ben je nog geen klant van KPN, maar ga je wel verhuizen? Dat is natuurlijk een perfect moment om over te stappen!


Veelgestelde vragen

Heb je je verhuizing al aan ons doorgegeven? Dan kun je eenvoudig online de actuele status van je verhuizing bekijken.

Neem dan minimaal 3 weken voor je verhuizing contact met ons op. Onze gratis telefonische Klantenservice kan je het beste helpen. We zorgen dat al je abonnementen op het nieuwe adres worden gezet en verhuizen we die voordelen gelijk voor je mee.

Neem dan zo snel mogelijk gratis contact op met onze Klantenservice, zodat we kunnen kijken hoe snel we je aan kunnen sluiten op je nieuwe adres. Houd er wel rekening mee dat een verhuizing van bijvoorbeeld je TV, Internet & Bellen minimaal 3 weken kost.

In het gesprek met onze Klantenservice kijk je samen met de medewerker naar wat je precies nodig hebt:

·        Wanneer wil je verhuizen?

·        Heb je hulp nodig van onze gratis monteur, of sluit je het pakket liever zelf aan?

·        Is je apparatuur van KPN nog up-to-date of heb je nieuwe apparatuur nodig?

·        Wil je nog iets wijzigen aan je abonnement?

Na het telefoongesprek krijg je per e-mail een overzicht van de afspraak. Lees deze goed na en kijk of alles klopt. Daarna gaan we verder voor je aan de slag: we regelen de aansluiting op je nieuwe adres en de nieuwe apparatuur als dat nodig is.
Daar gaat direct ook de meeste tijd in zitten. Zelf hoef jij alleen maar je KPN-apparatuur mee te verhuizen. Voor de rest zorgen wij.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je pakket aan te sluiten. Je vindt onze handleidingen en installatiekaarten hier. Je krijgt dan van ons een sms’je wanneer de verbinding op je nieuwe adres gereed is. Wil je liever dat een monteur het voor je aansluit? Geen probleem, de monteur komt gratis bij je langs. Hij sluit voor je aan:

  • Maximaal 2 televisies
  • 1 device (bijvoorbeeld je laptop, pc of tablet)
  • 1 vaste telefoon (optioneel)
Als je niets verandert bij je verhuizing, wijzigt je contract ook niet. Het kan zijn dat je een verouderd abonnement hebt. Dan zullen we je een nieuw abonnement geven bij je verhuizing. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je.

Ga je naar een nieuwbouw woning verhuizen? Controleer dan of de woning wel aangesloten wordt op het netwerk. Zo kun je gebruik blijven maken van je producten van KPN.