Verhuizen: kpn maakt het makkelijk

Combineer je met mobiel? Dan regelen wij ook de verhuizing van je mobiele abonnement. : Geef je verhuizing zo snel mogelijk door. Zo zorgen we dat je geen moment zonder internet of tv zit.

TV, Internet & bellen /Compleet of Hussel

Wij helpen je graag met het verhuizen. Combineer je vast met mobiel? Dan regelen wij ook de verhuizing van je Mobiel. Neem contact op en ontdek waar wij kunnen helpen.

Mobiel verhuizen in MijnKPN

Heb je alleen een Mobiel abonnement bij KPN? Geef je verhuizing door via MijnKPN. Vul je nieuwe gegevens in bij 'Persoonsgegevens'. Pas je factuuradres aan bij 'Betaalgegevens'.

Verhuisstatus bekijken

Wil je de status weten van je verhuizing? We hebben een tool, daar kun je het volgende in zien:

  • Een afspraak met de Installatiemonteur.
  • De leverdatum van je pakket.
  • De aansluitdatum.

Gaat de apparatuur mee of retour?

Iedere verhuizing is anders. In de bevestiging van je verhuizing kun je precies lezen wat jij met je KPN apparatuur moet doen, meenemen of terugsturen. Staat er in de brief dat je iets retour moet sturen?

Apparatuur installeren

KPN apparatuur aansluiten kun je prima zelf doen in ongeveer 20 minuten. Voel je je hier niet prettig bij ? Dan zorgen wij voor een monteur. Bekijk wat de kosten voor jou zijn.

Verhuizen naar nieuwbouw

Verhuis je naar een nieuwbouwwoning? Wat een goed vooruitzicht. In je nieuwe huis wil je het nieuwste van het nieuwste. Zoals supersnel Glasvezel Internet, zodat al je slimme apparaten goed werken.

Veelgestelde vragen over verhuizen

Je kunt alleen een datum opgeven waarop het nieuwe adres wordt aangesloten. Dat is automatisch ook de datum waarop het oude adres wordt afgesloten. Bij het aansluiten van een modem op je nieuwe adres, wordt het oude adres afgesloten.
Dankzij de bestelstatustool kun je nagaan wat de datum van de aansluiting van je abonnement & producten is.
Na de aansluiting kun je gemakkelijk je pakket installeren met de KPN Thuis app.
Tip! Download deze app van tevoren, als je ergens op wifi zit.
Als je nieuwe adres in hetzelfde netnummer gebied ligt, kunt je je telefoonnummer gewoon behouden. Verhuis je naar een adres met een ander netnummer, dan krijg je een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer wordt vermeld in de bevestigingsbrief. Klik hier om netnummers op te zoeken.
Als je niets verandert bij je verhuizing, wijzigt je contract ook niet. Het kan zijn dat je een verouderd abonnement hebt. Dan zullen we je een nieuw abonnement geven bij je verhuizing. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je.

Onderwerpen die met Verhuizen te maken hebben

Samenwonen

Ga je samenwonen? Dan kan dit gevolgen hebben voor je KPN abonnement. We leggen je per situatie uit wat dit betekent.

Emigreren

Verhuizen naar het buitenland, dat is een hele stap. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.

Verhuistips

Heb je verhuistips nodig? Zoals het maken van een checklist, Lees onze handig tips voor jou.