E-mail (kpnmail) instellen

KPN Webmail

Wil je overal toegang tot je KPN e-mail? Daarvoor hebben we KPN Webmail. Het enige dat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding en een browser. KPN Webmail is ook handig wanneer je liever geen gebruik wilt maken van Microsoft Outlook of Apple Mail.

Kies in het menu voor 'Webmail' of ga rechtstreeks naar KPN Webmail via onderstaande link. Daarvoor heb je wel je gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Wil je een e-mailadres of e-mailaccount aanmaken? Dit doe je eenvoudig via MijnKPN bij 'mijn producten'.

E-mail op je pc, tablet en smartphone

Wil je je KPN e-mail lezen op je computer? We leggen je graag uit hoe je je KPN e-mail instelt op de meest populaire e-mailprogramma’s als Outlook en Apple Mail. Ook kunnen we je helpen met het instellen van je KPN e-mail op tablet of smartphone met onze Toestelhulp.

Stel je e-mail eenvoudig in op je pc of laptop met ons stappenplan.

In onze Toestelhulp vind je voor elk type tablet of smartphone instructies voor e-mail instellen.

Heb je voor het instellen van je e-mail alleen de serveradressen nodig? Bekijk dan het overzicht met serveradressen.

E-mail problemen & oplossingen

Heb je problemen met je e-mail? We hebben in een stappenplan een aantal oplossingen voor je op een rij gezet, waarmee we je de oplossing helpen vinden.

Meer informatie nodig over het gebruiken van je e-mail? We hebben een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over e-mail. Mogelijk vind je hier je antwoord tussen.

Laat je bij e-mail problemen liever een monteur bij je langskomen om het probleem op te lossen?

E-mail instellen met de KPN Servicetool op PC of Mac


De Servicetool is een handig hulpprogramma dat helpt met het instellen van jouw KPN e-mail. Daarnaast signaleert de Servicetool automatisch problemen met je (WiFi) verbinding of instellingen en kan deze voor je oplossen. Laat daarom de Servicetool altijd op de achtergrond van je computer draaien.