Wat is KPN Veilig?


Gratis bij jouw internetpakket

KPN Veilig is een compleet beveiligingspakket
van F-Secure, dat wij standaard bij een
Alles-in-1 en Internet abonnement aanbieden.

KPN Veilig beschermt jouw laptop, computer, tablet
of smartphone tegen onder andere virussen en spyware.
Zo kun je veilig internetten. Eenmaal geïnstalleerd, heb
je er nauwelijks omkijken naar.

Direct KPN Veilig gebruiken

Log in met je KPN ID om KPN Veilig aan te zetten op twee apparaten naar keuze. Inloggen kan heel eenvoudig via de KPN Veilig app voor iOS en Android of via de online omgeving.


Heb je nog geen KPN ID?

Gratis voor klanten van KPN

  • Gratis op 2 apparaten
  • Automatische updates, altijd up-to-date bescherming
  • Makkelijk te wisselen tussen apparaten

KPN Veilig biedt jou:

KPN Veilig helpt je om je apparaten te beschermen tegen virussen en schadelijke apps, die persoonlijke informatie, bankgegevens en andere waardevolle informatie verzamelen of stelen.

We doen steeds meer online, zoals bankieren en winkelen. Met KPN Veilig ben je beschermd tegen websites, die je persoonlijke informatie willen stelen of malware willen verspreiden.

KPN Veilig helpt je om je verloren of gestolen toestel terug te vinden. Je kunt namelijk je toestel lokaliseren en zelfs op afstand de inhoud van je toestel vergrendelen of verwijderen.

KPN Veilig biedt Ouderlijk toezicht, waarmee schadelijke websites automatisch worden geweerd en zoekresultaten worden gefilterd op geweld, seks en grof taalgebruik.

KPN Veilig biedt je de optie om geïnstalleerde applicaties te controleren op gevaren voor je privacy. Zo heb je inzichtelijk welke apps toegang willen hebben tot welke gegevens.

Bepaal zelf wie contact met je kan opnemen! Je kunt oproepen van ongewenste nummers blokkeren door ze te selecteren in het adresboek of in de gespreksgeschiedenis.


Direct KPN Veilig installeren en gebruiken

Log in met je KPN ID om KPN Veilig aan te zetten op twee apparaten naar keuze. Inloggen kan heel eenvoudig via de KPN Veilig app voor iOS en Android of via de online omgeving.


Heb je nog geen KPN ID?

Meer dan 2 apparaten beveiligen?

KPN Veilig gemakkelijk uitbreiden naar 5 apparaten voor 5 euro per maand doe je via MijnKPN of MijnKPN app.

  1. Log in bij MijnKPN
  2. Ga naar 'Thuis' en vervolgens naar 'Producten'
  3. Onder 'internetopties' kun je KPN Veilig voor 5 apparaten aanzetten

Alles over veilig internetten

Phishing: alles over valse e-mails

Hoe herken je phishing of valse e-mails en wat kun je er tegen doen? Lees meer en bekijk de actuele voorbeelden.

Kinderen en internet

Hoe zorg je dat je kinderen veilig omgaan met internet? Lees onze tips die jou hierbij kunnen helpen.

Experteam van KPN

We doen er alles aan om jou zo veilig mogelijk te laten internetten. Wil jij weten wat wij hiervoor doen?


Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de installatie of het gebruik van KPN Veilig? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

F-secure

F-Secure is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in cyber security. In samenwerking met F-Secure hebben wij een beveiligingspakket ontwikkeld: KPN Veilig. De hiervoor gebruikte techniek heeft de Best Protection award van AV-Test in 2016 gewonnen. Geen enkel ander bedrijf wat gespecialiseerd is in online beveiliging heeft deze prijs 5 keer gewonnen. Zo weet je zeker dat je het juiste beveiligingspakket hebt met KPN Veilig.

SMS-diensten

Krijg je je horoscoop per sms toegestuurd? Of ontvang je punten voor een spelletje dat je helemaal niet kent? Dan is de kans groot dat je (ongevraagd) bent geabonneerd op een betaalde sms-dienst.


Nepacties

Ze duiken de steeds vaker op. Berichten in je mailbox waarmee je prijzen kunt winnen of een hele mooie aanbieding. Je denkt 'Wat een fantastische aanbieding!'

Veiligheid Pokémon Go

Het vangen van fictieve diertjes met je smartphone is een hype geworden. Sommige mensen gaan er helemaal in op, één ding telt: Gotta Catch ‘Em All! Maar aan dit plezier zit natuurlijk ook een keerzijde...


Raak je kind niet kwijt!

Met een GPS horloge kun je direct personen lokaliseren. Het horloge werkt door middel van een ingebouwde GPS ontvanger en GSM module met SIM-kaart.