Veilig online met KPN

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. Internet heeft veel dingen makkelijker gemaakt. Maar als we meer mensen en apparaten met elkaar verbinden, wordt de veiligheid hiervan ook steeds belangrijker. Wij zorgen dat je apparaten én je huishouden veilig verbonden zijn. Daarnaast zorgen we dat jij makkelijk je eigen gegevens kunt beschermen. Zo ben je tegen de belangrijkste gevaren van het internet beschermd. Hieronder lees je wat wij doen voor jouw veiligheid..
Veilige e-maildienst

Alle e-mails die je stuurt, zijn versleuteld en daardoor helemaal privé. Bij je internetabonnement krijg je 6 mailboxen van 15 GB per stuk om te gebruiken. Je kunt zelf je e-mailadres kiezen en bepalen wie welke box kan inzien of gebruiken.

Spamfilter

We zijn elke dag bezig om je e-mail zo goed mogelijk te filteren. Een groot deel van de e-mailberichten die bij ons terechtkomt is spam. Wij zorgen ervoor dat jouw mail zo relevant mogelijk is door uitvoerig te filteren op spamberichten. Zo bereiken criminelen minder makkelijk je inbox, en zijn je computers en apparaten beschermd tegen spam.

DNSSEC

We gebruiken standaard DNSSEC om jou veiliger met het internet te verbinden. DNSSEC is een techniek die extra controleert of het IP-adres echt klopt. Op die manier krijgen cybercriminelen geen kans om je stiekem naar een andere website te leiden.

Tech Desk

We verbinden steeds meer apparaten in huis met het internet. En dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Om daarbij te helpen, introduceren we de Tech Desk. Voor slechts 5 euro per maand. Direct een expert aan de lijn met passie voor techniek. Ze helpen je om alle apparaten die verbonden zijn in huis of op kantoor, perfect op elkaar aan te laten sluiten.

We houden onszelf scherp

Daarom hebben we ethische hackers in dienst die continu de veiligheid testen van onze producten en diensten. Dit is uniek in Nederland.

Jouw privacy beschermd

Al jouw persoonlijke data slaan wij op volgens de regels van de algemene verordening gegevensbescherming. Wij kijken niet naar de inhoud van communicatie. Wij bekijken geen gesprekken, lezen niet wat jij in sms-berichten, e- mails of chats schrijft en houden niet bij welke websites je bezoekt. Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden.

Malwarefilter

Het malwarefilter van KPN is een gratis dienst die jouw apparaten beschermt tegen onbetrouwbare websites, phishing mails of andere online gevaren. Om het malwarefilter te gebruiken moet je het eerst zelf aanzetten.

Gratis Virusscanner

Een pakket met beveiliging voor je apparaten. Je kunt zelf de keuze maken of je je telefoon, tablet of laptop beveiligt. Je krijgt het pakket standaard voor 2 of 5 apparaten (afhankelijk van je internetsnelheid). Je kunt altijd bescherming voor extra apparaten toevoegen.

  • Gratis virusscanner voor 2 of 5 apparaten.
  • Geschikt voor PC, laptop, iMac, iPhone & Android.
  • Automatisch gratis updates voor optimale bescherming.

Veilig online op je laptop of pc

Bescherm je laptop en computer tegen internetgevaren is een veelgehoord advies. Waar moet je je eigenlijk tegen beveiligen?

Veilig online thuis en onderweg

Wifi is overal, thuis en onderweg. Lees hier meer over hoe je veilig gebruik kan maken van wifi.

Veilig online op je smartphone

Je smartphone beveiligen klinkt heel logisch. Maar waar moet je je tegen beveiligen en hoe doe je dat?

Onderwerpen die met veilig online te maken hebben

Herken phishing e-mails

Een phising e-mail is een valse e-mail. Deze e-mails lijken van een organisatie af te komen, maar worden gebruikt om je gegevens te achterhalen.

Kinderen veilig online

Het internet is voor iedereen toegankelijk en belangrijk. Maar hoe kan je je kind het internet veilig laten ontdekken?

Wat doen wij?

Wij zorgen dat je gegevens en apparaten veilig en beschermd verbonden zijn met het internet. Dat doen we met ethische hackers, ons Abuse team en het Security Operations Center.