Met SuperWifi is je versterkte wifi altijd veilig. Nu tijdelijk van 199,- voor 70,-.

Veilig online met KPN

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. Internet heeft veel dingen makkelijker gemaakt. Maar als we meer mensen en apparaten met elkaar verbinden, wordt de veiligheid hiervan ook steeds belangrijker. Wij zorgen dat je apparaten én je huishouden veilig verbonden zijn. Daarnaast zorgen we dat jij makkelijk je eigen gegevens kunt beschermen. Zo ben je tegen de belangrijkste gevaren van het internet beschermd. Hieronder lees je wat wij doen voor jouw veiligheid.

Hoe veilig ben jij online?

Het internet verrijkt ons dagelijks leven, maar er zijn ook risico's rond veiligheid en privacy. Wat weet jij hiervan? Doe de test en ontdek hoe veilig jij online bent.

KPN Veilig

Gratis beveiliging voor je apparaten. Je kiest zelf of je je telefoon, tablet of laptop beveiligt. Je krijgt het pakket voor 2 of 5 apparaten (afhankelijk van je internetsnelheid). Je kunt altijd bescherming voor extra apparaten toevoegen.

Malwarefilter

Het gratis malwarefilter van KPN beschermt alle apparaten die verbonden zijn met het KPN modem. Het beschermt je tegen onbetrouwbare websites, phishing mails of andere online gevaren. Om het malwarefilter te gebruiken moet je het eerst zelf aanzetten.

DNSSEC

We gebruiken DNSSEC om jou veiliger met het internet te verbinden. DNSSEC controleert of het IP-adres echt klopt. Op die manier krijgen cybercriminelen geen kans om je stiekem naar een andere website te leiden.

Spamfilter

We zijn elke dag bezig om te filteren op spamberichten. Zo bereiken criminelen minder makkelijk je inbox en zijn je computers en apparaten beschermd tegen spam.

Veilige e-mail

Alle e-mails die je stuurt, zijn versleuteld en daardoor helemaal privé. Bij KPN Internet krijg je 6 mailboxen van 15 GB per stuk. Je kunt zelf je e-mailadres kiezen en beheren.

KPN Service Plus

Bij KPN Service Plus kun je terecht voor al je technische vragen. Het is dé plek voor al je vragen over wifi, veilig internetten en slimme apparaten in huis.

Bescherm je gegevens

Natuurlijk wil je dat jouw online gegevens altijd veilig zijn. Wist je dat je hier zelf veel voor kan doen? Op deze pagina vind je enkele tips.

Jouw privacy beschermd

Al jouw persoonlijke data slaan wij op volgens de regels van de algemene verordening gegevensbescherming. Wij kijken niet naar de inhoud van communicatie.

We houden onszelf scherp

Daarom hebben we ethische hackers in dienst die continu de veiligheid testen van onze producten en diensten. Dit is uniek in Nederland.

Veilig online op je laptop of pc

Bescherm je laptop en computer tegen internetgevaren. Hier moet je je tegen beveiligen?

Veilig online thuis en onderweg

Wifi is overal, thuis en onderweg. Lees meer over hoe je veilig gebruik maakt van wifi.

Veilig online op je smartphone

Je smartphone beveiligen klinkt heel logisch. Maar waar moet je je tegen beveiligen en hoe doe je dat?

Onderwerpen die met veilig online te maken hebben

Herken phishing e-mails

Een phising e-mail is een valse e-mail. Deze e-mails lijken van een organisatie af te komen, maar worden gebruikt om je gegevens te achterhalen.

Extra veilig: de Fritz!Box

Een modem met extra beveiliging, dat is de FRITZ!Box. Stel bijvoorbeeld een gastnetwerk in, zodat je visite een aparte wifi gebruikt. Of zet een VPN-verbinding op voor onderweg. Zo heb je overal waar je wil toegang tot je thuisnetwerk.

Wat doet KPN?

Wij zorgen dat je gegevens en apparaten veilig en beschermd verbonden zijn met het internet. Dat doen we met ethische hackers, ons Abuse team en het Security Operations Center.