Onbezorgd op vakantie dankzij deze slimme producten

Liggen de zonnebrand en je teenslippers al klaar om lekker van je vakantie te genieten? Of je nou naar het buitenland vertrekt of op de camping staat in Nederland, we kijken allemaal uit naar een vakantieperiode zonder zorgen. Dankzij onze slimme producten zorg je ervoor dat je jouw huis en spullen met een gerust hart achterlaat. Bovendien maak je er ook nog eens een swingende vakantie van. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Hieronder leggen wij je uit welke slimme producten je nodig hebt.

Houd een oogje in het zeil

Heb je de deuren goed op slot gedaan? De gordijnen een beetje meer gesloten dan normaal en de buren gevraagd om een oogje in het zeil te houden? Verstandig! Maar met onze slimme producten houd je zelfs vanaf je vakantieadres heel makkelijk een oogje in het zeil in en om je woning. Met een slimme deurbel bijvoorbeeld, krijg je meteen een bericht op je telefoon als er beweging is bij je voordeur. Maar ook met binnen- en buiten camera’s weet je zeker dat er geen onbevoegden bij jouw woning rondhangen.  

Doe alsof je thuis bent

Dat zeggen we graag tegen onze gasten, maar ongenode gasten houden we natuurlijk liever buiten de deur. Veel mensen doen daarom ’s avonds een lamp aan als ze niet thuis zijn, zo geeft het huis toch een bewoonde indruk. Dankzij de slimme lampen van Philips zet je tegenwoordig je lampen aan via de telefoon, waar je ook bent. Dus ben je op vakantie, dan zet je met een druk op de knop de lampen aan in je woning. Ook kun je van te voren instellen wanneer je lampen aan moeten gaan. Op die manier lijkt het alsof je thuis bent, terwijl je geniet van een lekker drankje op je ligstoel.  

Lekker swingen op de camping

Nu je woning veilig is en je onbezorgd kunt genieten van je vakantie, hebben we nog een slim product om te zorgen voor een swingende vakantie. Met veel slimme speakers, heb je zelfs op vakantie je favoriete muziek bij de hand. De smart speakers zijn vaak klein genoeg om in je koffer te stoppen en als je stroom hebt in je huisje of caravan, laad je het apparaat in een handomdraai op. Voor je het weet staat de hele camping te dansen op de haarscherpe geluiden van jouw favoriete zomerhits.

Combineer onze slimme producten

Kun je niet wachten om deze vakantie een van onze slimme producten te proberen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dankzij onze smarthome pakketten, combineer je meerdere slimme producten en begint jouw vakantie goed. Kies bijvoorbeeld voor het sfeermaker pakket, waarin je de slimme Philips Hue lampen combineert met de Sonos One smart speaker. Of kies voor een veilige woning met het huisoppas pakket. Hierin combineren we de Ring Video Deurbel 3 met de slimme Philips Hue lampen.

Bovendien zorgen we naast deze handige pakketten, dat je goed en veilig verbonden bent. Zo kun je hulp krijgen bij installatie en gebruik, dankzij KPN Service Plus. Ook zorgen we overal voor goede wifi en houden wij ons netwerk veilig. Meer weten over slimme producten bij KPN?

Bekijk smarthome bij KPN

Alvast een hele fijne (onbezorgde) vakantie gewenst!

Gerelateerde artikelen