Overstappen naar KPN

met je mobiele abonnement

Stap makkelijk over naar een mobiele abonnement van KPN. Wij regelen alles voor je! We zeggen het contract op bij je huidige provider en zorgen dat je geen dag zonder abonnement zit.

Bekijk nu onze mobiele abonnementen en kies tijdens je bestelling voor gratis nummerbehoud of een nieuw telefoonnummer.

Bekijk Sim Only Bekijk telefoons met abonnement
Heb je KPN Prepaid? Bekijk dan jouw voordelen van overstappen naar een abonnement!

Kies het mobiele abonnement
dat bij jou past

  • Razendsnel 4G & 5G
  • Gratis overstapservice
  • Abonnement maandelijks aanpasbaar

Heb je al KPN Internet (& TV) voor Thuis? Dan krijg je tot € 7,50 /mnd korting op elk KPN Mobiel abonnement op jouw adres.

Loopt je contract nog langer dan 3 maanden bij een andere aanbieder?
Zet de overstapwekker

Indien je zonder extra kosten wilt overstappen naar KPN zet dan de overstapwekker en wij geven je een seintje zodra je kunt overstappen naar KPN. Mét onze beste deals. En wees gerust, je zit helemaal nergens aan vast.

Nog een oude telefoon? Ruil 'm in!
Je oude mobiele telefoon is in veel gevallen geld waard. Gun je oude toestel een 2e leven en krijg er een mooi bedrag voor terug.

Sim Only
met nummerbehoud of nieuw nummer

Overstappen naar Sim Only kan mét of zonder nummerbehoud. Weet je nog niet helemaal welk abonnement je precies wilt? Wij helpen je graag met Sim Only abonnement vergelijken.

Sim Only
nummerbehoud

Als je wilt overstappen, kun je gratis hetzelfde nummer behouden. Geef dit aan tijdens de derde stap van je bestelling.

Sim Only
nieuw nummer

Als je een nieuw nummer wilt bij je abonnement, geef je dit makkelijk aan tijdens je bestelling. Je krijgt van ons een nieuw telefoonnummer én simkaart.

Overstappen naar
mobiel abonnement met smartphone van KPN

Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 Plus
Apple iPhone 13
Apple iPhone 13 Pro

Veelgestelde vragen
over overstappen

Ja, dat kan, maar hier zijn over het algemeen extra kosten aan verbonden. De huidige provider kan de maanden die je eerder weggaat als afkoopsom in 1x in rekening brengen. Neem hiervoor even contact op met een van onze medewerkers.

Ja, het is per 1 maart 2022 mogelijk om je huidige abonnement te behouden, maar wel je huidige nummer mee te nemen naar een andere aanbieder. Neem hiervoor even contact op met een van onze medewerkers.

Ja, de nieuwe aansluiting zal actief worden als je contract is afgelopen bij de huidige aanbieder. Wij houden dit voor je in de gaten zodat je zelf niets hoeft te doen en we geven je een seintje als het zover is.

Nee, dat hoeft niet! Wij zeggen jouw mobiele abonnement op bij je huidige provider. Zorg er wel voor dat je je contract mag opzeggen bij je huidige provider. Zo stap je zonder problemen naar ons over!

Je kunt in de aanvraag aangeven dat je akkoord bent met eventuele kosten en dan kun je na 3 dagen al overstappen. Let op hier kan de huidige aanbieder extra kosten voor in rekening brengen.

Als je geen extra kosten wilt en je een seintje van ons wilt wanneer je kunt overstappen, zet dan de overstapwekker.

Om je oude telefoon in te ruilen, werken we samen met het bedrijf Recommerce. Zij zijn gespecialiseerd in het hergebruiken en recyclen van apparatuur. Zo weet je zeker dat je oude telefoon goed terechtkomt. In de meeste gevallen krijg je er ook nog een mooi bedrag voor terug. Is je telefoon heel oud, of te beschadigd? Dan krijg je er geen geld voor. Je kunt de telefoon nog steeds inleveren om het duurzaam te laten recyclen.
Ja, al onze mobiele abonnementen zijn nu mét 5G. Zo ben jij helemaal klaar voor de toekomst.

Toch op zoek naar iets anders?

Unlimited data

Ons grootste abonnement, altijd scherp geprijsd. Voor als je eindeloos wilt streamen of videobellen.

Kids Sim

Is je kind toe aan zijn/haar eerst telefoon abonnement? Bekijk dan onze Kids Sim: een veilig abonnement voor je kinderen.

MB's delen

Als je meerdere KPN abonnementen op één adres hebt, kun je gemakkelijk MB's delen. Zo kom je nooit meer MB's tekort.