19 oktober 2017

De 6 onmisbare festival-apps voor 2017

De koude temperaturen worden weer achter ons gelaten en dat betekent; genieten van de beste festivals. Er zijn verschillende applicaties waarmee je nog meer uit een festival kunt halen. Wij zetten de 6 beste festival apps voor je op een rij voor 2017.


Free WiFi finder

De app zoekt direct welke WiFi punten in de omgeving aanwezig zijn. Zo kan je eenvoudig je Twitter-status bijwerken, foto’s of video’s of je locatie doorsturen naar je vrienden. Wist je al dat KPN gratis WiFi verzorgt voor op Pinkpop en Down the Rabbit Hole? Dat betekent dus dat je daar ook ongestoord kunt sharen, delen en liken.

FestivAll

In de FestivAll app kun je zoeken naar alle festivals die worden georganiseerd. Hierbij kun je zoeken naar feesten in eigen land, maar ook in andere landen en zoeken waar een bepaalde artiest optreedt. Daarbij is er de mogelijkheid om de line-up te bekijken en vind je achtergrondinformatie bij ieder festival.

BASH

Als je graag naar festivals gaat kan dat flink in de papieren lopen. Met de app Bash kun je zonder veel moeite een poging wagen om kaarten te winnen voor verschillende festivals. In de app vind je het spel ‘Spin the bottle’. Wanneer je hier een gratis poging hebt gewaagd, zie je direct of je in de prijzen bent gevallen.

WaterDrinken

Naast alcohol moet je wel goed blijven drinken. Te weinig vocht in een warme tent of in de volle zon is geen pretje. Deze app houdt je op de hoogte of je voldoende water hebt gedronken. Want de kater komt later.

Find My Friends

Installeer de app, laat je vrienden hun locatie voorziening aanzetten en je raakt elkaar nooit meer kwijt. Je kunt precies zien wie waar is. Ook is het mogelijk om alerts in te stellen op basis van locaties.

TicketSwap

TicketSwap is een platform waarbij op een veilige en eerlijke manier tweedehands tickets verkocht en gekocht kunnen worden. Door strenge controles en samenwerkingen met verschillende organisaties wordt fraude voorkomen en is dit veiliger dan je kaarten voor een concert of festival via Marktplaats te verhandelen. Daarbij kan er niet meer dan 120 procent van de originele ticketprijs gevraagd worden.

Events & Winacties

De beste festivaltips

Games

Games die niet zo veel hoeven te kosten

Games

De geschiedenis van de console