De beste films uit het Pluspakket

In februari vind je weer een selectie topfilms in het Pluspakket. We zetten enkele hoogtepunten van deze maand voor je op een rijtje.

Portrait de la jeune fille en feu

Portrait de la jeune fille en feu was volgens de filmpers dé film van 2019. We volgen een jonge schilderes in 1760 die de jonge bruid Héloïse moet schilderen. Zonder dat zij daarvan af weet. Door haar overdag eindeloos te observeren ontstaat er een band die de bruiloft in gevaar brengt.

Peanut Butter Falcon

In het ontroerende Peanut Butter Falcon volgen we Zak, een jongen met downsyndroom die wegloopt uit een zorginstelling om zijn ultieme droom na te jagen: beroemd worden als professioneel worstelaar. Een avonturenfilm met een groot hart.

All the Money in the World

In All the Money in the World wordt de kleinzoon van een miljardair ontvoerd. Eén van de laatste en meest bijzondere rollen van de vorig jaar overleden Christopher Plummer. Iedereen smeekt hem het losgeld op te hoesten, maar hij is niet van de portemonnee te trekken. Een spannend drama van regisseur Ridley Scott, de man achter The Gladiator en The Martian.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Check alle films die KPN aanbiedt hier:

Films op KPN TV

Gerelateerde artikelen