De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten. Voeten op tafel en kijken maar!

John Wick 2

De eerste film uit deze actiereeks werd gezien als de comeback van Keanu Reeves. ‘John Wick’ werd, best onverwachts, een enorm succes, dus daar moest natuurlijk een vervolg op komen! In ‘John Wick 2’ wordt de gepensioneerde huurmoordenaar gedwongen om nog één laatste klus uit te voeren voor een sinistere ex-collega. Hij reist af naar Rome om het op te nemen tegen de dodelijkste moordenaars ter wereld. Een echte must-see voor fans van (soms ietwat overdreven, maar heerlijk) actiespektakel!

Tulipani

De ondertitel van ‘Tulipani’ is Liefde, Eer en een Fiets, en dat dekt meteen voor een groot deel de lading. Deze film van regisseur Mike van Diem, met in de hoofdrol Gijs Naber, speelt zich voor een groot deel af in Italië. Het gaat namelijk over de Zeeuwse Gauke, die na de watersnoodramp van 1953 probeert een nieuw bestaan op te bouwen in het prachtige Zuid-Europese land. En omdat Gauke een echte Hollander is, doet hij dit natuurlijk op de fiets! In een klein Italiaans dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. ‘Tulipani’ is een heerlijke feelgood film die ervoor zorgt dat je zin krijgt om (weer) het mooie Italië te bezoeken. Als het straks weer kan, natuurlijk. Gelukkig hebben we voor nu de film.

The Founder

Het klinkt in eerste instantie misschien niet bijster interessant, een film over de oprichter van misschien wel de beroemdste fastfoodketen ter wereld, McDonald’s. Maar dat is het zeker wel! Het zijn namelijk niet de McDonald-broers die verantwoordelijk zijn voor het enorme succes van de franchise, maar een man genaamd Ray Kroc (Michael Keaton). Hij begon als een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines, ontmoette de broers, die al een succesvol hamburgerrestaurant hadden, en liet ze dromen over een grote franchise. Maar als Kroc aan boord stapt, ontdekken de broers dat hij hele andere plannen heeft… Geen standaard succesverhaal over een stel hardwerkende ‘burgers’, dus!

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Check alle films die KPN aanbiedt hier:

Films op KPN TV

Gerelateerde artikelen