De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten. Voeten op tafel en kijken maar!

Summerland

In dit historische drama, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, krijgt de ambitieuze schrijfster Alice (Gemma Arterton) tegen haar wil in de tijdelijke voogdij over een jongen die gevlucht is. Ze probeert van hem af te komen, maar als ze elkaar beter leren kennen ontstaat er een band. De jonge Frank zorgt dat er allerlei emoties en geheimen uit het verleden van Alice naar boven komen, die wij als kijker meebeleven door middel van flashbacks. Ondanks de toch best zware onderwerpen is ‘Summerland’ een fijne feelgood film.

Capone

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de naam Al Capone gehoord. In deze film over de laatste maanden van zijn leven, zien we Tom Hardy als deze beruchte Amerikaanse gangster. Na een celstraf van tien jaar mag Capone onder huisarrest leven wegens een slechte gezondheid. Hij wordt op afstand in de gaten gehouden door de FBI en zijn familie. Dan begint de eens zo machtige Capone te lijden aan dementie. Steeds meer zal de ziekte zijn geest verteren en uiteindelijk sterft Al Capone in 1947. Hij werd slechts 48 jaar oud.

Les Adieux à la Reine

Vier aaneensluitende dagen die zich vrijwel geheel afspelen in het weelderige paleis in Versailles ten tijde van de bestorming van de Bastille in 1789. Maar dit Franse drama richt zich niet, of minder, op Louis XVI en Marie Antoinette. We volgen Sidone Laborde, een voorleesdame en vertrouwelinge van de vorstin. Aangezien het nieuws zich wat langzamer verspreidde in die tijd, pakt Sidonie op 14 juli rustig een boek uit de kast, terwijl Marie Antoinette verveeld op bed ligt. Maar dan begint het onrustig te worden en zal later blijken dat de laatste uren van Versailles zijn geslagen…

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Check alle films die KPN aanbiedt hier:

Films op KPN TV

Gerelateerde artikelen