De beste films uit het Pluspakket

In oktober vind je nog meer topfilms in het Pluspakket. We geven je weer 3 kijktips.

Elite Squad

Het is 1997 en de paus komt op bezoek in Rio de Janeiro, een van de gevaarlijkste steden van Brazilië. Criminelen maken de dienst uit op straat en dat moet veranderen. In Elite Squad begint de politie een topteam dat keihard afrekent met de straatbendes. Maar al snel vragen de inwoners van Rio zich af wat eigenlijk erger is. Het geweld van de bendes of dat van de politie? In Elite Squad blijkt de lijn tussen goed en kwaad erg dun.

Blindspotting

In Blindspotting is Collin eindelijk op de goede weg. Hij is uit de gevangenis en bijna aan het einde van zijn proeftijd. Collin moet nog even volhouden en dan is hij is weer een vrij man. Hij is klaar met de criminaliteit en wil zijn leven echt beteren. Maar dat valt niet mee, want zijn beste vriend Miles heeft andere plannen. Het lijkt goed te komen maar dan maakt Collin ineens ernstig politiegeweld mee. Deze gebeurtenis zet alles op zijn kop.

Ook een van deze topfilms bekijken?

Ga naar het menu van je tv, selecteer ‘Films’ en klik op ‘Pluspakket’.

De beste films en series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Check alle films die KPN aanbiedt hier:

Films op KPN TV

Gerelateerde artikelen