De beste films uit het Pluspakket

In juli is het aanbod van films weer gegroeid. Wist je dat we nu nog meer topfilms hebben in het Pluspakket? Dit zijn onze3 kijktips.

The Father

The Father is een bijzonder portret van een man die zijn grip op de realiteit verliest. Anne (Olivia Colman) zoekt een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony (Anthony Hopkins), die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil er zeker van zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt als zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat niet zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

Niemand in de Stad

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze moeilijke periode proberen zij los te komen. Van hun ouders en achtergrond. Ook ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze eigenlijk zijn.

Unhinged

Alleenstaande moeder Rachel raakt gefrustreerd door een trage chauffeur voor haar. Ze weet op dat moment niet dat die chauffeur haar eigen man is (Russel Crowe) die een gevaarlijke psychopaat blijkt te zijn.

Zo kijk je de films

Meteen een van deze topfilms bekijken? Ga naar het menu van je tv, selecteer ‘Films’ en klik op ‘Pluspakket’.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Check alle films die KPN aanbiedt hier:

Films op KPN TV

Gerelateerde artikelen