De beste films uit het Pluspakket

Het enorme aanbod van het Pluspakket is in februari weer groter geworden. Kijk deze maand onder meer naar deze 3 films.

Tomb Raider

Denk je aan Tomb Raider, dan denk je aan de stoere chick Lara Croft. In eerdere films werd zij gespeeld door Angelina Jolie, maar in 2018 nam de Zweedse actrice Alicia Vikander deze rol van haar over. In deze film besluit Lara de verdwijning van haar vader te onderzoeken. Ze reist af naar zijn laatst bekende locatie: een eiland voor de kust van Japan.

Ben-Hur

De originele film uit 1959 sleepte maar liefst 11 Oscars in de wacht, waaronder die voor Beste Film, Beste Acteur en Beste Regisseur. In 2016 kwam er een remake van Ben-Hur, die je nu kan zien in het Pluspakket. Het verhaal is hetzelfde gebleven: de joodse prins Judah Ben-Hur wordt verraden door zijn geadopteerde broer. Hij zint op wraak, eindigend in de o zo beroemde paardenraces.

A Little Something For Your Birthday

In deze romantische comedy zien we meerdere verjaardagen van het hoofdpersonage, Senna (gespeeld door Sharon Stone). Zij is een kledingontwerpster die niet echt geluk heeft in de liefde. Ze gelooft er niet meer in en heeft het opgegeven haar soulmate ooit nog eens tegen te komen. Maar dan ontmoet ze op haar 46e verjaardag de charmante Adam…

Wil je deze topfilms bekijken?

Ga naar het menu van je tv, selecteer ‘Films’ en klik op ‘Pluspakket’.

De beste films en series in het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Check alle films die KPN aanbiedt hier:

Films op KPN TV

Gerelateerde artikelen