De beste manier om Netflix te kijken

Kijk jij ook alle Netflix topseries? Van Narcos tot Breaking Bad en van Mad Man tot Stanger Things. Alle spanning en sensatie uit de films en series ervaar je niet optimaal door het schermpje van je telefoon of tablet. De beste manier om Netflix te kijken is niet via het kleine scherm. Nog geen Netflix? Klik dan op de link onderin dit artikel.

Mogelijkheden

Netflix biedt veel mogelijkheden om hun films en series te kijken. Zo kun je kijken via de Netflix website en hebben ze apps voor vrijwel elk device. Dit is handig want zo kun je bijna altijd en overal Netflixen. Deze opties zijn leuk, maar toch heeft het ouderwetse film kijken op de bank zo zijn charme. Met Netflix kan dit, maar hoe krijg je Netflix op het ‘grote’ scherm?

Netflix via de tv-ontvanger

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je Netflix gemakkelijk via je tv-ontvanger. Vergeet dus de kabel vanaf je laptop naar de televisie, of je Chromecast die na een paar afleveringen de verbinding met je telefoon verloren is. Beschik jij ook over een 4K pakket van KPN dan kun je de content zelfs in 4K afspelen.

De beste manier om Netflix te kijken

Het instellen en gebruiken van Netflix op je tv-ontvanger zo makkelijke dat je binnen twee minuten al kunt kijken.

Dit heb je nodig:

  1. En Netflix abonnement.
  2. Een geschikt modem.
  3. Een geschikte tv-ontvanger.

En dit zijn de stappen die je moet volgen:

  1. Ga met de afstandsbediening naar het menu door op de menuknop te drukken.
  2. Ga naar On Demand of Meer TV.
  3. Selecteer Netflix en druk op OK.
  4. Log-in en geniet van Netflix!

Wil je meer informatie over Netflix bij KPN, kijk dan op:

Alles over Netflix

Gerelateerde artikelen