5 handige apps voor tijdens je vakantie

Na hard werken is het ook goed rusten. Niets lekkerder dan op vakantie en je hoofd helemaal leegmaken. De afwezigheidsmelding op je e-mail, je huisdier naar familie of vrienden en een grote flacon zonnebrand mee in je bagage. Jij bent helemaal klaar om op pad te gaan. Maar waar gaat de reis naartoe? En wat moet je nog allemaal organiseren voordat je weg gaat? Geen stress. We hebben een paar handige apps gevonden die je bij alles helpen.

PackPoint Premium Packing List

Je hoeft zelf niet meer na te denken over wat je allemaal moet inpakken. PackPoint stelt je paklijst samen op basis van je reistype, activiteiten en het weer. Zo weet je zeker dat je alles bij je hebt. De app is gratis. Maar als je meer mogelijkheden wil, dan kan je deze in de app erbij kopen.

TripIt Pro

Waar is toch de bevestigingsmail van mijn hotel? Je herkent ’t vast, verwoed zoek je in je e-mail, terwijl de rij achter je steeds langer wordt. Dat is verleden tijd. Met de app Tripit Pro vind je alle details over je reis in 1 handige app. Je bevestigingsmails, vluchtinformatie, informatie over je verblijfplaats, alles handig bij elkaar. Ook als je geen internettoegang hebt. Bovendien kan je deze app ook weer koppelen aan de PackPoint app. De app is gratis. Maar voor extra mogelijkheden kan je in-app aankopen doen.

Wolfram Sun Exposure Reference App

Lekker een dagje strand of een sportieve vakantie op de ski’s? Grote kans dat je aan het einde van de dag met een rood hoofd een terrasje opzoekt. De zon kan soms behoorlijk fel zijn, wel zo fijn als je daar tegen beschermd bent. De Wolfram Sun Exposure Reference-app is daarom je ultieme hulp! Het berekent hoe lang je huid aan de zon kan worden blootgesteld zonder te verbranden. De app kijkt daarbij onder andere naar je huidtype, locatie en tijdstip. Op basis daarvan krijg jij het beste zonadvies. De app kost op dit moment 0,99 cent.

PeakFinder

Hou je van een avontuurlijke vakantie? En hoor je de bergen al roepen? Dan heb je de Peakfinder app nodig. Verken meer bergen dan welke bergbeklimmer dan ook! PeakFinder toont de namen van alle bergen en toppen met een 360° panoramaweergave. Dit werkt volledig offline - en wereldwijd! De app kost op dit moment 5,99.

Roadtrippers - Trip Planner

Ben je minder van het plannen en kies je deze vakantie voor een heerlijke roadtrip? Dan kan de Roadtrippers app niet op je telefoon ontbreken. Maak je route in deze handige app en ontdek miljoenen plaatsen. Denk aan lokale restaurants en eigenzinnige attracties langs de weg, of schilderachtige plekjes, nationale parken en hotels. Bovendien wijst de app je de weg. De app is gratis, maar biedt meer mogelijkheden met in-app aankopen.

Makkelijk een app kopen

Jouw vakantie kan alleen nog maar een succes worden met deze apps. Bovendien koop je de apps of doe je in-app aankopen nu nog makkelijker en veiliger met KPN Pay. Dit is de betaalmethode van KPN, waarbij je geen bankgegevens hoeft achter te laten. Door KPN Pay als betaalmethode in te stellen in de Apple appstore of Google Play Store, komen je aankopen in het vervolg op je mobiele factuur van KPN. Makkelijk toch? Hier lees je meer over KPN Pay en hoe je dit aanzet.    

Bekijk KPN Pay

Gerelateerde artikelen