Sim Only abonnementen van KPN

Heb je nog een goedwerkende telefoon? En wil je alleen een nieuw mobiel abonnement? Dan is Sim Only wat voor jou! Je kunt kiezen uit 4 verschillende Sim Only abonnementen. Ben je veel online en wil je onbeperkt bellen en sms'en? Dan zijn onze Zorgeloos abonnementen wat voor jou. Ben je liever voordelig bereikbaar? Kies dan voor een Basis of Budget abonnement van KPN.

Bekijk Sim Only abonnementen


Prijzen per maand i.c.m. een 2-jarig abonnement en inclusief KPN Compleet. Aansluitkosten € 25,-.

Leg je je liever minder lang vast? Ga dan voor een 1-jarig Sim Only abonnement. Nu in prijs verlaagd!

Dubbel zoveel MB's en minuten
én € 5,- extra korting

Heb jij meerdere producten van KPN? Dan krijg je met KPN Compleet extra voordeel. Combineer bijvoorbeeld je Internet en TV van KPN met je nieuwe Sim Only abonnement en ontvang onder andere € 5,- extra korting en dubbel zoveel MB’s en minuten. Nu ook in combinatie met XS4ALL.

Internetten in de hele EU

Je Sim Only abonnement mee
op reis in de EU

Je gaat op reis en neemt mee… je telefoon en abonnement van KPN. In de hele EU app, surf en bel jij zonder extra kosten. Je hoeft geen Extra Bundel aan te zetten zodra jij de grens over gaat.

Neem je ook een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen/sms’en? Dan bel of sms je vanuit Nederland naar de hele EU ook vanuit je abonnement en hoef je geen Extra Bundel aan te zetten.

Verleng je abonnement

Verleng je Sim Only abonnement

Heb jij al een mobiel abonnement van KPN? Vanaf 4 maanden voor het einde van je contract, kun je al verlengen naar een nieuw abonnement.

Overstappen naar KPN

Nog een contract bij je huidige provider?

Meld je dan aan voor de overstapwekker. Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen je bij KPN krijgt.


Wat is een Sim Only?

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only abonnement is een abonnement zonder toestel.Je krijgt van ons een losse SIM-kaart en je zorgt zelf voor een mobiele telefoon. Je betaalt dus alleen voor het gebruik van je MB’s, minuten en sms’jes en niet voor een nieuw toestel.

Zo houd je de maandelijkse kosten laag. Je kiest voor een looptijd van 1 of 2 jaar waarbij je tussentijds je abonnement omhoog kunt aanpassen.

Sim Only versus Prepaid

De keuze tussen Sim Only of Prepaid is lastig. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Sim Only

  • Iedere maand een vast bedrag
  • 4G/4G+ Internetsnelheid
  • 1 of 2-jaar abonnementen
  • Verdubbel je MB/min/sms en ontvang elke maand € 5,- korting met KPN Compleet

Prepaid

  • Bepaal per maand je kosten
  • Kies iedere maand je internetbundel
  • Beltegoed is onbeperkt houdbaarSim Only vs. Prepaid

Onbeperkt online & bellen

Sim Only onbeperkt online

Nooit meer onverwachte internetkosten? Met de zorgeloos abonnementen van KPN heb jij altijd internet. Zijn je MB’s uit je abonnement op? Dan kun je gewoon blijven internetten zonder extra kosten. We verlagen alleen je snelheid.

Sim Only onbeperkt bellen

Kies je een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen/sms’en, dan kun je ook écht bellen en sms’en zoveel je wilt. Of je nu vanuit Nederland of vanuit de EU naar iemand belt in de EU, het gaat gewoon uit je abonnement.


Sim Only onbeperkt