De beste series in juni kijk je bij KPN

Het Pluspakket barst ook deze maand weer van de nieuwe series. Kijk naar deze 2 hitseries.

Christian

In deze vermakelijke Italiaanse fantasy-serie volgen we Christian, die zijn leven doorbrengt in de desolate buitenwijken van Rome. Hij verdient zijn geld door klusjes op te knappen voor de criminele baas van de buurt. Maar dan beginnen zijn handen opeens onverklaarbaar te bloeden, waardoor Christian z’n werk niet goed meer kan doen. En dan ontdekt hij ook nog eens dat hij plotseling over genezende krachten beschikt…

Faster than Fear

In deze Duitse serie volgen we een klassiek kat- en muisspel tussen een meedogenloze huurmoordenaar en een jonge rechercheur. Als de vrouwenmoordenaar André Haffner op spectaculaire wijze uit een speciale gevangenis ontsnapt, zet de jonge Sunny Becker vol enthousiasme de klopjacht in. Ze wordt bijgestaan door haar collega’s en partner, maar die weten niet alles over Sunny. Hoe dichter Sunny bij de voortvluchtige moordenaar komt, hoe meer ze beseft dat ze ook haar innerlijke demonen moet verslaan.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het tv-menu, ga naar: Menu > Series > Pluspakket

Meer over On Demand kijken

Bekijk series met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Bekijk het Pluspakket

Gerelateerde artikelen