De beste series in januari kijk je bij KPN

Het Pluspakket barst ook deze maand weer van de nieuwe series. Kijk naar deze 3 hitseries.

Hide & Seek

In deze spannende Oekraïense serie spelen een vader en zijn dochter verstoppertje, totdat zij plotseling echt verdwijnt. Dan verschijnt er een video op internet waarin het meisje een bordje met een aantal getallen vasthoudt. Ze blijkt de eerste te zijn in een reeks van mysterieuze verdwijningen. Twee jonge rechercheurs worden op de zaak gezet.

Clarice

Komt deze naam je bekend voor? Inderdaad, in deze serie gaat het om Clarice, de jonge FBI-agente die we kennen uit de filmklassieker The Silence of the Lambs (met die enge Hannibal Lecter). Deze serie speelt zich een half jaar na de gebeurtenissen uit de film af. We zien hoe Clarice terug het veld ingaat om seriemoordenaars en zedendelinquenten op te sporen. Maar de politieke spelletjes in Washington DC maken haar werk wel erg moeilijk…

Bellicher: Cel

De spannende serie Bellicher: Cel is er eentje van eigen bodem. Hierin komt Michael Bellicher, gespeeld door Daan Schuurmans, in een nachtmerrie terecht als hij onterecht wordt beschuldigd van het doorrijden na een dodelijk ongeval. En dan is zijn bankrekening ook nog eens geblokkeerd en zijn huis overhoopgehaald… Wat is hier aan de hand?

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het tv-menu, ga naar: Menu > Series > Pluspakket

Meer over On Demand kijken

Bekijk series met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Bekijk het Pluspakket

Gerelateerde artikelen