De beste series in oktober kijk je bij KPN

In oktober geniet je van veel nieuwe topseries met het Pluspakket. Deze 3 lichten we voor je uit.

Bäckström

Evert Bäckström is 1 van de beroemdste rechercheurs van Zweden. Hij schept graag op over alle moordzaken die hij oplost. Maar dan wordt er op een onbewoond eiland een schedel gevonden. Door dit mysterie komt de goede naam van Bäckström op het spel te staan. En moet hij alle zeilen bij zetten om de zaak op te lossen. Deze geweldige Zweedse serie komt uit de boeken van Leif GW Persson.

All Creatures Great and Small

Na zijn opleiding maakt James Herriot zijn droom waar. Hij gaat aan de slag als dierenarts op het Britse platteland. Hij krijgt met dieren te maken, maar vooral met hun baasjes. Zijn grootste zorg is zijn vervelende baas Siegfried Farnon. Eigenlijk is James er al snel klaar mee. Maar de mooie Helen is een reden om in het dorp te blijven. Lief en leed van mens en dier komen aan bod in All Creatures Great and Small.

Baron Noir

Phillipe Rickwaert was ooit een machtige man in de Franse politiek. Dat veranderde toen hij moest helpen bij de verkiezingen. Want de man die hij president moest maken, maakte hem kapot. Stapje voor stapje werkt Phillipe zich weer omhoog. Om zelf weer machtig te worden maakt hij veel vrienden. Maar die vrienden kunnen hem op ieder moment weer naar beneden trekken. Baron Noir wordt door kenners gezien als het Franse House of Cards.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de Series via het menu van je Interactieve TV: Menu > Series > Pluspakket

Meer over On Demand kijken

Bekijk series met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Bekijk het Pluspakket

Gerelateerde artikelen