De beste series uit het Pluspakket

De beste series on demand kijk je bij KPN. Met het Pluspakket heb je toegang tot tientallen series die je altijd en overal kunt kijken. Elke maand worden er nieuwe series aan het Pluspakket toegevoegd. Maar welke series moet je echt gezien hebben? We hebben de 5 beste series voor jou op een rij gezet.

Follow the Money S1 t/m S3

Zwendelpraktijken, hebzucht, moord. Dat zijn zo’n beetje de belangrijkste ingrediënten van de Deense serie ‘Follow the Money’ (in het Deens ‘Bedrag’). Als vlakbij een windmolenpark het lichaam van een gastarbeider wordt gevonden, gaat inspecteur Mads Justesen op onderzoek uit. Hij denkt een link te hebben gevonden tussen het lijk en vermeende wanpraktijken in de energiewereld. Bij het energiebedrijf Energreen doen ze namelijk alsof ze heel goed bezig zijn, maar dat blijkt toch niet helemaal zo te zijn… Dit is in het kort het verhaal van het eerste seizoen, maar alle drie seizoenen van ‘Follow the Money’ zijn nu te zien in het Pluspakket.

Black-ish (S 1 t/m 6)

De serie ‘Black-ish’ is op dit moment misschien wel actueler dan ooit. Het vertelt op humoristische wijze over het leven van André ‘Dre’ Johnson (Anthony Anderson), een trotse, zwarte man. Hij woont met zijn vrouw en vier kinderen in een prachtig huis in de buitenwijken. Maar zijn ze misschien niet een beetje té goed geïntegreerd? Dre is bang dat zijn gezin hun roots uit het oog verliest en met behulp van zijn vader probeert hij weer wat culturele identiteit terug te brengen in de familie. ‘Black-ish’ is grappig, maar ook niet bang om belangrijke politieke thema’s aan te snijden. Stereotypering en discriminatie zijn nog steeds aan de orde van de dag en worden met deze serie iets meer bespreekbaar gemaakt.

Africa’s Wild Horizons

Helaas zijn er op deze planeet steeds minder plekken waar de natuur nog echt ongerept en onaangetast is. Maar gelukkig zijn ze nog niet helemaal verdwenen! Van de oude duinen in de Namibische woestijn tot de granieten eilanden aan het Zuid-Afrikaanse kust; ‘Africa’s Wild Horizons’ onderzoekt gebieden waar maar weinig mensen zijn geweest en laat verbazingwekkende en onverwachte aspecten van de natuur zien.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Meer over On Demand kijken

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Al klant? Voeg het pluspakket dan eenvoudig toe met MijnKPN.

Gerelateerde artikelen