De beste series uit het Pluspakket

De beste series on demand kijk je bij KPN. Met het Pluspakket heb je toegang tot tientallen series die je altijd en overal kunt kijken. Elke maand worden er nieuwe series aan het Pluspakket toegevoegd. Maar welke series moet je echt gezien hebben? We hebben de 5 beste series voor jou op een rij gezet.

Castle (seizoen 1 t/m 8)

Als schrijver is er niets erger dan een writer’s block. Richard Castle (Nathan Fillion) is een succesvol misdaadschrijver, maar als hij de hoofdpersoon in zijn boekenreeks dood laat gaan, heeft hij geen inspiratie meer. Dan ontdekt rechercheur Kate Beckett (Stana Ketic), groot fan van de boeken van Castle, dat een net gepleegde moord wel erg veel lijkt op één van zijn verhalen. Er ontstaat een interessante samenwerking tussen de twee.

The Bridge (seizoen 1 t/m 4)

Eén van de bekendste en populairste Scandinavische series is toch wel ‘The Bridge’, een verwijzing naar de bekende brug tussen Denemarken en Zweden. In het eerste seizoen wordt namelijk op die brug, precies op de grens tussen de twee landen, een lichaam gevonden. Inmiddels zijn er vier seizoenen van deze bloedstollend spannende politieserie gemaakt en je kunt ze alle vier zien met het Pluspakket!

Gomorra (seizoen 1 t/m 4)

En ook één van de populairste Italiaanse series ooit is te zien in het Pluspakket: namelijk vier seizoenen van de maffiaserie ‘Gomorra’. Deze harde, rauwe serie speelt zich af in Napels, de thuisbasis van de Italiaanse maffia, Camorra genaamd. Het schept een beeld van de relaties tussen de gangsters, drugsdealers en de gewone burgers. Een mooie en realistische inkijk in een criminele organisatie, maar de serie laat ook de invloed zien van de Camorra op de omgeving.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Meer over On Demand kijken

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Al klant? Voeg het pluspakket dan eenvoudig toe met MijnKPN.

Gerelateerde artikelen