De beste series in februari kijk je bij KPN

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste series voor je op een rijtje.

Wisting (seizoen 1)

Voor een spannende en een beklemmende detective moet je de laatste jaren in Scandinavie zijn. Dit genre heeft zelfs een eigen naam: de ‘Scandi Noir’. Wisting is wederom zo’n schot in de roos, ditmaal gemaakt in Noorwegen met behulp van een deels Amerikaanse topcast. Wisting opent met de vondst van een lijk in een kerstbomenplantage. Het lijkt het een ABC’tje te worden voor de ervaren rechercheur William Wisting. Totdat de FBI ineens voor zijn deur staat.

The Cry (seizoen 1)

Als er in een kustplaatsje een baby’tje verdwijnt, komen de jonge ouders terecht in het oog van een mediastorm. Maar juist de mensen die hen zouden moeten beschermen, zorgen voor de ergste verdachtmakingen. Terwijl zij de nachtmerrie van iedere ouder doormaken, dansen zij op een dun koord om de publieke opinie naar hun hand te zetten.

The Fall (seizoen 1 t/m 3)

The Fall kan zeer terecht worden toegevoegd aan het lijstje van iconische Britse detectives. Vooral dankzij de weergaloze Gillian Anderson, vooral bekend als Sully in The X-Files en tegenwoordig als losbandige therapeute in Sex Education. In the Fall komt zij oog in oog te staan met een seriemoordenaar. Zijn daden houden Belfast in haar greep, maar zijn nog niet zo schokkend als de gelijkenissen die hij vertoont met de detective die hem moet stoppen.

Zo kijk je de series

Meteen een van deze topseries bekijken? Ga naar het menu van je tv, selecteer ‘Series’ en klik op ‘Pluspakket’.

Meer over On Demand kijken

Bekijk series met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Bekijk het Pluspakket

Gerelateerde artikelen