De beste series in juli kijk je bij KPN

In juli hebben we weer 3 topseries voor je klaar staan. Zo zie je onder meer een Britse komedie, een detective in de negentiende eeuw en bieden we zomerse kooktips.

Home

Het koppel Peter en Katy gaat samen met Katy’s zoon John voor de eerste keer op vakantie naar Frankrijk. Wanneer ze bruin van de zon thuiskomen, vinden ze tussen hun bagage niet alleen vakantiespullen. Maar ook de Syrische vluchteling Sami. Hij wil illegaal Groot-Brittannië binnenkomen om er asiel aan te vragen. In afwachting van zijn behandeling, besluit het koppel hem onderdak te geven. 

Miss Scarlet & The Duke

Miss Scarlet and The Duke is een nieuw Brits kostuumdrama. Het gaat over de jonge Eliza Scarlet. Na het plotselinge overlijden van haar vader wordt zij de baas van zijn detectivebureau. De grote vraag is of de jonge vrouw haar mannetje kan staan in deze mannenwereld.

De Zomerkeuken

De geur van vers gemaaid gras, zonnebrand en BBQ. Njam! brengt de zomer naar je toe in het nieuwe programma De Zomerkeuken van…! Want de chefs van njam! weten het al lang: sharing is caring. Zeker in de zomer. Daarom brengt in elke aflevering 1 topchef de zon op je bord met gerechten om te delen. Geen mooi opgemaakte borden, wel overvolle kommen en houten planken die helemaal klaar zijn voor de zomer. Goed voor 6 verfrissende afleveringen met tal van inspirerende gerechten.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de Series via het menu van je Interactieve TV: Menu > Series > Pluspakket

Meer over On Demand kijken

Bekijk series met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Bekijk het Pluspakket

Gerelateerde artikelen