De beste series in oktober kijk je bij KPN

De beste series on demand kijk je bij KPN. Met het Pluspakket heb je toegang tot tientallen series die je altijd en overal kunt kijken. Elke maand worden er nieuwe series aan het Pluspakket toegevoegd. Maar welke series moet je echt gezien hebben? We hebben de beste series voor jou op een rij gezet.

Hide & Seek (seizoen 1)

Deze Oekraïense serie begint onschuldig. Vader en dochter spelen verstoppetje in een doorsnee appartement. Maar dan kan hij haar opeens niet meer vinden… Even later verschijnt er op internet een video waarin het meisje een bord met een cryptische set getallen vasthoudt. Ze blijkt de eerste te zijn in een reeks van mysterieuze verdwijningen… Twee jonge detectives worden op de zaak gezet. Een echte aanrader als je van donkere, grimmige detectiveseries houdt!

Battle of the Alphas

Elke dag vindt er over de hele wereld strijd van alfa’s plaats: jonkies die om de melk van hun moeder strijden, pubers die stoeien en volwassen dieren die agressief worden als hun leiderschap in gevaar is. Van vriendelijke concurrentie tot territoriale gevechten: ‘Battle of the Alphas’ duikt in de wetenschap achter dierlijke conflicten.

The North Water

1859. Ex-legerchirurg Patrick Sumner (Jack O’Connell) meldt zich aan als scheepsarts voor een walvisexpeditie naar de Noordpool. Maar ook aan boord van het schip is Henry Drax (Colin Farrell), een harpoenier en brute moordenaar. Wat voor Patrick begint als een ontsnapping aan zijn verleden, mondt uit in een worsteling om te overleven in de Arctische woestenij, met een psychopaat als reisgenoot…

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Meer over On Demand kijken

Bekijk series met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Al klant? Voeg het pluspakket dan eenvoudig toe met MijnKPN.

Gerelateerde artikelen