3 juni 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Creed II

Creed II

Kampioen zwaargewicht boksen Adonis Creed balanceert tussen persoonlijke verplichtingen en een belangrijk gevecht. Met legende Rocky Balboa aan zijn zijde neemt Adonis het op tegen Viktor Drago. Viktor is de zoon van Ivan Drago, een oude rivaal uit de carrière van Rocky. Door deze connectie is het gevecht beladen door banden uit het verleden.

The Mule

The Mule

In deze film vertolkt niemand minder dan Clint Eastwood de hoofdrol van de hoogbejaarde oorlogsveteraan Earl Stone. Earl is genoodzaakt zijn bloemenwinkel te sluiten. Hierdoor neem hij een nieuwe baan aan waarbij hij alleen hoeft te rijden. Echter blijkt dit simpele baantje niet wat het lijkt, omdat Earl zich niet bewust is dat hij rijdt als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij doet zijn werk goed, maar wanneer zijn geldproblemen zijn opgelost wordt hij achtervolgd door zijn fouten uit het verleden.

Spider-Man: Into the Spider-verse

Spider-Man: Into the Spider-verse

Miles Morales wordt Spider-Man en laat alle mogelijkheden van het Spider-Versum zien, waar meer dan één persoon het masker kan dragen. Deze film laat met een baanbrekende visuele stijl jou een nieuwe kijk geven op het Spider-Man universum.

Bumbelbee

Bumblebee

In 1987 schuilt gehavende Bumbelbee in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Wanneer een meisje van bijna achttien zoekende is naar haar plaats in de wereld ontdekt ze de beschadigde Bumbelbee. Geniet van deze spin-off van de bekende Transformers franchise.

Glass

Glass

Een psychologe doet onderzoek naar individuen die denken dat ze superkrachten bezitten. Eén van hen is David Dunn, die onbreekbaar is. Ook onderzoekt ze Kevin Wendell Crumb, een man met 24 verschillende identiteiten.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: RTL Lounge