1 november 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Love, SImon


Love, Simon

De filmt gaat over de zeventienjarige jongen Simon Spier. Als leerling van een middelbare school krijgt Simon het bericht te lezen van een mede leerling genaamd ''Blue'' die schrijft dat hij nog niet uit de kast is gekomen. Simon moet zelf ook nog uit de kast komen en besluit hem een bericht te versturen onder de naam ''Jaques''. Maar wanneer een andere student daar achter komt veranderd alles.

Jurassic World


Jurassic World: Fallen Kingdom

Vier jaar geleden was Jurassic World op het eiland Isla Nublar nog een bruisend pretpark en luxe resort. Sinds de komst van de dinosaurussen op het complex is het verlaten. Op het eiland staat een vulkaan die ontwaakt is en dreigt te gaan uitbarsten, daarom starten Owen en Claire met hun reddingsmissie om de dinosaurussen te redden. Benieuwd naar hoe deze reddingsmissie verloopt?

Overboard


Overboard

Het leven van Kate bestaat uit hardwerken en haar drie kinderen. Voor een schoonmaak opdracht komt Kate op een dag op het schip van de miljonair Leonardo. Wanneer Kate weigert om een andere klus te doen veranderd de sfeer en gooit Leonardo haar apparatuur in het water. Maar wanneer Leonardo op een dag van boord valt en zijn geheugen kwijt is ziet Kate haar kans om wraak te nemen.

Ocean's 8


Ocean's 8

Ocean's 8 staat volledig in het teken van een bende vrouwelijke misdadigers. De bende staat onder leiding van Debbie Ocean de zus van Danny Ocean, de leider uit de Oceans's trilogie. Debbie probeert om op eigen benen te staan en besluit om een roof te plegen tijdens een groot Gala in New York.

Blockers


Blockers

De vriendinnen Julie, Kayla en Sam zijn al goede vriendinnen sinds de eerste dag op de kleuterschool. Op de dag van het seniorenbal besluiten de meiden gezamenlijk om hun maagdelijkheid te verliezen. Wanneer de ouders meekijken op de laptop zien zij de onderlinge berichten over het plan en gaan polshoogte nemen op de afterparty. Eenmaal aangekomen start de zoektocht naar de dochters wat niet volgens plan verloopt.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?


Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen