10 september 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Avengers Infinity War


Avengers Infinity War

In dit spektakel nemen de superhelden, die de afgelopen 10 jaar op het witte doek te zien waren, het op tegen Thanos. Hij is de grootste bedreiging voor de aarde ooit en de sterkste tegenstander van de Avengers tot nu toe. Ze zullen met zijn allen samen moeten werken om hem verslaan en de wereld te redden.

Pieter Konijn

Pieter Konijn is een opstandig konijn die op zoek gaat naar lekker eten in de moestuin van zijn norse buurman Mr. Macgregor. De film is gebaseerd op de kinderboeken van schrijfster Beatrix Potter.

Rampage: Big Meets Bigger

Dwayne Johnson speelt de afstandelijke primatoloog David Okoye. Zijn band met de intelligente gorilla George, die David al sinds zijn geboorte verzorgt, is ontzettend hecht. Maar door een genetisch experiment veranderen George en nog meer dierne is een gigantische woeste beesten. David Okoye doet er alles aan om een geneesmiddel te zoeken. Alles om zijn vriend te redden.

Bankier van het Verzet

Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als dat ook niet genoeg is bedenken de broers de de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit geluisd.

Death Wish

Chirurg Dr. Paul Kersey heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem meer persoonlijk als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niks voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?


Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen