1 oktober 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

John Wick 3

John Wick 3 – Parabellum

Na het doden van een lid van de moordenaarsgilde The High Table krijgt ‘s werelds bekendste huurmoordenaar John Wick een premie van 14 miljoen op zijn hoofd. Criminelen van heide en ver komen achter John aan om deze premie te innen. Lukt het John om ze te ontsnappen?

Aladdin (2019)

Aladdin (2019)

Deze live-action remake van de klassieke animatiefilm Aladdin uit 1992 vertelt het verhaal over het straatschoffie Aladdin. Hij wordt verliefd op de prinses van het land maar maakt als straatrat natuurlijk geen schijn van kans. Wanneer Aladdin een magische lamp vindt met daarin een geest die zijn wensen in vervulling laat gaan probeert hij het hart van de prinses te veroveren.

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon Detective Pikachu

Wanneer de vader van Tim, een top privé detective, vermist raakt gaat hij op zoek naar wat er is gebeurd. In zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de trouwe partner van zijn vader; Detective Pikachu (stem van Ryan Reynolds). Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokémon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten ze om samen te proberen het mysterie op te lossen.

The Hustle

The Hustle

Deze hilarische komedie gaat over twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson. Beide vrouwen komen uit compleet verschillende werelden. Wanneer ze elkaar per toeval tegen het lijf lopen besluiten ze de handen in een te slaan voor hun volgende klus.

Singel 39

Singel 39

Monique (Lies Visschedijk) is volledig gericht op haar medische carrière. Alle andere dingen zoals bijvoorbeeld daten is voor haar van ondergeschikt belang. Wanneer Max (Waldemar Torenstra) naast haar komt wonen ontstaat er een bijzondere vriendschap. Dit doet haar beseffen dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: SLAM!TV