1 januari 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

The Equalizer 2


The Equalizer 2

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in The Equalizer 2. Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?

Book Club


Book Club

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub. Diana is een weduwe. Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van een aantal jaar geleden. En het huwelijk van Carol zit in een sleur. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren de vier vriendinnen elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe?

The Meg


The Meg

In de film The Meg wordt een onderzeeër, deel van een internationaal observatieprogramma, aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. Wanneer de tijd begint te dringen wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor gerekruteerd. Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuibare bedreiging: een 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon.

Janneman Robinson & Poeh


Janneman Robinson & Poeh

Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal een jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. De opgegroeide Janneman Robinson moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes op avontuur in Londen op deze op te sporen. Want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn!

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?


Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen