2 augustus 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Captain Marvel

Captain Marvel

Het is het jaar 1990. Captain Marvel, misschien wel de machtigste superheld uit het Marvel universum, bevindt zich middenin een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen. Deze oorlog dreigt de aarde te vernietigen.

Corgi

Corgi

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het koningshuis. De andere corgi’s zijn jaloers en jagen hem daarom het paleis uit. Iedereen denkt dat hij de koude winter niet zal overleven. Rex wordt aangezien als een zwerfhond en wordt naar een hondenkennel gebracht. Tussen de nieuwe honden die hij ontmoet maakt hij vrienden en vijanden. Zal Rex zijn weg naar het paleis ooit terug kunnen vinden?

Dombo

Dombo (2019)

Olifantje Dombo is met zijn grote oren onderwerp van gesprek in het circus. Eerst wordt hij hierdoor uitgelachen, maar door hulp van zijn vriendje Timmie, een magische veer en veel moed laat Dombo iedereen versteld staan. Zijn oren maken het mogelijk om te vliegen!

Shazam!

Shazam!

De 14-jarige Billy houdt na de ontmoeting met een oude tovenaar een bijzondere kracht bij zich. Wanneer hij het woord ‘Shazam!’ roept veranderd Billy in een volwassen versie van zichzelf met superkrachten! Maar met superkrachten is grote verantwoordelijkheid nodig. Nu moet Billy leren hoe hij zijn nieuwe krachten moet gebruiken om slechteriken te stoppen.

What Men Want

What Men Want

Na de hilarische comedy What Women Want, worden nu de rollen omgedraaid! Ali David is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Tot ze op een dag ineens de gedachten van mannen kan horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af, maar zet ze wel haar relaties op het spel.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: Nick Jr.