2 april 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald

Geniet van het tweede deel van de Fantastic Beasts reeks. De duistere magiër Grindelwald, die in het eind van het vorige deel gevangen werd genomen, weet te ontsnappen uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zo zoveel mogelijk volgelingen om zijn plannen waar te maken. Om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept tovenaar Albus Perkamentus tot de hulp van zijn voormalige student Newt Scamander die ermee instemt hem te helpen in de strijd tegen Grindelwald.

Robin Hood

Robin Hood

Robin van Loxley keert na een felle strijd tijdens de kruistochten terug naar Engeland. Eenmaal aangekomen komt Robin erachter dat zijn Sherwood Forest een corrupte plaats is geworden onder het gezag van de sheriff van Nottingham. Samen met zijn Moorse commandant Little John en andere handlangers komt Robin in opstand om zij thuis te heroveren. Hij ontwikkelt zich tot een ware rebellenleider die niet zal stoppen tot de Engelse kroon zal buigen.

Widows

Widows

Vier weduwen krijgen te maken met de schuld die is achtergelaten door hun criminele echtgenoten. In Chicago, een stad van onrust en corruptie, besluiten de vrouwen het lot in eigen handen te nemen en samen hun eigen toekomst te bepalen.

The Nutcracker and the Four Realms

The Nutcracker and the Four Realms

Clara is op zoek naar een unieke sleutel die haar toegang geeft tot een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder. Een gouden draad leidt haar naar deze sleutel. Het volgen van deze draad brengt haar in een mysterieuze wereld van rood-bebaarde soldaten en een leger van muizen. In deze wereld speelt de sleutel een belangrijke rol in de harmonie van een wankelend koninkrijk.

Halloween

Halloween

Jamie Lee keert terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Filmmakers David Gordon Green en Danny McBride hebben zich laten inspireren door de klassieke Halloween film uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: Discovery Science