6 juli 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Fifty Shades Freed


Fifty Shades Freed

Het vervolg op Fifty Shades Darker is de derde en allerlaatste film uit de Fifty Shades-reeks. Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en leven samen een gelukkig leven vol luxe. Echter blijft het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Het leven van Ana wordt namelijk bedreigd door haar voormalige baas die wraak neemt. Daarbij wilt het verleden van Christian hem ook niet met rust laten…

Fifty Shades Freed is te zien vanaf 6 juni.

Black Panther

Black Panther is de achttiende Marvel film en is de eerste film dat gebaseerd is op het Marvel-personage Black Panther. T’Challa gaat na de dood van zijn vader, koning van Wakanda, terug naar zijn huis om zijn plek als koning over te nemen. Zijn plek als koning wordt echter op de proef gesteld wanneer er een oude vijand uit het verleden opduikt. T’Challa wordt meegesleurd in een conflict dat niet alleen het lot van zijn thuisland in gevaar brengt, maar ook de rest van de wereld.

Black Panther is te zien vanaf 20 juni.

Black Panther


Game Night

Max en Annie zijn pas getrouwd en beide competitief en geobsedeerd door het winnen van gezelschapspellen. Wanneer zij samen met een aantal andere koppels zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, loopt de bijeenkomst echter anders dan ze verwacht hadden. Wanneer iemand komt te overlijden, denkt iedereen dat het om een moord gaat. Ze zullen samen moeten werken om te achterhalen wie de dader is.

Game Night is te zien vanaf 27 juni.

Game Night


Red Sparrow

Dominika Egorova, gespeeld door Jennifer Lawrence, wordt tegen haar wil in gerekruteerd door de Russische geheime dienst. Haar opdracht is om geheime informatie te winnen over de Amerikaanse inlichtingendienst via de CIA-agent Nathaniel Nash. Het wordt echter moeilijker wanneer de CIA haar rekruteert om een verrader in Washington te vinden.   

Red Sparrow is te zien vanaf 2 juli.

Red Sparrow


The Post

De film toont het verhaal van twee medewerkers die in de jaren 70 voor The Washington Post werkten. Katherine Graham en Ben Bradlee komen in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Deze documenten, oftewel de Pentagon Papers, geven een beeld over de achtergrond op de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Vietnam. Samen onthulden ze dat de Amerikaanse regering gelogen heeft over de Vietnamoorlog.

The Post is te zien vanaf 4 juli.

The Post


Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?


Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

  Films, series & TV

  Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

  Films, series & TV

  Series die je deze maand niet mag missen