25 maart 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Birds of Prey

Deze DC film is net uit de bioscopen en nu al On Demand te kijken. Gotham’s meest beruchte schurk, Roman Sionis en zijn rechterhand Zsasz hebben het jonge meisje Cass op de korrel en zetten de stad op zijn kop om haar te vinden. Harley Quinn heeft geen andere keus dan samen te werken met Huntress, Black Canary en Renee Montoya om Roman te verslaan. Birds of Prey is voor 5,99 te zien bij On Demand.

Ford v Ferrari

Ook wel bekend onder de titel Le Mans '66. In deze film gaan de Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby en de Britse coureur Ken Miles samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen. Ze willen met een revolutionaire raceauto bouwen voor de Ford Motor Company en het opnemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari tijdens de ‘24 uur van Le Mans’ in Frankrijk in 1966. Ford v Ferrari is voor 4,99 te zien bij On Demand.

Penoza: The Final Chapter

Iedereen denkt dat de dood is maar ondertussen zit de zwarte weduwe Carmen van Walraven ondergedoken in Canada zodat haar familie rustig veilig verder kan leven. Totdat haar collega wordt lastiggevallen. Carmen neemt het voor haar op wat volledig uit de hand loopt. Uit zelfverdediging vermoordt ze de belager van haar collega en wordt ze opgepakt. Dit komt in Nederland groots in het nieuws. Zodra ze is uitgeleverd naar Nederland zijn er verschillende mensen die nog een openstaande rekening bij haar willen komen innen. Haar familie is in shock maar doet er alles aan om Carmen te redden. Carmen zal voor eens en voor altijd af moeten rekenen met haar verleden. Penoza ontving in 2019 De Gouden Film Award. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Penoza is vanaf 26 maart voor 4,99 te zien bij On Demand.

Frozen 2

Na de gebeurtenissen uit Frozen heeft er een tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Totdat Elsa een zang in de lucht hoort. Ze denkt dat dit een roep om hulp is van iemand. Tijdens haar zoektocht beland ze in het mysterieuze bos en brengt ze Arendelle in gevaar. Ze moet het mysterie oplossen om Arendelle en het mysterieuze bos te redden. Tijdens haar reis komt ze achter de waarheid achter de dood van haar ouders en voorouders. In het mysterieuze bos komt ze eindelijk te weten waar ze vandaan komt en waarom zij over haar krachten bezit. Frozen is vanaf 10 april te zien voor 4,99 bij On Demand.

The Addams Family

De familie verhuist naar een saaie buitenwijk in Westfield, New Jersey. Ze hebben er helemaal geen erg in dat de buitenwereld hen zo vreemd en angstaanjagend vindt. Op een dag valt het op dat de buurt vreemd naar de familie kijkt. Als Wednesday bevriend raakt met de dochter van een vijandige realityshow staat de wereld op zijn kop. The Addams Family is vanaf 2 april voor 4,99 te zien bij On Demand.

April, May en June

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders komen op verzoek van hun moeder gezamenlijk afscheid nemen. Moeder ligt op sterven en vraagt aan haar dochters of ze de zorg over hun autistische broer over willen nemen. De dochters vragen zich af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?

Deze film ging in december van 2019 in première en ontving in de eerste maand van het jaar een Platina Film, omdat hij 400.000 bezoekers heeft getrokken. April, May en June is vanaf 20 april voor 4,99 te zien bij On Demand.

Jumanji: The Next Level

In 'Jumanji: The Next Level' keert de groep terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Jumanji: The Next Level is vanaf 24 april voor 4,99 te zien bij On Demand.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Een jaar na de gebeurtenissen uit 'The Last Jedi' vindt voor een laatste keer de confrontatie tussen het verzet en de First Order plaats. Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Luke moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt. Start Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 24 april voor 4,99 te zien bij On Demand

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science