Première films On Demand

Maak gebruik van het winterse weer om onder het genot van een goede film lekker tot rust te komen. Om jou het zoekwerk te besparen hebben wij speciaal voor jou een aantal top films op een rijtje gezet.

Baby Driver


Baby Driver

Baby is een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij zijn droommeisje ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een verdoemde overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen.

Despicable Me 3

In alweer het derde deel moet Gru het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een enorme diamant. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer Gru zijn tweelingbroer Dru voor het eerst ontmoet.

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze zoektocht komt hij al snel bij een mysterieuze wapenhandel van ene Adrian Toomes en brengt daarmee niet alleen zichzelf maar ook zijn vrienden in gevaar.

Everything, Everything

De 18-jarige Maddy Whittier lijdt aan het Boy in the bubble-syndroom wat haar dwingt om steeds in een steriele omgeving te verblijven en dus thuis te zitten. Haar wereld bestaat uit haar moeder, haar verpleegkundige en haar geliefde boeken. Wanneer een nieuwe buurjongen naast haar komt wonen, ontwikkelen de twee een relatie via digitale communicatie. Hierdoor wordt Maddy nog nieuwsgieriger naar de buitenwereld en naar lichamelijk contact met haar buurjongen.

Cars 3

Hoewel zijn generatie steeds meer van het circuit wordt verdreven, is Bliksem McQueen nog niet bereid om te stoppen met racen. Wanneer hij onverwacht verslagen wordt door eerstejaars Jackson Storm, gaat hij op zoek naar een tweede kans. Daarvoor krijgt hij de hulp van Cruz Ramirez, een slanke gele raceauto. De jonge, vrouwelijke coureur laat Bliksem kennismaken met moderne technologie en leert hem nieuwe trucjes. Samen bereiden ze zich voor op de beslissende race in de Florida 500.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?


Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

  Ook interssant voor jou:

  Films, series & TV

  Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

  Films, series & TV

  Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

  Films, series & TV

  Gratis 5 topfilms in december voor jou