1 januari 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time ... in Hollywood

De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan de Gouden Eeuw van Hollywood. Je volgt tv-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt). Zij proberen aan de bak te komen in de sterk veranderde filmindustrie van Hollywood. De film, Bekroond met drie Golden Globe Awards, is er één om zeker niet te missen.

Dora and the Lost City of Gold

Dora and the Lost City of Gold

Hoewel ze het grootste deel van haar leven de jungle heeft verkend met haar ouders, kan niets Dora (Isabela Moner) voorbereiden op haar gevaarlijkste avontuur ooit: de middelbare school. Dora leidt Boots (haar beste vriend, een aap), Diego (Jeffrey Wahlberg), een mysterieuze junglebewoner (Eugenio Derbez) en een groep tieners op om haar ouders (Eva Longoria, Michael Peña) te redden. Om dit te doen moeten ze eerst het onmogelijke mysterie van de verloren stad van goud op lossen.

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen

Gerard Butler keert voor de derde keer terug in de rol van Mike Banning in de knallende actiefilm Angel Has Fallen. Mike wordt onterecht beschuldigd van poging tot moord op de president van Amerika (Morgan Freeman).  Lukt het hem om zijn onschuld te bewijzen en de daadwerkelijke dreiging te ontmaskeren?

Playmobil de Film

Playmobil De Film

Wanneer haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) plots verdwijnt in het magische PLAYMOBIL-universum, begint Marla (Anya Taylor Joy) halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem. Dit avontuur leidt haar naar fantastische, nieuwe werelden. Hier leert ze nieuwe vrienden kennen, zoals de gladde vrachtwagenchauffeur Del (Jim Gaffigan), de charmante geheime agent Rex Dasher (Daniel Radcliffe), een schattige robot en een extravagante fee (Megan Trainor). Tijdens hun wonderlijke reis leren Marla en Charlie dat werkelijk alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft!

Juf Roos is Jarig

Juf Roos is Jarig

Hoera, Juf Roos is jarig! Om dit te vieren organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Hoe lever ik een vouchercode in?

1. Ga met jouw afstandbediening naar het menu van je televisie 2. Klik On Demand en kies de film die je wilt kijken 3. Druk op Vouchercode en voer jouw unieke code in 4. Vul jouw iTV pincode in en bekijk de film direct of later Let op, je kunt de vouchercode maar één keer inwisselen via het Interactieve TV menu en niet via de iTV app. De Eindejaarskalender vouchercode is geldig t/m 31 januari 2020.

Pincode vergeten?

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science