Première films On Demand

01/05/2018 - Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Ferdinand

Ferdinand

Ferdinand is een kleine stier die het liefst rustig onder een boom ligt en de geur van bloemen opsnuift. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt Ferdinand gevangen genomen en weggevoerd. Hij is vastberaden om terug te keren naar zijn familie en verzamelt een bont gezelschap om zich heen. Ferdinand bewijst dat je je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat...

Ferdinand is te zien vanaf 16 april.

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi is het tweede deel van de Star Wars saga. Jedi heeft haar eerste stappen gezet in een grote wereld en gaat verder op reis met Finn, Poe en Luke Skywalker. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Luke moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order. Het verzet brengt The First Order naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

Star Wars: The Last Jedi is te zien vanaf 18 april.

Star Wars


Huisvrouwen Bestaan Niet

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om de verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze control freak en wil niks liever dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd en heeft drie kinderen. Zij is net haar baan als journalist kwijt en heeft een nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohemienne moeder Loes heeft zich, tot grote ergenis van haar dochters, enorm in de nesten gewerkt en dreigt haar huis te verliezen.

Huisvrouwen Bestaan Niet is te zien vanaf 21 april.

Huisvrouwen Bestaan Niet


Jumanji: Welcome to the Jungle

Vier middelbare scholieren vinden een videogame console en worden letterlijk het spel Jumanji ingesleurd. Daar worden ze volwassen avatars. Ze ontdekken al snel dat je Jumanji niet gewoon speelt. Je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen. Anders zullen ze nooit ontsnappen.

Jumanji: Welcom to the Jungle is te zien vanaf 2 mei.

Jumanji


Pitch Perfect 3

In Pitch Perfect 3 beklimmen de Bellas voor de laatste keer het podium voor hun betoverende a-capellagezang. Na het winnen van de wereldkampioenschappen in het vorige deel zijn de meiden begonnen aan het opbouwen van hun eigen leven. Ze zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Wanneer er de kans is om op te treden tijdens de Europese USO-tour, volgt een reünie van de Bellas. De meiden meiden mogen nog één laatste keer hun talent door de boxen laten knallen.

Pitch Perfect 3 is te zien vanaf 2 mei.

Pitch Perfect 3


Bad Moms 2

Bad Moms keert terug met een deel 2! Ook in het vervolg draait het om de drie moeders Amy (Mila Kunis), Carla (Kathryn Hahn) en Kiki (Kristen Bell). In het begin hebben de moeders alles redelijk onder controle. Ze verheugen zich op een rustige kerst, totdat hun eigen moeders langskomen. Als dat maar goed gaat... 

Bad Moms 2 is te zien vanaf 3 april.

Bad Moms 2


Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?


Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

  Films, series & TV

  Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

  Films, series & TV

  Series die je deze maand niet mag missen