1 februari 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.


BlacKkKlansman

Detective Stallworth uit Colorado Springs weet als eerste Afro-Amerikaanse agent, samen met zijn Joodse partner Flip Zimmerman, te infiltreren in de Ku Klux Klan. Ze dringen binnen tot in de hoogste kringen van de KKK met als doel om hun plannen te dwarsbomen. Geniet van deze spannende film die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Todos Lo Saben

De film Todos Lo Saben (Everybody Knows) vertelt het verhaal van Laura, een Spaanse vrouw die woont in Buenos Aires in Argentinië. Voor de bruiloft van haar zus reist ze samen met haar twee kinderen terug naar haar geboortedorp vlakbij Madrid. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie en dorpsvrienden. De trip krijgt een bijzondere wending wanneer ze erachter komt dat een oude liefde ook aanwezig zal zijn.


The Nun

Wanneer een jonge non in een Roemeens klooster zelfmoord pleegt, worden twee priesters door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het geheim waarbij ze geconfronteerd worden met een kwaadwillende kracht in de vorm van een demonische non.


Alpha (2018)

In het prehistorische verleden worstelt een jonge man om terug te keren naar huis nadat hij tijdens een buffeljacht van zijn stam werd gescheiden. Op zijn weg terug ontmoet hij een wolf die net als hij opzoek is naar op zoek is naar zijn thuis. Ze beginnen een vriendschap die de mensheid zou veranderen.


Searching

Wanneer de 16-jarige dochter van David Kim versmist raakt, wordt er een politieondoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur te zoeken besluit David naar de plek te gaan waar nog niemand heeft gezocht en al de geheimen van zijn dochter zijn opgeslagen, haar laptop. In deze hyper-moderne thriller zie je de zoektocht van David die zijn dochter probeert te traceren voordat het digitale spoort verdwijnt.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen