1 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Première films On Demand: de toppers

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

On Demand filmaanbod

Een heerlijke filmavond

Er staan weer tal van nieuwe films in het On Demand aanbod van KPN. De films bestel je via je tv via Menu > On Demand > Premieres. Hier kies je een leuke film uit en geniet je van een rustig avondje op de bank. Hieronder geven we alvast een kleine beschrijving van een aantal films.

The Lion King

The Lion King (2019)

It’s the circle of life! De iconische film The Lion King uit 1994 keert terug. Beleef het verhaal van Simba opnieuw in een niet van echt te onderscheiden remake. In deze versie van de film keert James Earl Jones terug als de iconische stem van de grote leider Mufasa. De andere stemmen in de film zijn ook niet mis, zo speelt Donald Glover Simba, Beyoncé Nala, John Oliver Zazu en Seth Rogan Pumbaa.

Spider-man: Far From Home

Spider-man: Far From Home

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame besluit Peter Parker (Spider-man) het iets rustiger aan te doen. Samen met zijn vrienden Ned, MJ en de rest van de groep gaat hij mee op vakantie naar Europa. Op deze vakantie kan hij helaas niet lang van zijn rust genieten. Nick Fury  heeft zijn hulp nodig om de mysterieuze aanvallen in Europa te ontrafelen.

Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2

Het is het vervolg op de grote bioscoop hit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gekke konijntje Sneeuwbal.

Yesterday

Yesterday

Door een stroomstoring is iedereen het bestaan van De Beatles vergeten. Behalve Jack, deze worstelende muzikant komt erachter dat hij de enige op de wereld is die hun liedjes nog kent. Hij besluit de liedjes opnieuw uit te brengen en wordt de meest gevierde songwriter van de wereld.

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

Vastberaden om te voorkomen dat Annabelle nog meer chaos creëert brengen demonlogen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar hun huis. Ze zetten de pop in een geïsoleerde kamer die beveiligd is met heilig glas en gezegend door een priester. Ondanks dit alles blijkt de demon van Annabelle te sterk en staat hun een nacht vol horror te wachten.

Zo kijk je Première films On Demand:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres

Alles over On Demand kijken

Wil je ook Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: NPO 1 Extra