De Pathé Thuis Top 5

Kijk deze maand weer naar topfilms van Pathé. Een nieuw dino avontuur, veel slijm en een ruimteheld staan op je te wachten.

5. Zwanger & Co

4 zwangerschappen, moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in 1 familie. In Zwanger & Co komt het leven van Merel op zijn kop te staan. Zij is zwanger, maar ook haar nichtje en vader hebben een baby op komst. In deze film komen alle uitdagingen van mama of papa worden voorbij. En in de familie van Merel pakt iedereen dat anders aan. Maar al snel blijkt dat ze elkaar echt nodig hebben.

4. De Allergrootste Slijmfilm

Indy is terug in de allerlaatste, allergrootste en avontuurlijkste film uit de Slijmfilmreeks. In De Allergrootste Slijmfilm dreigt er een grote ramp. Overal ter wereld raakt het slijm op! Een leven zonder slijm dreigt voor Indy en haar vrienden. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. En dus gaat ze op het grootste avontuur van haar leven. Samen met oude en nieuwe slijmvrienden reist ze de wereld over. Lukt het Indy om het Slijm weer terug te krijgen?

3. Foodies

In Foodies gaat de liefde meer dan ooit door de maag. De populaire foodblogger Sam is namelijk tot over haar oren verliefd. Ze is als een blok gevallen voor de knappe chefkok Marco. Maar dan schrijft ze een gemeen stukje over een slecht restaurant. Dit blijkt het restaurant te zijn waar Marco in de keuken staat. Oeps! Dit betekent slecht nieuws voor haar werk en de liefde. Ze zet alles op alles om haar fout goed te maken.

2. Lightyear

In Disney Pixar's Lightyear gaan we ‘Naar de sterren en daar voorbij’. Dit sci-fi actie-avontuur vertelt het verhaal van Buzz Lightyear, de held die de inspiratie vormde voor het actiefiguur uit Toy Story. In deze prachtige animatiefilm van Disney en Pixar volgen we de legendarische ruimtereiziger op een intergalactisch avontuur, samen met een groep ambitieuze rekruten en zijn robotmaatje Sox.

1. Jurassic World Dominion

30 jaar geleden liet regisseur Steven Spielberg ons kennis maken met dino’s. Jurassic Park werd een enorme hit. En Jurassic World Dominion, deel 6, belooft dat ook te worden. Dominion speelt zich 4 jaar na de vorige film af. Dinosaurussen en mensen leven en jagen naast elkaar. Maar dan komt deze manier van leven opeens zwaar onder druk te staan. Het gevaar is groter dan ooit in dit geweldige einde van de Jurassic World-serie.  

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in het menu van je tv. Ga naar Films en selecteer Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen