De Pathé Thuis Top 5

De zomer is het seizoen van de kaskrakers. Ook bij Pathé Thuis. In juli zie je 2 keer een film met Channing Tatum, is de maan niet wat het lijkt en ontmoeten we een nieuwe Marvel-held. We geven je 5 tips.

5. Dog

Channing Tatum is terug in de hilarische en hartverwarmende nieuwe film van de makers van Magic Mike. Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum). Hij krijgt de taak om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Briggs doet erg zijn best om Lulu onder controle te houden, maar hierdoor komen ze juist in de problemen. Waar ze elkaar in het begin niet kunnen luchten of zien, groeien ze langzaam naar elkaar toe.

4. Ik Wist Het       

Een magische en romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de aparte Mia die puur op gevoel haar eigen bloemenwinkel opent en daar - letterlijk - de man van haar dromen ontmoet.

Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat?

3. Moonfall

Regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow) is terug! In de  rampenfilm Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus. Hierdoor raakt zij uit haar baan raakt en komt richting de planeet aarde. Terwijl de rampen op aarde al beginnen, gaan NASA-directeur Jo Fowler en haar ex-collega Brian Harper samen met space nerd en groentje KC Houseman op ruimtemissie. Voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. 

2. Morbius

In de nieuwe actiethriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest bijzondere personages: antiheld en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en heeft een zeldzame bloedaandoening. Hij is moet en zal deze ziekte overwinnen. Ook om andere mensen te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat eerst een groot succes lijkt, blijkt al snel een behandeling te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte.

1. The Lost City

De briljante schrijfster Loretta is op promotietour voor haar nieuwste boek. Dit doet ze samen met Alan, de held op de covers van haar boeken. Dan wordt Loretta ontvoerd door een bijzondere miljardair. Hij hoopt dat ze hem kan leiden naar de schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is. Hij gaat achter Loretta aan om haar te redden.

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in het menu van je tv. Ga naar Films en selecteer Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen