De Pathé Thuis Top 5

December is de perfecte maand om lekker binnen te blijven en met een dekentje op de bank een film aan te zetten! Weet je niet wat je moet kiezen uit het ruime aanbod? In deze Pathé Thuis top 5 geven we je een overzicht van de beste films die je vanaf deze maand via KPN kunt huren!

5. The Forever Purge

Nummer vijf in de The Purge-filmreeks alweer! Mocht je het niet kennen: in de The Purge-films is één nacht per elke vorm van criminaliteit toegestaan, zonder dat je daarvoor gestraft kan worden. Dit in de hoop dat het de rest van het jaar rustig blijft. Maar in The Forever Purge wordt er gebroken met deze regels: een anarchistische groep plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘purge’ niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen… The Forever Purge is vanaf 2 december te huur.

4. Holiday Classics

Wat is er fijner dan tijdens de feestdagen een heerlijke kerstfilm te kijken! Zoals dé ultieme kerstfilm Home Alone, het romantische Love Actually of The Holiday, of de lekkere actiefilm Die Hard, waarover al jaren gediscussieerd wordt of het nou een kerstfilm is of niet. Wij vinden in elk geval van wel! Maar ook alle Harry Potter of The Lord of the Rings-films zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om tijdens de kerstvakantie te kijken! Deze en nog veel meer films zijn nu te huur.

3. The Ice Road

Een andere goeie optie voor de kerstvakantie is The Ice Road, met de inmiddels 69-jarige (!) actieheld Liam Neeson.  In de wildernis van Canada vindt een mijnramp plaats. Mike, gespeeld door Liam, moet een reddingsoperatie leiden en onder barre omstandigheden over bevroren meren rijden om op de rampplek te komen. Maar dan begint de dooi in te zetten… Vanaf 23 december te huur!

2. Meskina

In deze Nederlandse comedy volgen we Leyla (Maryam Hassouni), een vrouw van in de 30 die nog geen partner, kind of duidelijk carrièrepad heeft. Ze wordt ‘meskina’ genoemd, oftewel: ‘zieligerd’. Iedereen om haar heen heeft wel een mening en is niet bang om die te laten horen, maar Leyla probeert er voor zichzelf achter te komen wie ze is en wat haar gelukkig maakt.

1. De Boss Baby: Familiezaken

Een leuke animatiefilm om met het hele gezin te kijken! In de Nederlandse versie horen we, net als in het eerste deel, Guido Weijers als de Boss Baby Ted. Hij en zijn broertje Tim zijn volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar dan komt er een nieuwe schattige boss baby in het spel, die op het punt staat de twee weer bij elkaar te brengen!

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in het menu van je tv. Ga naar Films en selecteer Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen