De Pathé Thuis Top 5

Ook voor de Pathé Thuis Top 5 van april hebben we weer 5 nieuwe films voor je uitgezocht, die je huurt via je tv-menu. Met in deze aflevering 2 animatiefilms voor het hele gezin, een actiethriller die wat minder geschikt is voor het hele gezin, en een heerlijke zwijmelfilm.

1. Dune: Part Two (15-04)

En vanaf 15 april kijk je naar de nummer 1 van deze maand: het 2e deel van de mega populaire film Dune! In deel 2 vervolgt Paul zijn mythische reis, samen met de bewoners van Arrakis. Ze bereiden zich voor op een enorme strijd om de dood van zijn vader te wreken. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, want alleen hij heeft de vreselijke toekomst van het universum voorzien… Maak je klaar voor weer een enorm episch avontuur!

2. Anyone but you

Al dat geweld niks voor jou? Kijk dan naar het romantische Anyone But You. Bea en Ben hebben een geweldige eerste date gehad en de toekomst lijkt rooskleurig, totdat er iets gebeurt waardoor hun liefde in 1 klap bekoelt en ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien. Maar dan worden de 2 onverwachts met elkaar opgezadeld op een bruiloft, waar vrienden en familie de 2 kemphanen proberen te koppelen…

3. The Beekeeper (10-04)

En van eenden gaan we naar bijen, want de 3e plek is voor het spannende The Beekeeper, met actieheld Jason Statham. Hij speelt Adam Clay, een gepensioneerde staatsagent die nu zijn dagen doorbrengt als bijenhouder. Als een dierbare vriendin zelfmoord pleegt omdat ze het slachtoffer is geworden van een zwendel, neemt Adam het heft in eigen handen en begint een eenmansoorlog om de daders te laten boeten. The Beekeeper zie je vanaf 10 april.

4. Migration

Een andere animatiefilm die je nu kunt zien is Migration, of Vogelvlucht in het Nederlands. Over een eendenfamilie waarvan moeder en kinderen toe zijn aan wat avontuur, maar papa eend het liefst in hun vertrouwde en veilige kleine wereldje blijft. Als ze een groep trekvogels ontmoeten vol spannende verhalen, weet moeder papa eend over te halen om toch op avontuur te gaan.

5. Wish (11-04)

En we beginnen met 1 van die animatiefilms, namelijk de nieuwe Disneyfilm Wish! Het verhaal speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en draait om het optimistische meisje Asha. In een moment van nood doet zij een wens die zó krachtig is dat hij wordt beantwoord door Star, een kosmische kracht bomvol energie. Asha en Star bundelen hun krachten om de strijd aan te gaan tegen machtige vijanden. Wish zie je vanaf 11 april, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Oppenheimer

En tot slot nog even een speciale vermelding voor Oppenheimer, ook te zien bij Pathé Thuis. Deze film sleepte bij de Oscars in maart namelijk maar liefst 7 Oscars in de wacht en werd daarmee de grote winnaar van de Oscars van 2024! Oppenheimer won andere de prijs voor Beste Film, Beste Regie, Beste Mannelijke Hoofdrol (voor Cillian Murphy) en, extra bijzonder, Beste Cinematografie voor de Nederlandse Hoyte van Hoytema! Oppenheimer vertelt het verhaal van wetenschapper Robert J. Oppenheimer, die tijdens de Tweede Wereldoorlog het zeer geheime Manhattanproject leidde. Hiervoor ontwikkelde hij met een groep andere wetenschappers de atoombom, die de loop van de geschiedenis voor altijd zou veranderen.

Je vindt deze en alle andere films in je tv-menu. Ga naar Films en kies Films Huren. Ga naar je favoriete film en vul je pincode in. Veel kijkplezier!

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in je tv-menu. Ga naar Films en kies Films Huren. Ga naar je favoriete film en vul je pincode in. Je kan Avatar zowel in SD als HD huren voor 4,99. De overige films huur je in hd voor 5,99 en sd voor 4,99. Veel kijkplezier! 

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen