De Pathé Thuis Top 5

Vanaf nu huur je alle films van Pathé Thuis, gewoon via je KPN TV menu! En omdat het aanbod enorm is uitgebreid, helpen wij je om de beste films uit te kiezen. In deze Pathé Thuis top 5 geven we je een overzicht van de beste films die je vanaf deze maand bij KPN huurt!

5. De Nog Grotere Slijmfilm

In dit vervolg op De Grote Slijmfilm moet de bekende ‘slijmcreator’ Indy voor een groot gala een nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is misschien wel het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt! Maar de jaloerse Benji weet het recept te stelen en dan loopt alles mis… Zal Indy haar slijmfans weten terug te winnen? Deze slijmerige film is vanaf 27 oktober te huren.

4. Pieter Konijn 2

Van een octopus gaan we naar een konijn, en dan ook nog eens een hele eigenwijze en ondeugende! In deze film, ook bekend als Pieter Konijn op de Vlucht, gaat Pieter buiten de tuin op vakantie en raakt hij uiteraard in de problemen. Het gevolg: hele bezorgde baasjes, die er alles aan doen om Pieter terug te vinden! Deze nieuwe avonturen van Pieter zijn vanaf 15 oktober te bekijken.

3. Spiral

Deze film is zeer geschikt om op of rond Halloween te kijken! Met als ondertitel ‘From the Legacy of Saw’ weet je misschien al wel genoeg. Spiral hoort dan ook thuis in de bekende (en doodenge!) Saw-filmreeks, maar heeft wel een eigen verhaal. Er is namelijk een nieuwe reeks gruwelijke moorden en het is aan detective Banks (Chris Rock) om uit te zoeken wat er aan de hand is. De bizarre misdrijven lijken namelijk een verband te hebben met de moralistische moordenaar Jigsaw… Vanaf 6 oktober kun je Spiral huren. Als je durft, tenminste.

2. Zwaar Verliefd! 2

Een gezellige Nederlandse romcom is natuurlijk ook een optie! In dit tweede deel gaan Isa en Ruben, gespeeld door Barbara Sloesen en Jim Bakkum, samenwonen. De romantiek maakt plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur… Ze zijn nog steeds zwaar verliefd op elkaar, maar hun verschillende achtergronden en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Of hun relatie deze tests doorstaat, kun je vanaf 14 oktober zien in Zwaar Verliefd! 2.

1. The Mauritanian

Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van een man die door de Amerikanen werd opgepakt voor de aanslagen van 9/11 en zonder vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantanamo Bay. Hij vindt bondgenoten in advocaat Nancy Hollander (Jodie Foster) en haar assistent Teri Duncan (Shailene Woodley). Maar ze worden tegengewerkt door militair aanklager Stuart Couch (Benedict Cumberbatch), die zelf iemand verloor aan 9/11 en voor wie de zaak dus een zeer persoonlijke is.  The Mauritanian is vanaf 21 oktober te huur.

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in het menu van je tv. Ga naar Films en selecteer Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen