De Pathé Thuis Top 5

Nieuw jaar, nieuwe films! Begin 2023 goed en huur een topfilm bij Pathé Thuis. Weet je niet wat je moet kiezen uit het ruime aanbod? In deze Pathé Thuis top 5 geven we je een overzicht van de beste films die je vanaf deze maand bij ons kan huren.

Let op: heb je KPN TV+? Dan kan je op dit moment nog geen vouchercode inwisselen.

1. The Woman King

Een flinke portie girlpower vinden we in The Woman King. Deze film vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie. Dit is een volledig vrouwelijke krijgseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid. We volgen generaal Nanisca. Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten.

2. Big Trip 2

In Big Trip 2 gaan we op avontuur met Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda. Zij hebben de opdracht om een baby-grizzly, het jong van een presidentskandidaat, thuis te brengen. In hun ballon maken ze een knotsgekke reis, dwars door allerlei landschappen, om het beertje veilig terug te brengen. Maar er zijn twee aasgieren die er alles aan doen om dat te dwarsbomen!

3. Kwestie van Geduld

Monica heeft haar geboortedorp in Limburg achtergelaten en is nu succesvol chef-kok in Amsterdam. Ze wil samen met haar vriend een eigen restaurant openen, maar moet daarvoor nog een keer terug naar haar oude dorp. Eenmaal daar staat ze weer oog in oog met haar jeugdliefde en lijkt er veel veranderd, maar voelt alles toch ook heel vertrouwd. De twijfels slaan toe en Monica moet opnieuw kiezen.

4. Misfit: The Switch

In de Nederlandse jeugdfilm Misfit: The Switch maakt Noah de switch van haar leven, als ze erachter komt dat ze niet naar de school mag waar ze graag heen wilde. Met haar vriendin Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en dus ook van school? Maar of dat nou écht zo’n geniaal plan was…

5. Halloween Ends

Gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers komt nog 1 keer terug in deze laatste film uit de Halloween­-reeks. In Halloween Ends heeft Laurie al een tijdje niks meer van hem vernomen en schrijft ze haar memoires over de tientallen jaren dat Myers haar teisterde. Maar, je voelt ‘m misschien al aankomen, Michael is nog niet klaar met Laurie! Een laatste spannende confrontatie tussen de twee volgt. Halloween Ends kan je vanaf 11 januari zien.

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in het menu van je tv. Ga naar Films en selecteer Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen