Kijk Viaplay vanaf maart bij KPN: Formule 1, films, series en veel sport

Vanaf 1 maart 2022 is de nieuwe streamingdienst Viaplay beschikbaar in Nederland. Viaplay gaat onder meer Formule 1, darts en voetbal uitzenden. Ook krijg je met Viaplay een ruim aanbod aan films, series en Viaplay Originals.

Wil je in 2022 het hele Formule 1 seizoen kijken bij KPN en genieten van veel sport, films en series? Blijf dan op de hoogte en lees meer over Viaplay bij KPN.

Formule 1 bij KPN met Viaplay

Het afgelopen Formule 1 seizoen zaten we op het puntje van onze stoel, zo spannend was het. In de laatste race wist onze landgenoot Max Verstappen het wereldkampioenschap te veroveren. Ook in 2022 kijken we weer uit naar spektakel. Vanaf maart 2022 volg je het hele Formule 1 seizoen live bij KPN met Viaplay. Het begint in het weekend van 18-20 maart, als de coureurs zich opmaken voor de Formule 1 grand prix van Bahrein. Natuurlijk volg je met Viaplay alle vrije trainingen, kwalificaties en de races, maar je ziet ook voor- en nabeschouwingen. Het commentaar en de verslaggeving is in handen van een gloednieuw team met o.a. Amber Brantsen, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Wat kijk je nog meer met Viaplay?

Naast de Formule 1 is er nog veel meer te kijken met Viaplay. Zo biedt Viaplay heel veel sport, zoals het PDC wereldkampioenschap darten, voetbal uit de Bundesliga en Premier league (vanaf augustus 2022) en vechtsport uit de MMA. Naast sport biedt Viaplay internationale films en series van grote studio’s als MGM en Sony. Met de 'Viaplay Originals' kijk je bovendien meer dan 30 originele films en series zoals Love Me, The Box, Honour en de serie Partisan. Als grootste Scandinavische producent van dramaseries, plant Viaplay meer dan 60 premières voor 2022.

Hoe werkt Viaplay?

Viaplay maakt een eigen app beschikbaar waarmee je Formule 1, sport, films en series kunt kijken. Met deze app kun je kijken op verschillende apparaten zoals je mobiele telefoon of tablet, maar ook via Chromecast of Apple TV.

Vanaf wanneer is Viaplay beschikbaar bij KPN?

Als klant van KPN kan je vanaf 1 maart Viaplay toevoegen aan je abonnement. Dit doe je makkelijk in MijnKPN.

Ben je nog geen klant? Bestel Viaplay dan vanaf 26 januari samen met een nieuwe Internet abonnement.

Vanaf 1 maart 2022 is ook de app van Viaplay voor iedereen beschikbaar. Blijf hier op de hoogte over het laatste nieuws rond Viaplay bij KPN.

Viaplay bij KPN

Gerelateerde artikelen