Kijk Viaplay bij KPN: Formule 1, films, series en veel sport

Viaplay is het nieuwe thuis van de Formule 1. Maar er is nog zoveel meer te zien. Dit is wat je binnenkort kunt verwachten op sportgebied. Want dit seizoen zie je naast F1 ook de Bundesliga en de Premier League.

Formule 1

Het Formule 1-seizoen is net over de helft. En dat betekent dat dé race van het jaar eraan komt: de GP van Zandvoort. In het weekend van 4 september staat Nederland weer in het teken van de Dutch GP. Viaplay is er live bij tijdens alle trainingen, de kwalificatie en natuurlijk de race. Met uitgebreide analyses, interviews en achtergronden. Weet Max Verstappen opnieuw te winnen voor eigen publiek?

Op zaterdag en zondag in een raceweekend kijk je Formule 1 op de zender Viaplay Xtra kanaal 225, of met de Viaplay app.

Win tickets!

Viaplay geeft 2 tickets weg voor het Formule 1 weekend van 2, 3 en 4 september. Houd KPN Seaters in de gaten. Daar vind je de laatste informatie over de prijsvraag.

Internationaal voetbal: Bundesliga en Premier League

Ook voor Engels en Duits topvoetbal kun je terecht bij Viaplay. Want dit seizoen zie je alleen hier de Bundesliga en de Premier League. En hoe: alle 380 wedstrijden van de Premier League worden live uitgezonden.

Tijdens alle topwedstrijden hoor je de beste Nederlandse commentatoren. En de toppers vallen vroeg dit jaar. Zo staat op 22 augustus al de North West-derby op het programma: Manchester United tegen Liverpool. Daarnaast zendt Viaplay iedere speelronde een studioprogramma uit met een sterke line-up van Nederlandse experts.

Ook het Duitse voetbal zie je exclusief bij Viaplay. Op 5 augustus trapt Bayern München het Bundesligaseizoen af. Met misschien wel Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch in de basis. Het belooft een spannend seizoen te worden met veel Nederlanders.

Darts

Wie geen 180 wil missen, moet naar Viaplay. Want alleen hier zie je ‘Mighty’ Michael van Gerwen live in actie. In september komt het dartscircus naar Nederland. De World Series of Darts in Amsterdam wordt een geweldig evenement. Alle toppers zijn erbij in de hoofdstad tussen 16 en 18 september. En jij ook met Viaplay.

Kijk Viaplay op je tv of op andere apparaten

Met een Chromecast, Apple TV of met de Viaplay app op je smart-tv. Kijk dit seizoen live Formule 1 op Viaplay Xtra op kanaal 225 (zaterdag en zondag), gewoon op je tv-ontvanger.
Alle anders porten, films en series kijk je met de Viaplay app thuis of onderweg op je mobiele telefoon tablet, Mac of PC.

Kies jij voor Viaplay bij KPN?

Als klant van KPN kan je Viaplay toevoegen aan je abonnement. Dit doe je makkelijk in MijnKPN. Je betaalt tot 4 augustus de introductieprijs van 9,99 per maand voor een Viaplay abonnement. Daarna is de prijs 13,99 per maand*.

* Heb je een abonnement met een actieperiode van 9 maanden gratis? Dan gaat het tarief van 13,99 op een later moment in.

Viaplay bij KPN

Gerelateerde artikelen