On Demand films huren met KPN TV

  • Altijd toegang tot duizenden films van Pathé Thuis
  • Via je afstandsbediening makkelijk zoeken en kijken
  • Wekelijks worden er nieuwe films toegevoegd, direct uit de bioscoop
  • Films kijken vanaf € 0,99

Nieuwsgierig naar het film aanbod?

Kijk online films

On Demand gebruiken

Hoe huur ik betaalde films?

Ga naar het menu van je tv-ontvanger en kies voor Films. Je kijkt films vanaf 0,99. Hiervoor heb je de pincode nodig van je KPN TV abonnement. Ben je de pincode vergeten? Kijk dan hoe je deze pincode kunt opzoeken of wijzigen.

De kosten voor het kijken zie je terug op de eerstvolgende factuur. De nieuwste films worden wekelijks toegevoegd zodat je niks hoeft te missen. Je kunt bij alle films vooruit- en terugspoelen, pauzeren en trailers bekijken.

Wil je ook On Demand series kijken?

Ga dan naar het menu van je tv-ontvanger en kies voor Series. In het basispakket vind je gratis series om te kijken. Wil je meer series kijken? Dan heb je een abonnement nodig op het Pluspakket, Netflix of Videoland bij KPN.


Nog geen klant van KPN?

Kies voor Internet en TV om van On Demand tv-kijken gebruik te maken.

Bekijk Internet en TV

Vragen over On Demand films huren bij KPN?

Op de tv-ontvanger
Om een film te huren ga je in het menu van de KPN tv-ontvanger naar ‘Films’ en klik je vervolgens op ‘’Film Huren’ en druk je op OK. Kies de film die je wilt zien en bevestig de aankoop met de TV pincode. Het bedrag wordt in rekening gebracht op je eerstvolgende maandelijkse factuur.

Met de KPN TV+ Box
Ga naar het menu (druk op het huisje van de afstandsbediening) van de KPN TV+ Box en kies ‘Films’ en klik op OK. Kies de film die je wilt zien en bevestig de aankoop met de TV pincode. Het bedrag wordt in rekening gebracht op je eerstvolgende maandelijkse factuur.

Een gehuurde film is 48 uur lang beschikbaar en kun je binnen deze periode zo vaak kijken als je wil. Dit staat ook achter de video die je wilt huren.
De films zijn alleen te huur via de KPN tv-ontvanger, KPN TV+ Box en de webbrowser. Je kunt de film vervolgens kijken op al je KPN apparaten; via de tv-ontvanger / KPN TV+ Box, Smart TV app, mobiele / tablet app en via de browser.
Wanneer je in 'Films Huren' bent, vind je onder 'Uitgelicht', onder 'Mijn gehuurde films', je gehuurde films.
Betalen kan gewoon op de manier die je gewend bent. Je kunt films huren tegen de huurprijs die vermeld staat. Je rekent niet direct af, maar deze komen op je maandfactuur te staan en worden afgeschreven van je rekening.

Selecteer de film die je wilt bekijken in 'Films Huren', selecteer de optie 'Huren met voucher' en vul de voucher code in. Je kan kiezen tussen alle films van € 0,99 t/m € 5,99 in de 'Films Huren' omgeving.

Zo doe je dat via KPN TV:

1. Klik op menu op je afstandsbediening

2. Ga naar Films of naar Series en kies wat je wilt kijken

3. Kies voor Huren met voucher

4. Vul de ontvangen vouchercode in

5. Vul jouw iTV pincode in en bekijk de film direct of later

Let op, je kunt de vouchercode alleen één keer inwisselen via het Interactieve TV menu en niet in de iTV app.

Pincode vergeten? Vraag hem opnieuw op

Nee, een KPN vouchercode (8-tekens) is alleen geldig voor de KPN omgeving en een Pathé Thuis code (9-tekens) alleen via de Pathé Thuis platformen zoals web en apps.

Ja, dat kan. De vouchercode is wel maar 1 keer te gebruiken en geldt alleen voor KPN klanten die een abonnement met Internet en TV hebben.
Als deze melding getoond wordt is er een storing. We adviseren om 4 uur te wachten en het dan nog een keer te proberen.

Op je maandelijkse factuur vind je een overzicht van alle in die maand gehuurde films.

Bekijk jouw factuur in MijnKPN

Ontdek de nieuwste On Demand films bij KPN

De beste films in het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten. Voeten op tafel en kijken maar!

Wat kijk ik On Demand bij KPN?

Zet de popcorn vast klaar, want de nieuwste films kijk je in je eigen thuisbioscoop! Met veel nieuwe filmreleases! Lees welke films je op dit moment kunt huren.

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand maart hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.