Heel veel entertainment bij KPN in januari

Wat hebben de verschillende streamingsdiensten deze maand te bieden? We nemen de hoogtepunten met je door!

Disney+: Welcome to Chippendales

De temperatuur zal een paar graden stijgen in de woonkamer, want op Dinsey+ kan je vanaf 11 januari kijken naar de serie Welcome to Chippendales. Inderdaad, een serie over halfnaakte strippende mannen! Of nou ja, eigenlijk over de oprichter van het wereldwijd bekende stripimperium: de Indiase immigrant Somen ‘Steve’ Banerjee. Hij bedacht dat vrouwen misschien wel eens behoefte konden hebben aan mannen die zich al dansend uitkleden op een podium. Hij bleek gelijk te krijgen, maar de oprichting van de Chippendales ging niet bepaald zonder slag of stoot…

Netflix: Emily in Paris (seizoen 3)

Bonjour, Emily! Het derde seizoen van de hitserie Emily in Paris is nu te zien op Netflix. In dit deel staat de Amerikaanse marketingmanager Emily voor een belangrijke keuze: blijft ze in Parijs, of gaat ze terug naar Chicago? Uiteraard kunnen we ook in dit seizoen weer genieten van de mooiste mode en prachtige beelden van de Franse hoofdstad. Het vierde seizoen is trouwens ook al aangekondigd, dus de avonturen van Emily zijn ook na dit seizoen nog niet voorbij!

HBO Max: The Last of Us

Op HBO Max verschijnt deze maand de serie The Last of Us, gebaseerd op de populaire game. Hierin moeten een man en een jong meisje zien te overleven in een post-apocalyptische wereld. Het spel wordt door velen beschouwd als een van de beste verhalende games ooit gemaakt. En nu is er dus de serie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal en Bella Ramsey. The Last of Us is een van de grootste gameverfilmingen van dit moment en heeft een enorm budget: maar liefst 10 miljoen dollar per aflevering. Het is daarmee de grootste tv-productie uit de Canadese geschiedenis. Je kan The Last of Us vanaf 13 januari zien bij HBO Max.

Viaplay: Litvinenko

In deze vierdelige serie zien we het waargebeurde verhaal over Alexander Litvinenko (gespeeld door David Tennant), de Russische voormalig KGB-agent die in 2006 in Londen werd vergiftigd. We volgen twee vastberaden agenten die, samen met Alexanders weduwe Marina, proberen de waarheid te achterhalen. Maar niet zonder gevaar: het blijkt uiteindelijk een van de meest complexe en gevaarlijke onderzoeken te worden in de geschiedenis van de Metropolitan Police. Litvinenko is nu te zien op Viaplay.

Entertainment bij KPN

Er is heel veel te zien bij KPN. Bekijk alle entertainment en zenderpakketten die je in MijnKPN kan toevoegen aan je abonnement.

Bekijk entertainment

Gerelateerde artikelen