Bekijk onze app van de maand

Elke maand lichten we een app uit die je vindt in je tv-menu. Deze maand is dat Netflix!

Streamingdienst

Netflix is een streaming-service waarop je je kan abonneren om series en films zonder reclame te kijken op een apparaat met een internetverbinding. Het is niet zomaar een streamingdienst: Netflix heeft de meeste abonnees in ons land en nog steeds 1 van de grootste en populairste streamingdiensten ter wereld. Netflix heeft een uitgebreid aanbod aan films en series en er komen wekelijks nieuwe titels bij.

3 Body Problem

In maart zie je onder andere 3 Body Problem op Netflix, Het verhaal begint in het China van de jaren 60, wanneer een jonge vrouw een noodlottige beslissing neemt die tot op de dag van vandaag door ruimte en tijd weerklinkt. Wanneer de natuurwetten zoals wij die kennen op onverklaarbare wijze uiteenvallen, moet een hechte groep briljante wetenschappers de krachten bundelen met een onverschrokken detective om de grootste dreiging van de mensheid een halt toe te roepen. Krijg je al er al zin in? Zo ja, vanaf 21 maart is deze serie te zien op Netflix.

Netflix Original

Als je Netflix regelmatig gebruikt, ben je ongetwijfeld al vaak een Netflix Original tegengekomen. Dit betekent dat de titel  exclusief bij Netflix te zien is. Deze maand is er een mooie titel toegevoegd voor de liefhebbers van tennis: vanaf 3 maart zie je The Netflix Slam, een live evenement waarin Rafal Nadal die het opneemt tegen nummer 2 van de wereld en landgenoot Carlos Alcaraz, in de Mandalay Bay in Las Vegas.

Je vindt Netflix in je tv-menu. Je hoeft de app niet eerst te downloaden en kan dus direct beginnen met kijken!

Gerelateerde artikelen