Vier Koningsdag met KPN!

Op 27 april is het weer zover: dan viert het hele land de verjaardag van onze koning! Natuurlijk is er overal iets te doen en zijn er markten, feesten en noem maar op. Hou je nou niet zo van die drukte maar wél van de gezelligheid? Vier dan gewoon Koningsdag thuis met KPN!

NPO

Op de NPO kun je natuurlijk live kijken naar het bezoek van de koninklijke familie aan Emmen. En op NPO start zie je allerlei programma’s en documentaires over de familie.

538 Koningsdag

Zo kijk je op TV 538, op kanaal 538, live naar het uitverkochte 538 Koningsdag-feest in Breda. Met een line-up van meer dan 35 artiesten zit er voor iedereen wel iets bij! Antoon, Chef’s Special, Davina Michelle, DI-RECT, Krezip, Mart Hoogkamer: noem ze maar op, allemaal laten ze hun grootste hits horen tijdens 538 Koningsdag. Wil je niks missen? Zorg dan dat je vanaf 12.00 uur klaar zit. Het feest gaat tot 23.00 uur door, dus je zit de hele dag goed bij TV 538!

Spotify

Om alvast in de stemming te komen luister je op Spotify naar 1 van de vele Koningsdag-playlists, Natuurlijk met veel klassiekers, zoals van André Hazes, Anita meyer en Toontje Lager, maar ook nieuwere hits vind je in deze lijsten. De beste manier om je voor te bereiden op Koningsdag! Heb je nog geen Spotify? Dan zet je dat heel makkelijk aan via MijnKPN.

Videoland – Máxima

Op Videoland kijk je vanaf 20 april naar de 6-delige serie Máxima, over het leven van onze koningin. We volgen haar jeugd in Argentinië, de periode dat ze in New York woonde en haar eerste jaren in Nederland. Meer over de serie Máxima én over Videoland lees je hier [link naar blog app van de maand].

Pluspakket

Heb je het Pluspakket? Dan geniet je met de zenders ook volop van Nederlandstalige muziek met de zenders TV Oranje (kanaal 112) en 100% NL TV (kanaal 114), waarop de lekkerste Hollandstalige muziek voorbijkomt. Nog geen Pluspakket? Zet het heel makkelijk aan via MijnKPN of via je tv-menu!

XITE

Ook bij XITE zit je de hele koningsdag goed! De hele dag heeft XITE de leukste koningsdag muziek voor jou in de planning! Zo zie je tussen 09:00 en 12:00 de beste muziek van eigen bodem en kom je tussen 15:00 en 18:00 in de feeststemming met ‘De Feesttent’. Je ziet het 27 april, de hele dag, op kanaal 22.

Gerelateerde artikelen